|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 3.4.2008 22:09 Post subject: |
|
|
být tak dlouhou dobu v práci s tak hloupýma lidma...
pocit že nic nedělám a marním čas
pobyt v Brně |
|
Back to top |
|
|
TRUHLIK kytky 0, meta: 25
|
Posted: Sun 6.4.2008 17:45 Post subject: |
|
|
no asi me to uplne nedeprimuje.., ale kazdopadne neco podobneho a to jest blizici se maturita a prijimacky..uz to na me zacina dopadat |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sun 6.4.2008 18:44 Post subject: |
|
|
že za 10 let budu nejspíš žít podobný život jako teď
že nejsem schopná udržovat "normální" vztah
že stárnu a blbnu
že nedokážu dostat angličtinu na úroveň, na jakou bych potřebovala, pořád se plácám mezi učením už jednou naučeného a časem zapomenutého _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 9.4.2008 18:04 Post subject: |
|
|
moje matka, se kterou je to horší a horší a já s tím nemůžu vůbec nic dělat, jenom sledovat jak se ničí. Mrzí mě, že jsem na ni hnusná, ale jak se k ní mám chovat hezky, když je taková? Mám snad přistoupit na to, že je to normální?
deprimuje mě skutečnost, že se z člověka, do kterého jsem byla strašně moc zamilovaná a myslela si, že je skvělý, vyklubal největší šmejd, se kterým jsem kdy měla tu čest. Bojím se, že si nikdy neodpustím, že jsem to nepoznala včas.
deprimuje mě způsob, jakým se mnou komunikuje, že s ním vůbec musím komunikovat, a že ani do budoucna nezmizí z mého života.
deprimujou mě lidi v mém okolí, kteří do mě hustí, co bych měla nebo co musím, jako by snad šlo o jejich život
vůbec si v posledné době připadám jako v blázinci, až začínám uvažovat, jestli ta nenormální nejsem já
deprimuje mě, že mi chvílema tak strašně moc chybí ex, postrádám jeho přístup k životu a nadhled
deprimuje mě, že nedokážu jít dál, i když vím, že nemá cenu čekat a řešit něco, co už dávno není pravda
ze stejného důvodu mě mrzí, že člověku, který má všech 5 P nejsem schopná vyslat jasné signály
jsem na sebe naštvaná, protože i když mám hafo času a spoustu plánů a variant, nedělám nic pro jejich naplnění
vadí mi, že se tu nemám kousek klidu, sotva jsem chvíli sama, už se jde ptát, jestli se mi nic nestalo. A utéct ven taky nepomáhá, volá mi co hodinu a prá se na debility. Připadám si jak v domácím vězení
s*** mě lidi, co na mě blbě čumí, potažmo prohlašujou něco o mladých maminkách. Není mi 15, proboha, ale 25
začínám si připadat jako velryba, i z těch největších kousků oblečení v mém šatníku jsem vyrostla, a to mě čekají ještě celé tři měsíce. Bojím se, že to pak nezhubnu a že už nikdy nebudu jako dřív _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
Olorea kytky 2, meta: 700
|
Posted: Wed 9.4.2008 18:31 Post subject: |
|
|
mexxie jestli te to aspon trosku uklidni, tak jsem ted byla navstivit kamosku co ma 2mesicni mimi a ta je o sest kilo hubenejsi nez v dobe pred otehotnenim.. a to vubec necvici, proste to pry jde dolu samo |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Wed 9.4.2008 18:38 Post subject: |
|
|
ŠTĚKOT _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Wed 9.4.2008 19:10 Post subject: |
|
|
nemoc
a moje lenost _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 9.4.2008 19:43 Post subject: |
|
|
mexxie, na to s tema mladyma maminkama si budes muset zvyknout, me to stvalo taky, ale pak jsem si vzdycky myslela neco o prdeli. Ale jeste ted kdyz nekde reknu, ze mam dite, a ty lidi nevericne koukaji, tak je to takovy divny, protoze Christian ke mne proste patri
A ty kilca zhubnes, neboj, kolem mimca je takovej kolotoc, ze z tebe ty speky doslova spadaji |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 9.4.2008 19:58 Post subject: |
|
|
Deprimuje mě, že jsem každým dnem hloupější a hloupější... jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli budu úplně dementní
Kéž by mi to myslelo jako před 10 lety, nebo kdybych aspoň měla takovou paměť Vždyť to byla vždycky moje jediná výhoda, nejsem nijak zvlášť hezká ani cílevědomá, ani pilná, když nebudu ani chytrá, tak se rovnou můžu jít bodnout. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Wed 9.4.2008 21:38 Post subject: |
|
|
mexxie ja si myslim ze s tema kilama to asi deprimuje kazdou tehotnou ......a me to deprimuje uz tedka jeste pred tehotenstvim
k tematu deprimuje me dlouhodobe ze me prijde ze to nema konce _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Wed 9.4.2008 21:45 Post subject: |
|
|
ze jsem mu slibila, ze mu budu psat pravidelne a nejsem mu schopna napsat. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 10.4.2008 0:21 Post subject: |
|
|
škola - nic nestíhám, ničemu nerozumím Já vím, že je to normální (nemám ten pocit prvně), ale já bych si tak hrozně moc přála, aby se mi jednou stalo to, že se bude v hodině něco probírat a já k tomu budu moc něco říct.
Někdy v hodině sním o tom, že se přednášející na něco zeptá a já bezmyšlenkovitě odpovím správnou odpověď - je to úžasný pocit. Bohužel se mi to ještě nestalo. Opisuju si sešit a nevím o čem to je, všechno jsem zapomněla, nevím jak se integrují goniometrické funkce dvojnásobného argumentu a na druhou neumím nic Neumím komplexní čísla a nestihnu se to všechno doučit. Chtěla bych to umět a deprimuje mě "já", že nemám snahu a píli se to naučit. Tak hrozně moc bych chtěla být chytrá |
|
Back to top |
|
|
Britannia My wild Irish rose
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Thu 10.4.2008 7:04 Post subject: |
|
|
Ed _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Last edited by Snowy on Wed 20.2.2019 23:42; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 7 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|