|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:10 Post subject: |
|
|
Přála jsem vítězství Zonygovi. Fandila jsem mu od začátku. Je fakt že Ruml byl lepší, ale ten bude mít ještě spoustu příležitostí se uplatnit a vydělat. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:10 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | Myslíte, že se o toho českého vítěze budou zajímat cizinci (myslím tím, že se budou zajímat o to, kdo to u nás vyhrál) a že bude někam jezdit (jako oni jezdili k nám). Já doufám, že ne |
Doufám, že by to Nova vyřešila stejně jako s All x a Partlovou, píseň top trojky, normální píseň, tak tam šupli Pártlovu místo All x. Tak by třeba mohl jezdit Ruml. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:15 Post subject: |
|
|
A ty holčičky co tam zpívaly, z toho jsem byla úplně v šoku. Bože, proč je radši nenechají si hrát s panenkama. A jak byly namalované a zpívaly o věcech, který mi přijdou fakt na jejich věk ujetý
Já jsem neslyšela, co řekli Ondrovi když dozpíval tu první písničku. Nepamatuje si to někdo? Asi to není nikde na netu i s tím hodnocením že _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:17 Post subject: |
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:23 Post subject: |
|
|
Suny, moc děkuju
Ještě k Ondrovi - já si myslím, že bude hrozně úspěšný. On všechno zpívá s takovou lehkostí (oni to tam i včera říkali). Tak přirozeně, jakoby tam něco jen tak povídal. Ale víc se mi líbí, když zpívá takové ty popovější věci ...ale tomu se určitě věnovat nebude. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:23 Post subject: |
|
|
_________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:26 Post subject: |
|
|
Mě tenkrát dostal když zpíval Don´t worry... To byl fakt nářez. Dokonce i manžel řekl že je fakt dobrej. Mě se právě hrozně líbí to jeho nadšení pro jazz a podobnou hudbu. Tohle u nás chybí |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.6.2008 10:27 Post subject: |
|
|
_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 2.6.2008 11:31 Post subject: |
|
|
Jsem zklamaná Jenže co se dalo čekat jiného, než se to vyhraje takový obyčejný člověk, že jo ? _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.6.2008 11:47 Post subject: |
|
|
mně se líbí, jak jsme tady všichni, až na vyjímky, zklamaní ..
četla jsem si spoustu hodnocení včerejška a vesměs všichni by chtěli, aby vyhrál Ondra .. a z toho vyplývá, že je zpěvákem pro "náročnější" publikum .. Dalo se čekat, že vyhraje Zonyga, jen se podívejte jakou oblibu mají Kabáti nebo Landa například .. a taky kolik jezdí po republice kamionů a motorek ..
Ondra se určitě neztratí už jen proto, že tady není k němu žádné přirovnání .. snad jen Bárta .. ale jinak je úplně ojedinělý v ČR a dost tady někdo takový chybí .. Zato takových Zonygů tu máme desítky .. _________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
|
amorcillo ...Impossible is nothing...
|
Posted: Mon 2.6.2008 13:26 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | A ty holčičky co tam zpívaly, z toho jsem byla úplně v šoku. Bože, proč je radši nenechají si hrát s panenkama. A jak byly namalované a zpívaly o věcech, který mi přijdou fakt na jejich věk ujetý
|
přesně, taky jsem si říkala a navíc se mě to nezdálo, že by to bylo na živo...
bracha si dělal srandu, že prej to vypadá na spíš na aerobic než pěvecký vystoupení..._________________
Nejkrásnější vzpomínky jsou ty, při kterých zjistíš, že se usmíváš...
|
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 2.6.2008 13:29 Post subject: |
|
|
Ruml byl podle mě o hodně lepší, ale to, že vyhrál Zonyga mi nevadí. Jinak nevím proč, ale mám strach, že Rumlovi ta sláva vleze brzo do hlavy, nebo ji prostě neunese..
A vůbec se mně nelíbila ta písnička, co zpívali dohromady s Pártlovou |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 2.6.2008 15:43 Post subject: |
|
|
jako upřímně řečeno - Ruml je muzikální, fajn. Ale takovejhle je na každym rohu deset, Zonyga byl jako "osobnost" prostě daleko silnější a moc si nedovedu představit nikoho, krom ženskejch kterejm se Zonyga nelíbil, kdo by pro Rumla hlasoval.. Dyť je to jedno a to samý jako Drda ze superstar.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 39, 40, 41 Next
|
Page 40 of 41
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|