Poprvé v životě pečuju o svoje zdraví tak, jak bych měla ->
chodím k lékařům
chodím pravidelně každý týden do sauny
1x za 3 týdny na masáž nebo fyzioterapii (+ mě pravidelně masíruje přítel - krk, který mi často tuhne a protahuje mi záda kvůli bechtěrejevikovi)
pravidelně a poctivě po každém tréninku cvičím kompenzační cviky (nejen, když už něco bolí jako jsem dělala dřív) + strečink
snažím se být stále v psychické pohodě (+ pravidelný a kvalitní sex
)
hodně odpočívám
snažím se dělat věci tak, aby mě bavily, nenervuju se už se školou a prostě nějak bude, snažím se žít přítomným okamžikem a užívám si ho
snažím se stýkat jen s lidmi, co mám ráda
prostě hlavně být v pohodě pdychicky (psychické zdraví je pro mě snad ještě důležitější než fyzické zdraví)
a pak věci, které jsem dělala i dřív - cvičení, strava, doplňky výživy šité mně na míru k tréninku, hodně tekutin, hlavně vody a čaje (ovocné).
Každopádně paradoxně v době, kdy jsem se o regeneraci a kompenzaci začala věnovat nejvíc (tzn před tím půl rokem cca), mi nastaly vůbec největší zdravotní potíže (asi z předchozích let).
Poprvé v životě jsem se objednala na operaci očí a poprvé jsem taky objednaná na akupunkturu.
Ale řeknu vám, je to fuška.. je to skoro jak povolání. Nedokážu si představit takhle všude chodit a u toho normálně pracovat. Tohle je fakt jak poloviční úvazek, abych to stíhala. Je to ale fajn. Doufám, že to bude mít nějaký efekt, krom prázdné peněženky

nemáte právo číst tento příspěvek