|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Když se nevěra stane, tak jsem radši když: |
mi to partner a okolí zatají,abych se to nedozvěděla a netrápila se |
|
30% |
[ 17 ] |
když o tom budu vědět |
|
69% |
[ 39 ] |
|
Total Votes : 56 |
|
Author |
Message |
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 2.4.2008 21:22 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 18:13; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
Posted: Wed 2.4.2008 21:24 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Tjorven on Tue 29.7.2014 20:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Wed 2.4.2008 21:57 Post subject: |
|
|
ale ne vzdy nekdo podvadi proto, ze je nespokojeny ve vztahu. Ten muze uzasne klapat, ale zahne z touhy po vzruseni, zmene, z nudy _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 2.4.2008 23:35 Post subject: |
|
|
Ono je to poměrně jednoduché a vlastně vůbec nemá smysl to řešit. Pokud jde o nevěru citovou, tzn. že se partner zamiluje ještě do někoho jiného, je to velký problém a stejně to dříve nebo později praskne, protože rozpolcené srdce nevydrží dlouho.
V takovém případě tedy vědět. Resp. co se týče druhé strany, tak zvážit, co vlastně chci, rozhodnout se a ukončit to co nejdříve - tam, nebo tam.
Pokud jde o nevěru tělesnou... že to prostě někde s někým "uklouzne" - a co si budeme namlouvat, to se prostě stávalo, stává a stávat bude - tak v tom případě nevědět. Úplně nejsobečtější je v takovém případě od "viníka" když to partnerovi přizná, aby ulevil svému svědomí... _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Larra kytky 1, meta: 175
|
Posted: Wed 2.4.2008 23:35 Post subject: |
|
|
Pokud by to byl jednorázový úlet, tak bych to vědět nechtěla, pokud by se to opakovalo, nebo to bylo dlouhodobější (byli v tom city), vědět bych to chtěla. odjakživa jsem tvrdila, že bych nevěru nikdy neodpustila, ale už se na to taky dívám jinak.
jinak já svého (už dávno ex) přítele taky podváděla. můj ex si mě totiž nikdy pořádně nevážil, nedával mi najevo, že mě miluje, vyvyšoval se nade mě atd. a najednou se objevil někdo (znali jsme se už pár let), kdo se do mě zamiloval, vyznával mi lásku, snesl by mi modré z nebe a já se do toho druhého zamilovala. jenže jsem nedokázala ukončit vztah s tím prvním, takže jsem tak trochu chodila s oběma. nespala jsem ani s jedním, ale i tak na to nejsem hrdá. můj ex to tenkrát tušil, dokonce věděl, že se s ním stýkám, ale já mu to nikdy nepřiznala. pak jednou, když jsem se viděli, tak se mi hrabal v mobilu a našel sms, kterou jsem psala tomu druhému, něco ve smyslu, že mu děkuju za nejkrásnější noc v životě (fakt jsme spolu nespali, jen jsme vedle sebe leželi na posteli a celou noc si vykládali a mazlili se) a poslal mě někam. ale já se z toho vykecala, vymluvila jsem mu to a tak nějak po tomhle jsem se nakonec, paradoxně, rozešla s tím druhým, do kterého jsem byla zamilovaná. do teď nevím, proč jsem se tenkrát tak zachovala a do teď mě to mrzí, ptž jsem přišla o super kluka. každopádně můj ex o tom do teď neví a celkem mě překvapuje, že jsem mu to neřekla ani tehdy, když přišel po půl roce po rozchodu s tím, ať se k němu vrátím, já řekla, že ne a on mi řekl, ať mu aspoň řeknu, že jsem ho někdy podvedla....
ale nejsem na to hrdá, už bych to neudělala. chápu lidi, kterým se tohle stalo (Velveta) ale taky chápu, když to někdo odsuzuje, ptž je to fakt otřesný. ale nemůžu říct, že bych toho litovala. to, jak jsem byla tu krátkou dobu šťastná s tím druhým, tak jsem s tím prvním v životě šťastná nebyla.. |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 2.4.2008 23:37 Post subject: |
|
|
Larra: jsme nějaký propojený, bo co! _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Larra kytky 1, meta: 175
|
Posted: Wed 2.4.2008 23:39 Post subject: |
|
|
Jo, to BadHans napsal výstižně. pokud jde o jednorázový úlet, zastávám názor, že pokud chce ten, kdo podvedl, ve vztahu zůstat, sám se dostatečně vytrestá výčitkami svědomí. protože když se k tomu někdo přizná, tak jen proto, aby se mu ulevilo, aby neměl výčitky svědomí a tomu druhému jen ublíží.
BadHans to teda jo! |
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
Posted: Thu 3.4.2008 7:21 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Tjorven on Tue 29.7.2014 20:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Sun 15.6.2008 20:37 Post subject: |
|
|
Pokud by se jednalo o chvilkový zkrat, třeba v opilosti, tak to raději vědět nechci, ale pokud by šlo o paralelní vztah, tak bych to vědět chtěla. Stejně tak, pokud bych neměla tušení, tak je mi to fuk, ale kdybych měla podezření, tak bych to vědět taky chtěla.
Ono taky dost záleží na způsobu, jakym se to člověk dozví... třeba teď nedávno někdo řekl našemu kamarádovi, že jeho žena spí s mym přítelem...ten byl z toho na prášky, hned jí vyhrožoval rozvodem atd. Díky bohu jsem od začátku týhle fámy věděla, že je to naprostý nesmysl. Ale ten kamarád tomu věřil. Takže ne každý drby jsou pravdivý, a jde-li o téma nevěra, člověk rychle zapomíná, že si lidi taky kolikrát vymýšlí... _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Sun 15.6.2008 20:57 Post subject: |
|
|
Tjorven wrote: | Misul wrote: | ale ne vzdy nekdo podvadi proto, ze je nespokojeny ve vztahu. Ten muze uzasne klapat, ale zahne z touhy po vzruseni, zmene, z nudy |
no tak ja to, ze se nekdo ve vztahu nudi, pocitam do problemu
maxmiliana-> no ja bych rekla, ze vetsina never je neplanovanych a stejne myslim, ze kdyz nekdo zacne podvadet, tak s necim ve vztahu neni spokojeny(klidne i s necim, co si vubec neuvedomuje), ze mu proste neco chybi (obdiv, porozumeni,...). Jinak ta moznost ze "mam te moc rad, nas vztah je perfektni, nic mi v nem nechybi, ale stejne te podvadim" je vicemene jen pro nevyspele jedince, kteri nevedi, co chteji. A kdyz nekdo s timhle "oduvodnenim" podvadi (nebo kvuli tomu, ze touzi "po vzruseni, zmene, nebo to udelal z nudy")...tak to na nej budu koukat hodne divne . Jestli touzi po zmene, tak at si rozmysli, jestli tu zmenu fakt chce, a pak at se zklidni anebo rozejde |
Bohuzel i v "dokonalych" svazcich se to nekdy stane... Takhle jsem to myslela._________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 13, 14, 15
|
Page 15 of 15
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|