|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Chennile šenyl
|
Posted: Mon 9.7.2007 10:44 Post subject: |
|
|
Mám 3 bráchy.
Jednomu je 21, s tim mam vztah dost divnej. Dost nás stmelila tátova smrt, ale pak se to zas nějak rozpojilo. Nemůžu vystát jeho přítelkyni, vadí mi, že je nechutně línej, nemá žádný ambice, cíle... teda vlastně má, ale jen ve svý hlavě a čewká, že se to všechno nějak udělá bez jeho přičinění. Na brigády nechodí, teď má po zkouškách, takže x měsíců volno a sedí doma na zadku a utrácí máminy peníze. To je asi tak hlavní rozdíl mezi námi dvěma.
Druhýmu je 12. Toho mám ráda, je hrozně ochotnej, a občas mě překvapí, že se sám něčeho chopí a udělá to bez sebemenších řečí. Ale taky to s nim mlátí, no...
Třetímu je 10. Je neuvěřitelná osobnost. Dokáže člověku tak hrozně moc ublížit, a možná si to ani neuvědomuje, ale já myslim že jo. Ví přesně, kam zabodnout ten nůž a dělá to celkem často. Když neni po jeho, tak to je rodeo, dokáže stropit tak obrovskou hysterickou scénu že je z toho máma uplně v háji. K němu sem si vztah jaksi ještě pořádně neujasnila. Čekám, že to přijde tak za 10let. |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 9.7.2007 12:18 Post subject: |
|
|
mam jednu sestru. Je to uplne jinej clovek nez ja, takze si vpodstate nerozumime a nikdy rozumnet pravdepodobne nebudeme. Porad cekam, ze by se to mohlo zlepsit.
Navic ji proste nekdy nemuzu vystat. Pripada mi totiz, ze je uplne blba anebo nekdy se proste chova, ze mi zustava rozum stat.
Casto se urazi a je hodne vztahovacna. Clovek si porad musi davat pozor, aby neco nerekl spatne, jinak je rev.
Myslim, ze ji chybi emocionalni kvocient, nebo tak neco.
Ale zas nekdy spolu bezvadne pokecame a je to v pohode... |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Mon 9.7.2007 13:23 Post subject: |
|
|
Mám staršího bratra o 2 roky. Máme skvělý vztah,ale jak sme byli malí tak sme se mlátili ja dva psi. A chtěla sem ještě ségru,ale rodiče si nedali říct |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Mon 9.7.2007 16:47 Post subject: |
|
|
Mám mladší ségru, je jí 15. Je docela jiná než já, je hodně konzervativní a uzavřená, žije trochu ve fantazii. Ale někdy je s ní sranda, mam jí ráda. |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 9.7.2007 19:16 Post subject: |
|
|
Mykena - jako bych psala o sve sestre akorat je ji ctrnact. a nekdy mi prijde, ze je chytrejsi nez ja, i kdyz to nedava najevo. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 9.7.2007 21:34 Post subject: |
|
|
mám o 5 let starší sestru. je mně věkově nejblíž z mých sourozenců, vždy jsme se nejvíc hádaly. občas jsou tu světlé chvilky a je to lepší, než když jsme byly uplně malé, protože to bylo strašné a já se jí nedivím, byla jsem protěžována, a ona mi to dávala ještě dlouho potom sežrat. jinak jako človek..ji teda moc neobdivuju. je sice o 5 let starší, ale je to strašná..pipka ..prostě..naivní..hloupoučká..fifla..ok,končím ..neumí zachovat chladnou hlavu..na raka střílí pěkne nepříjemný šípy a to ne je do mě, shazuje lidi..není špatný člověk,ale není mi vzorem, fakt ne..
