View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:37 Post subject: |
|
|
ja jsem si to myslela že to bude z toho.protože týden nepiju a vidím že to jde trochu dolů
takže dámy nechlastejte ve velké míře  |
|
Back to top |
|
 |
waxeipahdeth kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
Claris Každý den odvahu!

|
Posted: Tue 10.7.2007 12:12 Post subject: |
|
|
nejhorší je, že nejen že to pivo hodně kalorické, ale ještě výrazně podporuje chuť k jídlu (na sobě jsem to začala pociťovat až nedávno..)...ale stejně ho mám ráda _________________ Až se budeš bát, lehni si do trávy,
abys neviděl nic než nebe,
až se budeš bát, vnímej svým tělem,
jak se země točí s tebou i bez tebe
Až se budeš bát, své jméno zavolej,
jsi klenot na královské dlani,
až se budeš bát, nastav slunci tvář
to světlo tě zná, jsi milovaný. |
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:24 Post subject: |
|
|
Tak na me to ma opacnej efekt asi, ale jsem taky typ co denne da piva, flasku neceho tvrdsiho a od ty doby co takhle piju, tak mam pocit, ze hubnu. Kdyz kalim, tak potrebu jist prave ani nemam a druhej den toho taky na ten podrazdenej zaludek moc nesnim a vecer jdu zas pit, tak mam podrazdenej zaludek porad a proste jim min. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250

|
Posted: Tue 10.7.2007 14:34 Post subject: |
|
|
ach jo...kruta pravda...no jo, my alkoholici budeme muset ubrat jinde  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 10.7.2007 14:38 Post subject: |
|
|
shuki, to se máš.
Na mě úplně platí to, co psala mexxie o tom pivu. Ale nedokážu si ho odpustit, aspoň teď v létě určitě ne. Zkusím to po prázdninách  |
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:47 Post subject: |
|
|
Tak jako je jasny, ze kdyz clovek prosedi celou dobu v hospode a leje do sebe piva, tak to je neco jinyho. Ale my jsme akcni
A nebo tloustnu, ale jak jsem vecne priopila, tak si toho nevsimam
Ale jak napsala Tornado_Lou, kdybych zacala radikalne tloustnout, tak uberu jinde, ale v piti asi ne. Na to si chci jeste uzivat:) _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 10.7.2007 15:04 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a - No to znám uplně přesně. Já v hospodě taky nic jinýho skoro nikdy nepiju než pivo, protože na nic víc nemám. Tak půl litru piva za 17,50 ,-  Ale ne, kdyby mi nechutnalo, tak ho nepiju, to je jasný
Proto my se vždycky skládáme s kámoškou na nějakou flašku, tu vykalíme a každá si necháme tak kilčo do hospody na těch 5 piv  _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Wed 11.7.2007 7:56 Post subject: |
|
|
asi pro nás alkoholičky bude nejlepší si vyžrat flášu někde daleko a domů jít pěšky.vystřízlivíme a shodíme kila  |
|
Back to top |
|
 |
user_33 kytky 5, meta: 4350

|
|
Back to top |
|
 |
bublinka111 never satisfied

|
|
Back to top |
|
 |
strawberry kytky 4, meta: 2950

|
Posted: Wed 1.8.2007 22:00 Post subject: |
|
|
shuki wrote: | Tak na me to ma opacnej efekt asi, ale jsem taky typ co denne da piva, flasku neceho tvrdsiho a od ty doby co takhle piju, tak mam pocit, ze hubnu. Kdyz kalim, tak potrebu jist prave ani nemam a druhej den toho taky na ten podrazdenej zaludek moc nesnim a vecer jdu zas pit, tak mam podrazdenej zaludek porad a proste jim min. |
tak to mam taky. v prumeru zhubnu o vikendu tak dve kila....pak se mi to zas vraci do normalu, ale po nejake kalbe jsme vzdycky znatelne lehci |
|
Back to top |
|
 |
Korunka kytky 2, meta: 700

|
Posted: Thu 2.8.2007 11:26 Post subject: |
|
|
N akámošku taky-ta týden byla v lihu a schoila asi pět kilo.Jenže taky to může být tím,že jak ji bylo pak druhý den blbě,tak nežrala a apak zase do lihu atak celej tejden.
Ale je fakt,že třeba po pivu se tloustne.Musí se pít ty s vyšším obsahem alkoholu. |
|
Back to top |
|
 |
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650

|
Posted: Tue 27.5.2008 10:05 Post subject: |
|
|
Alkohol je hodně kalorický, jeden panák tvrdého má min. 100 kc (vodka apod.), o vaječňáku apod. ani nemluvě.... Ale jinak alkohol odvodňuje, já když piju, tak druhý den mám nádherně splasklé břicho  Chlastat je "nejlepší" dietka:-) Večer jít pít nenajezená, pak i to málo co jsem snědla vyhodím a druhej den min. celé dopoledne taky nejím  |
|
Back to top |
|
 |
|