View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:10 Post subject: |
|
|
Přála jsem vítězství Zonygovi. Fandila jsem mu od začátku. Je fakt že Ruml byl lepší, ale ten bude mít ještě spoustu příležitostí se uplatnit a vydělat. |
|
Back to top |
|
 |
la fraise .

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:10 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | Myslíte, že se o toho českého vítěze budou zajímat cizinci (myslím tím, že se budou zajímat o to, kdo to u nás vyhrál) a že bude někam jezdit (jako oni jezdili k nám). Já doufám, že ne  |
Doufám, že by to Nova vyřešila stejně jako s All x a Partlovou, píseň top trojky, normální píseň, tak tam šupli Pártlovu místo All x. Tak by třeba mohl jezdit Ruml.  _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
 |
Koogi can't ask why about love

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:15 Post subject: |
|
|
A ty holčičky co tam zpívaly, z toho jsem byla úplně v šoku. Bože, proč je radši nenechají si hrát s panenkama. A jak byly namalované a zpívaly o věcech, který mi přijdou fakt na jejich věk ujetý
Já jsem neslyšela, co řekli Ondrovi když dozpíval tu první písničku. Nepamatuje si to někdo? Asi to není nikde na netu i s tím hodnocením že  _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
 |
Suny ..........................

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:17 Post subject: |
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:23 Post subject: |
|
|
Suny, moc děkuju
Ještě k Ondrovi - já si myslím, že bude hrozně úspěšný. On všechno zpívá s takovou lehkostí (oni to tam i včera říkali). Tak přirozeně, jakoby tam něco jen tak povídal. Ale víc se mi líbí, když zpívá takové ty popovější věci  ...ale tomu se určitě věnovat nebude. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
 |
Terez1990 kytky 6, meta: 8650

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:23 Post subject: |
|
|
_________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:26 Post subject: |
|
|
Mě tenkrát dostal když zpíval Don´t worry... To byl fakt nářez. Dokonce i manžel řekl že je fakt dobrej. Mě se právě hrozně líbí to jeho nadšení pro jazz a podobnou hudbu. Tohle u nás chybí |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 2.6.2008 10:27 Post subject: |
|
|
_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
 |
mexxie kytky 5, meta: 5250

|
Posted: Mon 2.6.2008 11:31 Post subject: |
|
|
Jsem zklamaná  Jenže co se dalo čekat jiného, než se to vyhraje takový obyčejný člověk, že jo  ? _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 2.6.2008 11:47 Post subject: |
|
|
mně se líbí, jak jsme tady všichni, až na vyjímky, zklamaní ..
četla jsem si spoustu hodnocení včerejška a vesměs všichni by chtěli, aby vyhrál Ondra .. a z toho vyplývá, že je zpěvákem pro "náročnější" publikum .. Dalo se čekat, že vyhraje Zonyga, jen se podívejte jakou oblibu mají Kabáti nebo Landa například .. a taky kolik jezdí po republice kamionů a motorek  ..
Ondra se určitě neztratí už jen proto, že tady není k němu žádné přirovnání .. snad jen Bárta .. ale jinak je úplně ojedinělý v ČR a dost tady někdo takový chybí .. Zato takových Zonygů tu máme desítky ..  _________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
 |
amorcillo ...Impossible is nothing...

|
Posted: Mon 2.6.2008 13:26 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | A ty holčičky co tam zpívaly, z toho jsem byla úplně v šoku. Bože, proč je radši nenechají si hrát s panenkama. A jak byly namalované a zpívaly o věcech, který mi přijdou fakt na jejich věk ujetý
|
přesně, taky jsem si říkala a navíc se mě to nezdálo, že by to bylo na živo...
bracha si dělal srandu, že prej to vypadá na spíš na aerobic než pěvecký vystoupení..._________________
Nejkrásnější vzpomínky jsou ty, při kterých zjistíš, že se usmíváš...
|
|
Back to top |
|
 |
lucyynka kytky 5, meta: 4350

|
Posted: Mon 2.6.2008 13:29 Post subject: |
|
|
Ruml byl podle mě o hodně lepší, ale to, že vyhrál Zonyga mi nevadí. Jinak nevím proč, ale mám strach, že Rumlovi ta sláva vleze brzo do hlavy, nebo ji prostě neunese..
A vůbec se mně nelíbila ta písnička, co zpívali dohromady s Pártlovou  |
|
Back to top |
|
 |
honey kytky 7, meta: 13150

|
|
Back to top |
|
 |
Kyo kytky 5, meta: 7050

|
Posted: Mon 2.6.2008 15:43 Post subject: |
|
|
jako upřímně řečeno - Ruml je muzikální, fajn. Ale takovejhle je na každym rohu deset, Zonyga byl jako "osobnost" prostě daleko silnější a moc si nedovedu představit nikoho, krom ženskejch kterejm se Zonyga nelíbil, kdo by pro Rumla hlasoval.. Dyť je to jedno a to samý jako Drda ze superstar..  _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
 |
|