sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Co Vás dlouhodbě deprimuje
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jana
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Thu 3.4.2008 22:09    Post subject: Reply with quote

být tak dlouhou dobu v práci s tak hloupýma lidma...
pocit že nic nedělám a marním čas
pobyt v Brně
Back to top
View user's profile Send private message  
TRUHLIK
kytky 0, meta: 25

PostPosted: Sun 6.4.2008 17:45    Post subject: Reply with quote

no asi me to uplne nedeprimuje.., ale kazdopadne neco podobneho a to jest blizici se maturita a prijimacky..uz to na me zacina dopadat Confused
Back to top
Lilith
:faitilhiér:

PostPosted: Sun 6.4.2008 18:44    Post subject: Reply with quote

Arrow že za 10 let budu nejspíš žít podobný život jako teď
Arrow že nejsem schopná udržovat "normální" vztah
Arrow že stárnu a blbnu Laughing
Arrow že nedokážu dostat angličtinu na úroveň, na jakou bych potřebovala, pořád se plácám mezi učením už jednou naučeného a časem zapomenutého
mexxie
kytky 5, meta: 5250
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Wed 9.4.2008 18:04    Post subject: Reply with quote

Arrow moje matka, se kterou je to horší a horší a já s tím nemůžu vůbec nic dělat, jenom sledovat jak se ničí. Mrzí mě, že jsem na ni hnusná, ale jak se k ní mám chovat hezky, když je taková? Mám snad přistoupit na to, že je to normální?
Arrow deprimuje mě skutečnost, že se z člověka, do kterého jsem byla strašně moc zamilovaná a myslela si, že je skvělý, vyklubal největší šmejd, se kterým jsem kdy měla tu čest. Bojím se, že si nikdy neodpustím, že jsem to nepoznala včas.
Arrow deprimuje mě způsob, jakým se mnou komunikuje, že s ním vůbec musím komunikovat, a že ani do budoucna nezmizí z mého života.
Arrow deprimujou mě lidi v mém okolí, kteří do mě hustí, co bych měla nebo co musím, jako by snad šlo o jejich život
Arrow vůbec si v posledné době připadám jako v blázinci, až začínám uvažovat, jestli ta nenormální nejsem já
Arrow deprimuje mě, že mi chvílema tak strašně moc chybí ex, postrádám jeho přístup k životu a nadhled
Arrow deprimuje mě, že nedokážu jít dál, i když vím, že nemá cenu čekat a řešit něco, co už dávno není pravda
Arrow ze stejného důvodu mě mrzí, že člověku, který má všech 5 P nejsem schopná vyslat jasné signály
Arrow jsem na sebe naštvaná, protože i když mám hafo času a spoustu plánů a variant, nedělám nic pro jejich naplnění
Arrow vadí mi, že se tu nemám kousek klidu, sotva jsem chvíli sama, už se jde ptát, jestli se mi nic nestalo. A utéct ven taky nepomáhá, volá mi co hodinu a prá se na debility. Připadám si jak v domácím vězení
Arrow s*** mě lidi, co na mě blbě čumí, potažmo prohlašujou něco o mladých maminkách. Není mi 15, proboha, ale 25 Rolling Eyes
Arrow začínám si připadat jako velryba, i z těch největších kousků oblečení v mém šatníku jsem vyrostla, a to mě čekají ještě celé tři měsíce. Bojím se, že to pak nezhubnu a že už nikdy nebudu jako dřív
Olorea
kytky 2, meta: 700
kytky 2, meta: 700

PostPosted: Wed 9.4.2008 18:31    Post subject: Reply with quote

mexxie jestli te to aspon trosku uklidni, tak jsem ted byla navstivit kamosku co ma 2mesicni mimi a ta je o sest kilo hubenejsi nez v dobe pred otehotnenim.. a to vubec necvici, proste to pry jde dolu samo Smile
View user's profile Send private message Visit poster's website  
Shannon
where no man has gone before

PostPosted: Wed 9.4.2008 18:38    Post subject: Reply with quote

ŠTĚKOT Evil or Very Mad

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.
Back to top
user007
kytky 5, meta: 6650
kytky 5, meta: 6650

