View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:37 Post subject: |
|
|
ja jsem si to myslela že to bude z toho.protože týden nepiju a vidím že to jde trochu dolů
takže dámy nechlastejte ve velké míře |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Tue 10.7.2007 12:12 Post subject: |
|
|
nejhorší je, že nejen že to pivo hodně kalorické, ale ještě výrazně podporuje chuť k jídlu (na sobě jsem to začala pociťovat až nedávno..)...ale stejně ho mám ráda _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:24 Post subject: |
|
|
Tak na me to ma opacnej efekt asi, ale jsem taky typ co denne da piva, flasku neceho tvrdsiho a od ty doby co takhle piju, tak mam pocit, ze hubnu. Kdyz kalim, tak potrebu jist prave ani nemam a druhej den toho taky na ten podrazdenej zaludek moc nesnim a vecer jdu zas pit, tak mam podrazdenej zaludek porad a proste jim min. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:34 Post subject: |
|
|
ach jo...kruta pravda...no jo, my alkoholici budeme muset ubrat jinde |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:38 Post subject: |
|
|
shuki, to se máš.
Na mě úplně platí to, co psala mexxie o tom pivu. Ale nedokážu si ho odpustit, aspoň teď v létě určitě ne. Zkusím to po prázdninách |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:47 Post subject: |
|
|
Tak jako je jasny, ze kdyz clovek prosedi celou dobu v hospode a leje do sebe piva, tak to je neco jinyho. Ale my jsme akcni
A nebo tloustnu, ale jak jsem vecne priopila, tak si toho nevsimam
Ale jak napsala Tornado_Lou, kdybych zacala radikalne tloustnout, tak uberu jinde, ale v piti asi ne. Na to si chci jeste uzivat:) _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 10.7.2007 15:04 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a - No to znám uplně přesně. Já v hospodě taky nic jinýho skoro nikdy nepiju než pivo, protože na nic víc nemám. Tak půl litru piva za 17,50 ,- Ale ne, kdyby mi nechutnalo, tak ho nepiju, to je jasný
Proto my se vždycky skládáme s kámoškou na nějakou flašku, tu vykalíme a každá si necháme tak kilčo do hospody na těch 5 piv _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 11.7.2007 7:56 Post subject: |
|
|
asi pro nás alkoholičky bude nejlepší si vyžrat flášu někde daleko a domů jít pěšky.vystřízlivíme a shodíme kila |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 1.8.2007 22:00 Post subject: |
|
|
shuki wrote: | Tak na me to ma opacnej efekt asi, ale jsem taky typ co denne da piva, flasku neceho tvrdsiho a od ty doby co takhle piju, tak mam pocit, ze hubnu. Kdyz kalim, tak potrebu jist prave ani nemam a druhej den toho taky na ten podrazdenej zaludek moc nesnim a vecer jdu zas pit, tak mam podrazdenej zaludek porad a proste jim min. |
tak to mam taky. v prumeru zhubnu o vikendu tak dve kila....pak se mi to zas vraci do normalu, ale po nejake kalbe jsme vzdycky znatelne lehci |
|
Back to top |
|
|
Korunka kytky 2, meta: 700
|
Posted: Thu 2.8.2007 11:26 Post subject: |
|
|
N akámošku taky-ta týden byla v lihu a schoila asi pět kilo.Jenže taky to může být tím,že jak ji bylo pak druhý den blbě,tak nežrala a apak zase do lihu atak celej tejden.
Ale je fakt,že třeba po pivu se tloustne.Musí se pít ty s vyšším obsahem alkoholu. |
|
Back to top |
|
|
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Tue 27.5.2008 10:05 Post subject: |
|
|
Alkohol je hodně kalorický, jeden panák tvrdého má min. 100 kc (vodka apod.), o vaječňáku apod. ani nemluvě.... Ale jinak alkohol odvodňuje, já když piju, tak druhý den mám nádherně splasklé břicho Chlastat je "nejlepší" dietka:-) Večer jít pít nenajezená, pak i to málo co jsem snědla vyhodím a druhej den min. celé dopoledne taky nejím |
|
Back to top |
|
|
|