|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
melly :-)
|
Posted: Tue 19.2.2008 11:38 Post subject: Nevera po slovensky |
|
|
Vcera na JOJ. Videli ste? Co si o tom myslite? _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 19.2.2008 12:29 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 19.2.2008 12:36 Post subject: |
|
|
Není to něco jako Cheaters - že tam odhalujou detektivové nevěřu a pak je "střetnutí"? Na to jsem koukala na Reality TV na kabelovce. Něco bylo drsné - když rozbíjeli věci a tak, ale jinak nic moc - za chvíli mě to přestalo bavit (a neměla jsem na to žaludek). |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Tue 19.2.2008 12:37 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sun 5.9.2010 13:04; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 19.2.2008 12:42 Post subject: |
|
|
Aha, takze zase nejaka "super" reality show? |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 19.2.2008 14:11 Post subject: |
|
|
Melly, Ty si ma predbehla, som sem dnes chcela hodiť túto tému .
No, čo si o tom myslím... Najprv ma strašne pobavilo, že to uvádza Bouček.... to tam dali toho pravého .
Pozrela som si to viac-menej zo zvedavosti, ale príde mi to dosť trápne. To sú akože naozaj reálni ľudia, alebo je to všetko len nahraté podľa "akože" skutočnosti? Pretože mi to prišlo celé akési zahraté...
Ďalšia vec je, že aj keď to možno niekoho bude zaujímať, podľa mňa je to dosť trápne. Ak tam aj budú reálni ľudia a budú si chcieť takýmto spôsobom otestovať vernosť svojho partnera, tak je to podľa mňa úbohé... Tak isto neuznávam všetky podobné relácie, aj v rádiu. Načo je to dobré? Zistia, že im je priateľ neverný a dozvie sa o tom aj celý slovenský národ. No fakt "úžasné"... Keď už niekto takýmto spôsobom potrebuje otestovať svojho partnera, tak je na tom podľa mňa dosť zle.. takéto veci by sa predsa mali riešiť iným spôsobom a hlavne nie verejne. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 19.2.2008 15:57 Post subject: |
|
|
Hej, nieco podobne ako popisala Byzzy.
Ja som to tiez pozerala zo zvedavosti, moj pocit z toho je zvlastny. Na jednej strane nemam pochopenie pre ludi, co riesia vec verejne, je to nechutne. Bohuzial sa mi to nezdalo ako hrane, mozno tak ten prvy pripad. Ale tie dva, kde bola priamo konfrontacia mi bohuzial prisli dost realne, najma ten s tou starsou pani bol fakt drsny
Inak, ze to uvadza prave Libor, to fakt pobavi - je to tragikomicke. Ale popravde mi nejak ako moderator nevadil, nebol mi neprijemne. Skor podstata tej relacie je dost uboha. Na druhej strane, ak je napriklad ta posledna tetka z Popradu a stara sa tam o deti, ako ma zistit naisto ci muz zahyba, ked on sa odmieta rozpravat...? Je to tazke... a smutne... ale dost trapne tiez. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 19.2.2008 16:09 Post subject: |
|
|
Ja neviem, mne to celé príde ako zabávanie sa na cudzom nešťastí.
Jasné, niekedy človek nezistí ľahko, že ho partner naozaj podvádza, ale myslím si, že tá pani to mohla riešiť aj inak. Takto všetci videli, ako sa k nej nepekne zachoval a bolo to dosť ponižujúce . Teraz si je už jeho neverou istá a vie o tom aj polovica Slovenska. A čo ďalej? Úprimne si myslím, že v tejto relácií nebude veľa šťastných koncov. Aj keď sa niekoho nevera nepotvrdí, môže celé toto "prenasledovanie" totálne zničiť vzťah. Keby si ma dal priateľ takýmto nechutným spôsobom preveriť, asi by som bola z toho riadne sklamaná a hlboko by v mojich očiach klesol. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 19.2.2008 16:28 Post subject: |
|
|
Ja s tebou uplne suhlasim. Urcite mala ine moznosti, ale pokusam sa to brat tak, ze niekedy je proste clovek zufaly a nic rozumne ho nenapadne. Nepomohla si, to je jasne. Bol to naozaj hnus a takto pred vsetkymi.
Inak s tym preverovanim je to presne ako hovoris. Nieco take by poriadne otriaslo vztahom ak by to nebol priamo koniec. Tak ale co si ludia zvolia, to maju, je to ich volba.
Nechapem ludi, co sa na tom bavia, to naozaj nie. Mne z toho bolo smutno, aj ked nepopieram, ze to bolo pre mna do istej miery zaujimave, kedze ma medziludske vztahy velmi zaujimaju. Btw, to co tam hovorila ta pseudoodbornicka, no neviem najma ako vnucovala svoj nazor, ze tamta mlada mu urcite odpusti. To bolo nehorazne neprofesionalne. _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Tue 19.2.2008 18:27 Post subject: |
|
|
to bude asi něco jako test věrnosti na Evropě2, ne? |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 19.2.2008 18:32 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 19.2.2008 19:04 Post subject: |
|
|
ja som Pomsta je sladka pocula na dakom ceskom radiu.. bolo to tiez dost nechutne o tom ako nejaka baba podvadzala priatela s dakym chlapom z netu... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.2.2008 8:38 Post subject: |
|
|
Aj ja som tú "Pomstu" počula na nejakom českom rádiu... a aj presne to, čo spomína Sun, som počula.. bolo to dosť drsné... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.2.2008 8:45 Post subject: |
|
|
Ja som to nepocula. Co je vlastne pointa? (okrem posmechu z cudzieho nestastia ) _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2 Next
|
Page 1 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|