PostPosted: Wed 9.4.2008 19:10    Post subject: Reply with quote

nemoc
a moje lenost Sad
Chocolate
Jedem das Seine und mir das Beste:-)

PostPosted: Wed 9.4.2008 19:43    Post subject: Reply with quote

mexxie, na to s tema mladyma maminkama si budes muset zvyknout, me to stvalo taky, ale pak jsem si vzdycky myslela neco o prdeli. Ale jeste ted kdyz nekde reknu, ze mam dite, a ty lidi nevericne koukaji, tak je to takovy divny, protoze Christian ke mne proste patri Very Happy

A ty kilca zhubnes, neboj, kolem mimca je takovej kolotoc, ze z tebe ty speky doslova spadaji Smile
Back to top
Lenore

PostPosted: Wed 9.4.2008 19:58    Post subject: Reply with quote

Deprimuje mě, že jsem každým dnem hloupější a hloupější... jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli budu úplně dementní Sad
Kéž by mi to myslelo jako před 10 lety, nebo kdybych aspoň měla takovou paměť Dogeyes Vždyť to byla vždycky moje jediná výhoda, nejsem nijak zvlášť hezká ani cílevědomá, ani pilná, když nebudu ani chytrá, tak se rovnou můžu jít bodnout.
ephelides
*louloute*

PostPosted: Wed 9.4.2008 21:38    Post subject: Reply with quote

mexxie Arrow ja si myslim ze s tema kilama to asi deprimuje kazdou tehotnou ......a me to deprimuje uz tedka jeste pred tehotenstvim Very Happy

k tematu Arrow deprimuje me dlouhodobe ze me prijde ze to nema konce Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

dog is god backwards

Qualität kommt von Qual.

Arretez de prendre les cons pour les gens.

"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)

Back to top
Alunka
kytky 6, meta: 9450
kytky 6, meta: 9450

PostPosted: Wed 9.4.2008 21:45    Post subject: Reply with quote

ze jsem mu slibila, ze mu budu psat pravidelne a nejsem mu schopna napsat. Embarassed
Back to top
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 9.4.2008 22:15    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Byzzy
kytky 8, meta: 20650
kytky 8, meta: 20650

PostPosted: Thu 10.4.2008 0:21    Post subject: Reply with quote

škola - nic nestíhám, ničemu nerozumím Sad Já vím, že je to normální (nemám ten pocit prvně), ale já bych si tak hrozně moc přála, aby se mi jednou stalo to, že se bude v hodině něco probírat a já k tomu budu moc něco říct.

Někdy v hodině sním o tom, že se přednášející na něco zeptá a já bezmyšlenkovitě odpovím správnou odpověď - je to úžasný pocit. Bohužel se mi to ještě nestalo. Opisuju si sešit a nevím o čem to je, všechno jsem zapomněla, nevím jak se integrují goniometrické funkce dvojnásobného argumentu a na druhou Sad neumím nic Sad Neumím komplexní čísla a nestihnu se to všechno doučit. Chtěla bych to umět a deprimuje mě "já", že nemám snahu a píli se to naučit. Tak hrozně moc bych chtěla být chytrá Embarassed
Back to top
Britannia
My wild Irish rose

PostPosted: Thu 10.4.2008 6:56    Post subject: Reply with quote

Lenore wrote:
Deprimuje mě, že jsem každým dnem hloupější a hloupější... jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli budu úplně dementní Sad
Kéž by mi to myslelo jako před 10 lety, nebo kdybych aspoň měla takovou paměť Dogeyes Vždyť to byla vždycky moje jediná výhoda, nejsem nijak zvlášť hezká ani cílevědomá, ani pilná, když nebudu ani chytrá, tak se rovnou můžu jít bodnout.

Lenore, tys to napsala i za mě. Sad Přesně to jsem chtěla říct.

she aches just like a woman
but she breaks just like a little girl
Back to top
Snowy
pocketful of sunshine

PostPosted: Thu 10.4.2008 7:04    Post subject: Reply with quote

Ed

Last edited by Snowy on Wed 20.2.2019 23:42; edited 1 time in total
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 7 of 9

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum