LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 23.12.2007 20:47 Post subject: |
|
|
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Mon 24.12.2007 16:48 Post subject: |
|
|
Mort wrote: | Man of the world wrote: | Mort wrote: | Ruth A. : a tvrdíš to z pozice obou nebo jen podle svého mínění? Nikdy nevíš, co si myslí ten druhý.třeba vteřinu.a pak to v hlavě zadupe. Nebo naopak. Žena při prvním setkání svlékne muže a muž ženu.
Snad to beru moc fatálně. |
já myslím že bereš. tvrdit to mohu jen ze svého mínění. mám kamarádku do které jsme byl kdysi blázen,nikdy mezi námi nic nebylo, protože ve chvíli když jsem jí viděl s jejím tehdejším přítelem tak jsem tím jejím štěstím ohromen a nezbylo mi nic než jí to jen přát z celého srdce. Je to vážně nádherná holka, která má hodně kladů a vím že hodně kluků z mého okolí je z ní celkem paf. A ti oni pak nechápou jak ji mohu brát tak jak beru, absolutně asexuálně a přišlo by mi to jako incest. neznám jí až tak dlouho, jen asi 2 roky, někdo říká že jsme spřízněné duše, faktem je že se máme rádi...ale jen čistě kamarádsky.
PAk mám ještě jendu kamarádku, tu znám zase jiným způsobem také přibližně dva roky, a z té jsem prostě svým způsobem mimo, ted už tolik ne,ale asi kdyby m i řkela kdykoliv že chce mě,asi zahodím vše a jdu si pro ní.... Teda ted to neplatí doslova,ale ona je úžasná a občas mám pocit že tohle dřív vnímala stejně, jen už o sobě vím tolik věcí,které jsou pro ostatní TOP secret že by to asi nebylo dobré. |
a jak víš, že ona to bere stejně jako ty? |
myslím si to, ona pro mě spíš jako sestra, mám k ní extrémně vyvinuté ochranitelské pudy. Tuhle jsme jí řkel že jsme do ní byl úplně zblázněný,byla z toho v šoku,ale v pohodě. Nevím, možná to tak brát nemusí ale zažili jsme takových chvil kdy by se tak chovat mohla a nic se nestalo, byla tolikrát opilá... M8me se moc rádi, a jsme opravdu blízcí přátelé,lae vážně je to úplně sexuálně chladné_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 27.12.2007 0:41 Post subject: |
|
|
Přesto? Jako že když mám partnera, tak je normální mít všechny ostatní vztahy s děvčaty více-než-jen-přátelské? |
|