|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Tue 14.10.2008 19:14 Post subject: |
|
|
anglicak wrote: | no, to sa ti potom nemohol pacit ani Hakkinen, lebo ten tiez jazdil velmi velmi podobnym stylom, napr. podobne si robil priestor a odstavoval superov pri predbiehani, dokonca aj podobne si hladal priestor na predbehnutie a celkom podobne a arogantne sa spraval pri predbiehani o kolo, dokonca si myslim ze Hamilton je pri tom predbiehani o kolo opatrnejsi a ustretovejsi ako Mika |
Z toho, cos napsal mám pocit, že v první části mluvíš o Schumacherovi (odstavování soupeřů) a v druhé o Sennovi (předjíždění jezdců okolo)...
Asi je chyba u mě, ale nepřipadá mi, že by se Miky týkalo cokoliv, co jsi napsal._________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
anglicak kytky 1, meta: 250
|
Posted: Wed 15.10.2008 10:13 Post subject: |
|
|
odstavovanie superov - zly vyraz , vysvetlim, presnejsie je skor robenie si priestoru vo vnutri zakruty miernym natlacenim sa (a niekedy aj prudkym kratkym zatocenim smerom na supera - cim ho vlastne naplasi a rozhodi pri brzdeni) na supera ktory je vedla neho a tym vlastne dochadza k jeho vytlaceniu z idealne stopy tak aby po prejdeni zakrutou tymto sposobom "odstaveny" super nemohol vratit predbiehanie spat
to je to co Hamiltonovi nie podla predstav vyslo na poslednej VC v prvej zakrute na Kimiho a prosto to prebrzdil, pozri si ako casto to robi, ale nieje to myslene ako zle predbiehanie, podla mna to tak robi spravne lebo je to pre neho bezpecnejsie a istejsie. A dokonca si dovolim tvrdit ze je to vlastne aj pre niektorych nekompletnych jazdcov, nachylnych na kontakty, bezpecnejsie. Aj Mika to iste robil ale napr. Massa toto nerobi, vsimni si. a aj Schumacher predbiehal inak.
nemyslel so tym neake odstavenie nadobro alebo - - teraz som si spomenul na zaujimave predbiehanie Montoyu ktory odstavil - sem-tam aj nadobro - viacerych jazdcov "odzadu" ked ich predbehol a potom prudko brzdil, to bol teda jazdec...
lepsi vyraz by som mal teda pouzit: vytlacenie, ale on skor usmernuje, takze usmernenie
no a k tej druhej poznamke, tam som to tiez nemyslel ako aroganciu typu Senna, ktory kludne vytlacil slabsich jazdcov a bolo mu jedno ako skoncia. myslel som to tak ze pri dobehnuti supera ihned pri prvej zakrute ukazal "KTO IDE" nalepenim sa na zadok a v druhej sa uz pred nich tlacil a hotovo - no mal na to pravo a nestracal cas ked ho najviac potreboval
dufam ze som svoje myslienky objasnil velmi presne _________________ mám rád motoršport
Bývalé autá: Š120L, 4 speed (ktore som uspesne rozbil ), Š 120L, engine 120LS, výbava GL, cize DODO GLS, 5 speed
Terajsie auto: Honda Civic Hatchback 1.4i(S) 6th
Budúce auto: Honda Prelude 5th 2.0 4WS alebo Toyota Celica GT4
Sen: Honda NSX, Lotus Exige, Ariel Atom
Terajšie auto? Citröen Berlingo. Prečo? Rodina. Ako sa tie kolesá života menia. |
|
Back to top |
|
|
smain kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Sun 2.11.2008 20:05 Post subject: |
|
|
tak to bohužel nevyšlo
ale ty poslední kola to byl ukrutnej nervák... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 2.11.2008 20:10 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
smain kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Sun 2.11.2008 20:15 Post subject: |
|
|
to jo, chudák Massa... zjistit, že má titul a o pár vteřin později o něj zase přijít... to je o nervy |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 2.11.2008 20:25 Post subject: |
|
|
Jo no.. Hlavně mě překvapil Glock tím, jak Hamiltona pustil... Po tom, co mu Hamilton udělal v Monze...
Jediný co mě potěšilo byl výsledek mýho favorita Vettela. Nebýt nepovedený strategie tak je na pódiu.
ed: Jo a taky škoda Coutharda, tohle si nezasloužil. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
anglicak kytky 1, meta: 250
|
Posted: Mon 3.11.2008 11:40 Post subject: |
|
|
Skoda Massu, fakt, to je pech, fujha, v poslednej zakrute celeho sampionatu (kolko presli zakrut za cely sampionat?) a este k tomu aj stat na podiu najvyssie a doma a este ako ceresnicka na torte medzi dvoma majstrami sveta, no hroza
Daimler
myslim si ze Glock nepustil Hamiltona, videl si casy na kolo? na tych tvrdych "slickoch" mal posledne kolo pomalsie o 20 sekund? to sa nedalo udrzat. nestihol to. a ked si pozries aj zaber z poslednej zakruty, pridal ale presmykli mu kola, musel zrovnavat, Hamilton Glocka prosto stihol predbehnut, aj ked LTT
ale Vettel je urcite teraz v stajni King a mozno este teraz lezi v motorhome a vyspava sa z opice , myslim ze ho bude skoda v RedBulle ked Torro je teraz lepsie, a myslim ze ho vobec bude skoda v Red Torro Bulle Rosso, mal by ho zobrat iny tim, napr. Renault sa pomerne zlepsil a k Alonsovi by sa mozno aj pekne hodil ako timovy super
ale zmluvy su zmluvy... _________________ mám rád motoršport
Bývalé autá: Š120L, 4 speed (ktore som uspesne rozbil ), Š 120L, engine 120LS, výbava GL, cize DODO GLS, 5 speed
Terajsie auto: Honda Civic Hatchback 1.4i(S) 6th
Budúce auto: Honda Prelude 5th 2.0 4WS alebo Toyota Celica GT4
Sen: Honda NSX, Lotus Exige, Ariel Atom
Terajšie auto? Citröen Berlingo. Prečo? Rodina. Ako sa tie kolesá života menia. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Auta |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
|
Page 12 of 12
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|