|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Alseri kytky 2, meta: 550
|
Posted: Mon 5.2.2007 19:56 Post subject: |
|
|
To som bola samozrejme ja. _________________ Planet Earth is blue and there´s nothing I can do. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 5.2.2007 20:14 Post subject: |
|
|
Alseri, tak to pro mě také není "umělecky erotické". Působí to na mě lacině, nepodněcuje to ve mě fantazii (to budou mít asi chlapi jinak), protože je tam vše odhaleno a řečeno. Vůbec se mi to nelíbí a takové fotky bych nikdy nefotila.
josie, neukazovala jsem je tady veřejně (kromě několika ze stejného dne, ale které nejsou moc odhalené), vidělo je jen pár lidí, kterým jsem o nich řekla a kterým věřím _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Arktic kytky 0, meta: 25
|
Posted: Mon 5.2.2007 20:24 Post subject: |
|
|
Suny wrote: | Exi: tak do toho já bych zrovna nešla když už, tak nějakýho zralýho chlapa a co to bude opravdu umět (nevěřím, že 17letý kluk ti nafotí úžasný akty, ale mohu se plést, třeba je fakt nadaný, ale podle mě na akty musí mít nějaký zkušenosti, a nevím nevím kolik holek se před ním svlíklo) a navíc se to asi nedá fotit kdo ví kde ... když už bych na to kývla a nešlo mi o srandu a o pobavení (což by mě asi opravdu nepobavilo se svlíkat před cizím mladším klukem) , ale o to, abych měla super fotky, tak bych si dlouho vybírala, protože bych nerada, aby z toho zvniklo něco vulgárního, což asi není problém, na tohle je třeba hodně "citu" a fantazie. Nechci toho kluka podceňovat, opravdu ne, ale já bych se toho bála .... a i toho, že si ty fotky pak nechá a kdo ví, kam je dá a komu je ukáže.
Takovým Saudkem bych se nechala nafotit hned a přitom si teď protiřečím s tím, že by to nesměl být nějaký zvrhlík, což on lehce je |
tak vam teda moc dik za podporu ja taky neverim ze nafotim nejak uzasne fotky ... ale aspon se oto pokusim
Last edited by Arktic on Mon 5.2.2007 20:39; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 5.2.2007 20:35 Post subject: |
|
|
Arktic klid, vždyť tady všichni píšou jen obecně, nikdo tady (kromě asi Exi) neví jak fotíš Nějak tvou pobouřenou reakci nechápu. Btw na tom webu máš pěkný kousky _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 5.2.2007 20:39 Post subject: |
|
|
Ale zase kde se ten chlapec má naučit, když mu nikdo nebude pózovat, protože "to neumí"? Já bych na něj byla milosrdná |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 5.2.2007 20:42 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 5.2.2007 20:49 Post subject: |
|
|
Alseri - Paulin photo ty stránky mám hrozně ráda (viz. bývalý avatar). Některé jeho fotky se mi líbí hodně, některé už míň, protože některé mi přijdou takové obyčejné... |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 5.2.2007 21:36 Post subject: |
|
|
Arktic wrote: |
Jop ... uz sem se zklidnil ale skus se vzit do moji kuze tak jako mam fotit holku sveho nejlepsiho kamose na akty ... ja sem taky proto aby si to nafotil on kdo je semnou |
a oni Tě přesvědčují pod nátlakem, že když jim to neuděláš, useknout Ti prstíčky a vypíchnou očička? Já nesleduji toto téma, akorát tuším, že Exi se ptala, jestli bychom do toho šli, ale teď naprosto nechápu, proč se tady obhajuješ, že to fotit vlastně ani nechceš (proto, že jsme "odsoudili", že fotit neumíš?) .....
(a vůbec - kde ses tu vzal? ) |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 5.2.2007 21:44 Post subject: |
|
|
Byzzy: žiaľ nepamätám si tvoj avatar často tu nechodím. Ale na fotkách sa asi zhodneme. Ja som o ňom vôbec nič nevedela, avízo na stránky mi dala moja kamoška s ktorou sme rozoberali práve túto fotku.
Koogi: lacno to na mňa rozhodne nepôsobí a nemyslím si že tá fotka odhaľuje všetko. Už len tá hra so svetlom je podľa mňa zaujímavá.
Lacno by mi to vyznelo v prípade ak by sa tie ženy tvárili hlúpo vyzývavo a kvázi sexi. Takto je to len pohľad na pekné ženské telo. Ako to tu bolo povedané, taká oslava.
A čo sa ešte týka absolútneho odhalenia tak nevieš, čo robia s hlavami _________________ Planet Earth is blue and there´s nothing I can do. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 5.2.2007 21:52 Post subject: |
|
|
Btw, čítam zle ja, alebo opäť nevidím, tentoraz žiadnu pobúrenú reakciu Arktica? Alebo sa len mne zdá že reagoval normálne _________________ Planet Earth is blue and there´s nothing I can do. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 5.2.2007 22:10 Post subject: |
|
|
Kdybych měla super postavičku tak bych do toho klidně šla, ale nesmělo by to bejt něco trapnýho, ale pořádné akty které by nemusely být úplně moc nahé, jen třeba lehce
Holka co to fotí může mít různou postavu, tak samozřejmě prsatý maj asi výhodu (ale já mám třeba strašně krásný záda ) |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|