o 10 let starší pak brácha sice je pravda, že už dýl doma nebydlí, ale i když bydlel, měla jsem s ním nejlepší vztah,a dokázal bavit me i setru, vyjít s obema, a prostě..má ho moc ráda=) určitě bychom se rafli časteji kdyby tu bydlel, ale dokáže být objetivní
a moje sestra o 12 let starší..když mi bylo tak 5,6 tak jsme k sobe mely blízko,ale potom od mých 8 hodně cestovala, neviděly jsme se dlouho, pak se hodně věcí zvrtlo
at už je to jakkoli, rodina je rodina a udělala bych pro ně všechny cokoliv. .(myslím tím skočení do ohně nebo tak, uklidit za ně kuchyn do toho nepatří )_________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Last edited by Laura on Tue 10.7.2007 9:15; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 10.7.2007 9:21 Post subject: |
|
|
Mám o tři roky mladšího bráchu. Náš vztah je v pohodě, protože jsem doma minimálně
Mám ho ráda, protože je to prostě brácha, ale jsme každý úplně jiný. Já ale obecně do naší rodiny moc nezapadám Někteří známí našich vůbec netušili, že mají dvě děti, mysleli si, že je brácha jedináček |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 10.7.2007 9:36 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: | Já ale obecně do naší rodiny moc nezapadám Někteří známí našich vůbec netušili, že mají dvě děti, mysleli si, že je brácha jedináček |
=)..jo to jsem zapomněla napsat. já jsem taky černá ovce rodiny. nevím jestli je to tím, že jsem poslední, nebo že jsem nebyla od paté třídy zavřená v gympláckém prostředí jako oni, a užila jsem si i ten "jiný druh" lidí ..nevím. neustále si stěžují, že nikdo neměl tak šílené nápady, nikdo si nevydupal tolik věcí jako já (bráchovi máma kickbox nedovolila ..no mně taky ne,ale stejně jsem tam chodila=), nikdo neměl takovou pubertu ..přitom já oproti svým vrstevníkům neměla skorou žádnou._________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 16.7.2007 14:15 Post subject: |
|
|
Mam 1 sestru, o 3 roky starsi...a mame vybornej vztah...neumim si predstavit, ze bych byla jedinacek.
Muzete mit x dobrych kamosek, ale sestra je sestra...
kdyz byla v puberte, taky me nemusela, protoze sem ji otravovala a asi se za me i stydela...ale postupem casu se to zlepsilo a ted to nema chybu...je skvela |
|
Back to top |
|
|
Eva kytky 2, meta: 700
|
Posted: Thu 15.11.2007 10:38 Post subject: |
|
|
Mám sestru o dva roky starší a je to ta nejlepší ségra na světě
Rozuměly jsme si vždycky a jedináček bych nechtěla být ani zanic _________________ 4 Felicity: |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Fri 16.11.2007 22:54 Post subject: |
|
|
Mám sestru Martinu, bude jí 22 a studuje v Pze na VŠE. Je o 4 roky starší.Teď se s ní moc nevídám, ptž je pořád na koleji. Nejhorší vztah s ní nemám, ale už je to lepší, než to bylo dřív. Vím, že by mi ona nic hnusnýho neudělala a já bych nic hnusnýho neudělala jí. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Fri 16.11.2007 23:30 Post subject: |
|
|
Mám o 4 roky mladšího bráchu. Je úplně jinej než já, vpodstatě spolu moc nekomunikujeme (a když už, tak se hádáme o net ). Ale občas je i fajn a přece jen... je to můj brácha. |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sat 17.11.2007 13:26 Post subject: |
|
|
Ja mam sestru 20 rocnu, t.j. o 3 roky starsiu. Mame taky vztah ze sa odvija od situacii. takze sa obcs pohadame ale inak sa mame radi a obcas ideme spolu von.Vadi mi na nej hlavne bordel, pretoze mame spolocnu izbu a to ze nic v domacnosti nespravi a vsetko musim robit zanu.ale inak je to fajn _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 18.11.2007 10:06 Post subject: |
|
|
Jsem z dvojčat, takže mám stejně starého bráchu. Od malička všechno děláme spolu, od školky po gympl se vidíme každý den nejen doma, ale i ve škole. Jsme schopni po sobě řvát, jaký je ten druhý idiot a zachvíli se uplně normálně bavit. To se odvíjí od toho, že oba víme, že hádky náš vztah vůbec nijak nezmění, jenom se pročistí vzduch. Tak poslední rok spolu mluvíme i o svých protějšcích, byla jsem první, kdo věděl, že se rozešel s přítelkyní a kdy si začal s jinou, stejně jako on mě dokázal uklidnit, když jsem byla nešťastná z chování ex. Na druhou stranu spolu nemáme žádný fyzický vztah, v životě jsme se neobjali nebo třeba při přání nedali pusu. Někdy mám o něho strach, protože utíká z tohohle světa do jiného, který se mi zdá nebezpečný Jsem ráda, že ho mám. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|