sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Focení aktů
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Alseri
kytky 2, meta: 550

PostPosted: Mon 5.2.2007 19:56    Post subject: Reply with quote

To som bola samozrejme ja.
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:14    Post subject: Reply with quote

Alseri, tak to pro mě také není "umělecky erotické". Působí to na mě lacině, nepodněcuje to ve mě fantazii (to budou mít asi chlapi jinak), protože je tam vše odhaleno a řečeno. Vůbec se mi to nelíbí a takové fotky bych nikdy nefotila.

josie, neukazovala jsem je tady veřejně (kromě několika ze stejného dne, ale které nejsou moc odhalené), vidělo je jen pár lidí, kterým jsem o nich řekla a kterým věřím
Arktic
kytky 0, meta: 25

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:24    Post subject: Reply with quote

Suny wrote:
Exi: tak do toho já bych zrovna nešla Embarassed když už, tak nějakýho zralýho chlapa a co to bude opravdu umět (nevěřím, že 17letý kluk ti nafotí úžasný akty, ale mohu se plést, třeba je fakt nadaný, ale podle mě na akty musí mít nějaký zkušenosti, a nevím nevím kolik holek se před ním svlíklo) a navíc se to asi nedá fotit kdo ví kde ... když už bych na to kývla a nešlo mi o srandu a o pobavení (což by mě asi opravdu nepobavilo se svlíkat před cizím mladším klukem) , ale o to, abych měla super fotky, tak bych si dlouho vybírala, protože bych nerada, aby z toho zvniklo něco vulgárního, což asi není problém, na tohle je třeba hodně "citu" a fantazie. Nechci toho kluka podceňovat, opravdu ne, ale já bych se toho bála .... a i toho, že si ty fotky pak nechá a kdo ví, kam je dá a komu je ukáže.

Takovým Saudkem bych se nechala nafotit hned Love a přitom si teď protiřečím s tím, že by to nesměl být nějaký zvrhlík, což on lehce je Embarassed

Cool tak vam teda moc dik za podporu Cool ja taky neverim ze nafotim nejak uzasne fotky ... ale aspon se oto pokusim Smile

Last edited by Arktic on Mon 5.2.2007 20:39; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
Arktic

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:28    Post subject: Reply with quote

E.x.i.l.i.a wrote:
Suny Arrow Ale my to přece nebudem někde prodávat nebo tak, já to neberu tak vážně : ) Je to jen pro mě, pro nás.
Když tak: http://www.arktic.webgarden.cz/ ale tam jsou spíš takové normální fotky
a kdyz uz ste u te kritiky ... tady mam par fotek ty by potrebovaly kritiku Cool
Back to top
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:35    Post subject: Reply with quote

Arktic Shocked klid, vždyť tady všichni píšou jen obecně, nikdo tady (kromě asi Exi) neví jak fotíš Idea Nějak tvou pobouřenou reakci nechápu. Btw na tom webu máš pěkný kousky Wink
Lenore

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:39    Post subject: Reply with quote

Ale zase kde se ten chlapec má naučit, když mu nikdo nebude pózovat, protože "to neumí"? Já bych na něj byla milosrdná Laughing
Back to top
View user's profile Send private message  
Arktic

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:42    Post subject: Reply with quote

Koogi wrote:
Arktic Shocked klid, vždyť tady všichni píšou jen obecně, nikdo tady (kromě asi Exi) neví jak fotíš Idea Nějak tvou pobouřenou reakci nechápu. Btw na tom webu máš pěkný kousky Wink

Jop ... uz sem se zklidnil Smile ale skus se vzit do moji kuze Confused tak jako mam fotit holku sveho nejlepsiho kamose na akty ... Razz ja sem taky proto aby si to nafotil on Very Happy kdo je semnou Question
Back to top
Byzzy
kytky 8, meta: 20650
kytky 8, meta: 20650

PostPosted: Mon 5.2.2007 20:49    Post subject: Reply with quote

Alseri - Paulin photo Smile ty stránky mám hrozně ráda (viz. bývalý avatar). Některé jeho fotky se mi líbí hodně, některé už míň, protože některé mi přijdou takové obyčejné...
Back to top
honey
kytky 7, meta: 13150
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Mon 5.2.2007 21:36    Post subject: Reply with quote

Arktic wrote:

Jop ... uz sem se zklidnil Smile ale skus se vzit do moji kuze Confused tak jako mam fotit holku sveho nejlepsiho kamose na akty ... Razz ja sem taky proto aby si to nafotil on Very Happy kdo je semnou Question

a oni Tě přesvědčují pod nátlakem, že když jim to neuděláš, useknout Ti prstíčky a vypíchnou očička? Já nesleduji toto téma, akorát tuším, že Exi se ptala, jestli bychom do toho šli, ale teď naprosto nechápu, proč se tady obhajuješ, že to fotit vlastně ani nechceš (proto, že jsme "odsoudili", že fotit neumíš?) ..... Smile

(a vůbec - kde ses tu vzal? Razz )
Back to top
zbrody
kytky 4, meta: 3750
kytky 4, meta: 3750

PostPosted: Mon 5.2.2007 21:41    Post subject: Reply with quote

honey wrote:

(a vůbec - kde ses tu vzal? Razz )

Hadam, ze sledoval ve statistikach Toplistu zdroj navstev svych stranek Smile
Back to top
Alseri

PostPosted: Mon 5.2.2007 21:44    Post subject: Reply with quote

Byzzy: žiaľ nepamätám si tvoj avatar Embarassed často tu nechodím. Ale na fotkách sa asi zhodneme. Ja som o ňom vôbec nič nevedela, avízo na stránky mi dala moja kamoška s ktorou sme rozoberali práve túto fotku.

Koogi: lacno to na mňa rozhodne nepôsobí a nemyslím si že tá fotka odhaľuje všetko. Už len tá hra so svetlom je podľa mňa zaujímavá.
Lacno by mi to vyznelo v prípade ak by sa tie ženy tvárili hlúpo vyzývavo a kvázi sexi. Takto je to len pohľad na pekné ženské telo. Ako to tu bolo povedané, taká oslava.
A čo sa ešte týka absolútneho odhalenia tak nevieš, čo robia s hlavami Laughing
Alseri

PostPosted: Mon 5.2.2007 21:52    Post subject: Reply with quote

Btw, čítam zle ja, alebo opäť nevidím, tentoraz žiadnu pobúrenú reakciu Arktica? Alebo sa len mne zdá že reagoval normálne Paranoidnik
Suga
kytky 5, meta: 4950
kytky 5, meta: 4950

PostPosted: Mon 5.2.2007 22:10    Post subject: Reply with quote

Kdybych měla super postavičku tak bych do toho klidně šla, ale nesmělo by to bejt něco trapnýho, ale pořádné akty které by nemusely být úplně moc nahé, jen třeba lehce Smile
Holka co to fotí může mít různou postavu, tak samozřejmě prsatý maj asi výhodu Cool (ale já mám třeba strašně krásný záda Laughing Laughing )
Tangerine
kytky 5, meta: 6350
kytky 5, meta: 6350

PostPosted: Mon 5.2.2007 22:14    Post subject: Reply with quote

Sugababe wrote:
samozřejmě prsatý maj asi výhodu Cool

Mně se třeba prsatý vůbec nelíbí Embarassed
Back to top
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Mon 5.2.2007 22:45    Post subject: Reply with quote

Paranoidnik
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 5 of 7

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum