sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
edit
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Chennile
šenyl

PostPosted: Mon 9.7.2007 10:44    Post subject: Reply with quote

Mám 3 bráchy.
Jednomu je 21, s tim mam vztah dost divnej. Dost nás stmelila tátova smrt, ale pak se to zas nějak rozpojilo. Nemůžu vystát jeho přítelkyni, vadí mi, že je nechutně línej, nemá žádný ambice, cíle... teda vlastně má, ale jen ve svý hlavě a čewká, že se to všechno nějak udělá bez jeho přičinění. Na brigády nechodí, teď má po zkouškách, takže x měsíců volno a sedí doma na zadku a utrácí máminy peníze. To je asi tak hlavní rozdíl mezi námi dvěma.

Druhýmu je 12. Toho mám ráda, je hrozně ochotnej, a občas mě překvapí, že se sám něčeho chopí a udělá to bez sebemenších řečí. Ale taky to s nim mlátí, no...

Třetímu je 10. Je neuvěřitelná osobnost. Dokáže člověku tak hrozně moc ublížit, a možná si to ani neuvědomuje, ale já myslim že jo. Ví přesně, kam zabodnout ten nůž a dělá to celkem často. Když neni po jeho, tak to je rodeo, dokáže stropit tak obrovskou hysterickou scénu že je z toho máma uplně v háji. K němu sem si vztah jaksi ještě pořádně neujasnila. Čekám, že to přijde tak za 10let.
Back to top
View user's profile Send private message  
Lucrezia
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Mon 9.7.2007 12:18    Post subject: Reply with quote

mam jednu sestru. Je to uplne jinej clovek nez ja, takze si vpodstate nerozumime a nikdy rozumnet pravdepodobne nebudeme. Porad cekam, ze by se to mohlo zlepsit.

Navic ji proste nekdy nemuzu vystat. Pripada mi totiz, ze je uplne blba Embarassed anebo nekdy se proste chova, ze mi zustava rozum stat.
Casto se urazi a je hodne vztahovacna. Clovek si porad musi davat pozor, aby neco nerekl spatne, jinak je rev. Rolling Eyes

Myslim, ze ji chybi emocionalni kvocient, nebo tak neco.

Ale zas nekdy spolu bezvadne pokecame a je to v pohode...
Back to top
Lenka
kytky 3, meta: 1750
kytky 3, meta: 1750

PostPosted: Mon 9.7.2007 13:23    Post subject: Reply with quote

Mám staršího bratra o 2 roky. Máme skvělý vztah,ale jak sme byli malí tak sme se mlátili ja dva psi. A chtěla sem ještě ségru,ale rodiče si nedali říct Laughing
Back to top
Mykéna
kytky 7, meta: 14650
kytky 7, meta: 14650

PostPosted: Mon 9.7.2007 16:47    Post subject: Reply with quote

Mám mladší ségru, je jí 15. Je docela jiná než já, je hodně konzervativní a uzavřená, žije trochu ve fantazii. Ale někdy je s ní sranda, mam jí ráda.
Back to top
user_33
kytky 5, meta: 4350
kytky 5, meta: 4350

PostPosted: Mon 9.7.2007 19:16    Post subject: Reply with quote

Mykena - jako bych psala o sve sestre Shocked akorat je ji ctrnact. a nekdy mi prijde, ze je chytrejsi nez ja, i kdyz to nedava najevo.
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Mon 9.7.2007 21:34    Post subject: Reply with quote

mám o 5 let starší sestru. je mně věkově nejblíž z mých sourozenců, vždy jsme se nejvíc hádaly. občas jsou tu světlé chvilky a je to lepší, než když jsme byly uplně malé, protože to bylo strašné Confused a já se jí nedivím, byla jsem protěžována, a ona mi to dávala ještě dlouho potom sežrat. jinak jako človek..ji teda moc neobdivuju. je sice o 5 let starší, ale je to strašná..pipka Embarassed ..prostě..naivní..hloupoučká..fifla..ok,končím Embarassed ..neumí zachovat chladnou hlavu..na raka střílí pěkne nepříjemný šípy a to ne je do mě, shazuje lidi..není špatný člověk,ale není mi vzorem, fakt ne..

o 10 let starší pak brácha Love sice je pravda, že už dýl doma nebydlí, ale i když bydlel, měla jsem s ním nejlepší vztah,a dokázal bavit me i setru, vyjít s obema, a prostě..má ho moc ráda=) určitě bychom se rafli časteji kdyby tu bydlel, ale dokáže být objetivní

a moje sestra o 12 let starší..když mi bylo tak 5,6 tak jsme k sobe mely blízko,ale potom od mých 8 hodně cestovala, neviděly jsme se dlouho, pak se hodně věcí zvrtlo

at už je to jakkoli, rodina je rodina a udělala bych pro ně všechny cokoliv..(myslím tím skočení do ohně nebo tak, uklidit za ně kuchyn do toho nepatří Laughing )

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't

Last edited by Laura on Tue 10.7.2007 9:15; edited 1 time in total
Back to top
Grapefruita
believes in a perfect love

PostPosted: Tue 10.7.2007 8:41    Post subject: Reply with quote

Matylda wrote:
Mam bráchu o rok mladšího, kterej se se mnou už 12 let prakticky vůbec nebaví a kdysi řek kámošce (naší společný), když se ho na mě ptala, že žádnou ségru nemá.

Maty Shocked - tak to je drsný.
Asi vím, proč jsem ráda, že sourozence nemám Embarassed
Back to top
mexxie
kytky 5, meta: 5250
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Tue 10.7.2007 9:21    Post subject: Reply with quote

Mám o tři roky mladšího bráchu. Náš vztah je v pohodě, protože jsem doma minimálně Mr. Green
Mám ho ráda, protože je to prostě brácha, ale jsme každý úplně jiný. Já ale obecně do naší rodiny moc nezapadám Laughing Někteří známí našich vůbec netušili, že mají dvě děti, mysleli si, že je brácha jedináček Laughing Confused
Back to top
Laura

PostPosted: Tue 10.7.2007 9:36    Post subject: Reply with quote

mexxie wrote:
Já ale obecně do naší rodiny moc nezapadám Laughing Někteří známí našich vůbec netušili, že mají dvě děti, mysleli si, že je brácha jedináček Laughing Confused

Shocked =)..jo to jsem zapomněla napsat. já jsem taky černá ovce rodiny. nevím jestli je to tím, že jsem poslední, nebo že jsem nebyla od paté třídy zavřená v gympláckém prostředí jako oni, a užila jsem si i ten "jiný druh" lidí ..nevím. neustále si stěžují, že nikdo neměl tak šílené nápady, nikdo si nevydupal tolik věcí jako já (bráchovi máma kickbox nedovolila Laughing ..no mně taky ne,ale stejně jsem tam chodila=), nikdo neměl takovou pubertu Shocked ..přitom já oproti svým vrstevníkům neměla skorou žádnou.

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Tornado_Lou
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Mon 16.7.2007 14:15    Post subject: Reply with quote

Mam 1 sestru, o 3 roky starsi...a mame vybornej vztah...neumim si predstavit, ze bych byla jedinacek.
Muzete mit x dobrych kamosek, ale sestra je sestra...
kdyz byla v puberte, taky me nemusela, protoze sem ji otravovala a asi se za me i stydela...ale postupem casu se to zlepsilo a ted to nema chybu...je skvela
Back to top
Eva
kytky 2, meta: 700
kytky 2, meta: 700

PostPosted: Thu 15.11.2007 10:38    Post subject: Reply with quote

Mám sestru o dva roky starší a je to ta nejlepší ségra na světě Love
Rozuměly jsme si vždycky a jedináček bych nechtěla být ani zanic Wink
Tevi.
kytky 8, meta: 19650
kytky 8, meta: 19650

PostPosted: Fri 16.11.2007 22:54    Post subject: Reply with quote

Mám sestru Martinu, bude jí 22 a studuje v Pze na VŠE. Je o 4 roky starší.Teď se s ní moc nevídám, ptž je pořád na koleji. Nejhorší vztah s ní nemám, ale už je to lepší, než to bylo dřív. Vím, že by mi ona nic hnusnýho neudělala a já bych nic hnusnýho neudělala jí.

* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.**
Back to top
Tangerine
kytky 5, meta: 6350
kytky 5, meta: 6350

PostPosted: Fri 16.11.2007 23:30    Post subject: Reply with quote

Mám o 4 roky mladšího bráchu. Je úplně jinej než já, vpodstatě spolu moc nekomunikujeme (a když už, tak se hádáme o net Rolling Eyes ). Ale občas je i fajn a přece jen... je to můj brácha.
Back to top
henessy
to je vsetko

PostPosted: Sat 17.11.2007 13:26    Post subject: Reply with quote

Ja mam sestru 20 rocnu, t.j. o 3 roky starsiu. Mame taky vztah ze sa odvija od situacii. takze sa obcs pohadame ale inak sa mame radi a obcas ideme spolu von.Vadi mi na nej hlavne bordel, pretoze mame spolocnu izbu a to ze nic v domacnosti nespravi a vsetko musim robit zanu.ale inak je to fajn
Back to top
Ester
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Sun 18.11.2007 10:06    Post subject: Reply with quote

Jsem z dvojčat, takže mám stejně starého bráchu. Od malička všechno děláme spolu, od školky po gympl se vidíme každý den nejen doma, ale i ve škole. Jsme schopni po sobě řvát, jaký je ten druhý idiot a zachvíli se uplně normálně bavit. To se odvíjí od toho, že oba víme, že hádky náš vztah vůbec nijak nezmění, jenom se pročistí vzduch. Tak poslední rok spolu mluvíme i o svých protějšcích, byla jsem první, kdo věděl, že se rozešel s přítelkyní a kdy si začal s jinou, stejně jako on mě dokázal uklidnit, když jsem byla nešťastná z chování ex. Na druhou stranu spolu nemáme žádný fyzický vztah, v životě jsme se neobjali nebo třeba při přání nedali pusu. Někdy mám o něho strach, protože utíká z tohohle světa do jiného, který se mi zdá nebezpečný Confused Jsem ráda, že ho mám.
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum