sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Guestovo sokujici oznameni a navazujici debata o pratelstvi
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rhiannon
Mrs. Bunny

PostPosted: Wed 19.3.2008 14:53    Post subject: Reply with quote

Rokkan wrote:
Drahoušku Che, nemyslíš, že by bylo hezké oddělit několik posledních stran?

ja teda nejsem drahousek, ale klidne to oddelim, kdyz mi reknete jak to nazvat Smile
Rokkan
kytky 7, meta: 11650
kytky 7, meta: 11650

PostPosted: Wed 19.3.2008 14:54    Post subject: Reply with quote

Děkuji drahouškovi Rhi, s názvem ti ale neporadím
Back to top
View user's profile Send private message  
Grape
Guest

PostPosted: Wed 19.3.2008 15:29    Post subject: Reply with quote

To je fakt, co psal Nocturmas o tom, že do života nám stejně nejvíc kecají lidé, co žádní opravdoví přátelé nejsou.

Já mám třeba nejlepšího kamaráda, který je jako můj brácha, řeknu mu o sobě skoro všechno a on mně taky. Ale - podle mého se "hrozně" obléká, prostě nosí věci staré x let...není to zas taková hrůza, ale spíš "nemóda", no...a radši bych si ukousla jazyk, než bych mu řekla: "Péťo, už ti to jednou musím říct. Já si myslím, že se oblíkáš fakt hrozně nemoderně a měl by sis někdy koupit nějaký dnešní oblečení..." To je podle mě docela ubližující, navíc když vím, v jaký je situaci (umřeli mu rodiče, je mu už 26 a tak od státu už nic nedostane a proto šetří na důležitější věci, než jsou nějaký hadry).

Jiná situace by nastala, kdyby se přímo zeptal: "Hele, nemyslíš si, že se oblíkám nemoderně? Už mi to někdo řekl...ale řekni mi pravdu!" Tak bych na to šla možná co nejopatrněji, abych ho nezranila. Ale jinak bych to ani nezmínila.

A v těch podstatnějších věcech, třeba ve vztazích taky beru kritiku, jen když o ni požádám. Štvalo mě, že moje "nejlepší kamarádka", kterou vidím jednou za uherák a když mi bylo nejhůř, tak mě stejně nikdy nepodržela, mi o každým mým novým příteli hned řekla, že je hroznej, asi bude zlej, děvkař atd. A to usoudila z jednoho setkání na kafe
Rolling Eyes Já byla tehdy tak blbá, že jsem se proti tomu ani nedokázala pořádně ohradit. Ale teď už bych to dokázala Twisted Evil

Přátelství je podle mě podržet, poradit, když o to ale ten druhej stojí a žádá, a ne podrážet a vynášet nemístný nevyžádaný pseudosoudy.
Back to top

Lothórien
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Wed 19.3.2008 15:36    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 13:52; edited 1 time in total
Back to top
josie
Chcem sa smiať navždy!
kytky 6, meta: 9050

PostPosted: Wed 19.3.2008 16:34    Post subject: Reply with quote

Guest- postupne som prichadzala na to, kto si a prekvapovalo ma to coraz viac, nechces si uz konecne poriadne pokecat na icq? lebo naozaj mi prides ina a chcem vediet cim to je..tak mi napis niekedy
Back to top
Nightwish
kytky 3, meta: 1550
kytky 3, meta: 1550

PostPosted: Wed 19.3.2008 17:07    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Bývalého asi pořád ještě miluju, každopádně to je 1 ze 2 lidí, které jsem kdy DOOPRAVDY milovoala (ten druhý člověk bohužel není přítel Sad ) a vím, že on mě taky, ale s přítelem je mi většinu času dobře, nemá dluhy a byl by to skvělý chlap do života. Akorát, že už s ním nemám ani chuť na sex a chtěla bych ho spíš jako kamaráda, .

Myslím si, že ses rozhodla dobře. Než být s tím, koho nemiluješ...a můj názor na vztah s klukem, který tě nepřitahuje už jsem psala několikrát Wink Podle mě to nejde dlouhodobě, člověk v životě potřebuje ty motýlky v břiše..a když tě to s bývalým nepřešlo doteď...podle mě to něco značí. A i kdyby to s ním zas nevyšlo, tak je podle mě velký plus, že si uvědomila, že dosavadní přítel nebyl to pravé. Hodně štěstí.
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Wed 19.3.2008 18:25    Post subject: Reply with quote

Laughing tyjo ja tady chvili nejsem a tady se zatim rozbehne kauza hastros Laughing Laughing

me slo spis o to ze maxmiliana tady pronasi nejake moralisticke reci ze by nechtela pritele "co by to s ni myslel dobre"......pokud budu nekoho opravdu ocenovat a snazit se mu pomoci atd tak to s nim dobre myslim, a fakt nebudu ta co bude mlcet.....jakou formou se to poda to uz je vec druha / resit jestli reknu kamaradce ze je hastros cehoz se tady vsichni s gustem chytli mi prijde ponekud malicherne Wink /......ale pokud se tady resil host+jeho problem, tak to co napsala loth me neprislo nijak v neporadku aby se nad tim "host" musel rozknikat a zacal byt vztahovacnej
Back to top
Guest

PostPosted: Wed 19.3.2008 18:28    Post subject: Reply with quote

kde jsem zas byla vztahovačná? Už jste s tím vtipní. pardon, že jsem se rozkníkala, ale Loth mám ráda a vím, že to nemyslela zle, jen mě to zamrzelo, stačí? Píšu snad svahilsky bo co?????
Back to top

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum