|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 21.9.2007 16:31 Post subject: Váš vztah k cestování (vs. život v ČR) |
|
|
Téma o cestování už tu sice je a mám ho ráda, ale stejně mě napadlo založit ještě tohle jedno...
Jaký máte obecně k cestování vztah? Teď myslím cestování do zahraničí, nejen na dovolené, ale i na delší dobu? Srovnáváte se se známými, kde jste vy/oni všude byli a nebyli, závidíte? Je pro vás v životě důležité navštívit každý kontinent, nebo klidně jednou zavřete oči s tím, že jste nedojeli dál než do "Zlomené Lhoty"?
Atd. ...vše na tohle téma. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 21.9.2007 16:38 Post subject: |
|
|
ja zatim byla jen na dovolenych a na stredni dvakrat na vymenym obytu ve francii, jinak tem co byli vsude docela zavidim, taky bych se ruzne chtela podivat, jenze na to proste nemam, pri skole nedokazu vydelavat tolik, .........v budoucnu bych urcite chtela nekam odjet pracovat aspon na rok proste to zkusit jake je to jinde
neni to pro me dulezite navstivit kdeco, ale urcite by me mrzelo, kdybych se nedostala vubec nikam |
|
Back to top |
|
|
Grape Guest
|
Posted: Fri 21.9.2007 16:44 Post subject: |
|
|
lambretto, tak určitě není moc těch, co byli všude Ale vím, jak to myslíš, prostě takoví, co toho stihli už hodně Mně sice někdy mrzí, že jsem třeba nebyla v USA nebo v Irsku jako jedna moje v tomhle směru hodně zcestovalá kamarádka, ale zase je pravda, že oproti jiným je ona extrém směrem nahoru a já patřím myslím k tomu "dobrému průměru". Že jsem byla třeba "jen" na dovolených, mi nevadí, určitě bych někdy taky chtěla zkusit být někde déle, žít tam (takovou zkušenost za sebou sice mám, ale byla jsem malá a nejde z toho žít celý život, že...)
Opravdu se teď ve mně probudila chuť na cestování, nemyslím skoro na nic jiného A peníze...se budou muset nějak sehnat |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 21.9.2007 16:47 Post subject: |
|
|
ja se taky spokojim s dovolenyma,a teda aspon jednou bych chtela odjet na dyl, ale tam pjedu i neco vydelavat tak to snad tak nakladne nebude, ale treba nechapu lidi co jedou poprvy napriklad do chorvatska a libi se jim tam a uz nechteji jinam a jezdi tam kazdy rok
a do USA se asi nikdy nedostanu, ale to mi az tak nevadi |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Fri 21.9.2007 16:52 Post subject: |
|
|
lambretta wrote: | treba nechapu lidi co jedou poprvy napriklad do chorvatska a libi se jim tam a uz nechteji jinam a jezdi tam kazdy rok |
Tak tohle já upřímně taky nechápu. Lidi, co jezdí každej rok na stejný místo Je možný, že pro sebe opravdu našli to nejlepší, jsou prostě konzervativní...možná, že se tohle mění s věkem, já jsem teď ve fázi, kdy koukám na mapu světa a říkám si: "Takovejch míst, ani zlomeček z toho nestihne člověk v životě vidět, ale aspoň o něco by se měl pokusit..."
A s těmi USA - proč ten pesimismus? Vím, že letenka apod. je drahá, ale za život si přece tolik vyděláš, abys tam jet mohla...jestli chceš, teda...
U tadytěch vzdálených destinací je nejlepší, když tam má člověk známý či příbuzný, u kterých může bydlet zadarmo, bohužel ne každý má to štěstí |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 21.9.2007 16:54 Post subject: |
|
|
muj deda tam nekoho ma, ale ja nevim me to tam proste nelaka, ale treba po tom nekdy zatouzim ze jo?
jeste k tomu stejnymu mistu, me se treba libilo v recku, klidne bych tam jela znova, ale uz ne na pevninu ale na nejaky ten ostrov, |
|
Back to top |
|
|
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Fri 21.9.2007 17:00 Post subject: |
|
|
kdybych měla spousty peněz,tak bych si zbalila pár věcí a hned někam jela od všeho pryč a klidně sama |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Fri 21.9.2007 17:04 Post subject: |
|
|
Cestovala bych moc ráda, ale momentálně na to nemám peníze. A bojím se toho, že až je jednou budu mít, budu je muset investovat do bydlení a celkově do budoucnosti... a pak už budu stará |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 21.9.2007 18:14 Post subject: |
|
|
Cestuju strašně ráda, zatím teda hlavně s rodiči. Miluju poznávání zemí, jejich kultury a lidí, užívám si každý okamžik včetně cesty a hrozně se na to těším. Ale domov je jen jeden. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Fri 21.9.2007 18:48 Post subject: |
|
|
cestuju ráda, ale musí to být pohodlné a návrat domů v dohlednu |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Fri 21.9.2007 19:07 Post subject: |
|
|
Cestuju strasne rada..procestovala jsem toho celkem dost,ale zaroven strasne malo... Vzdycky jen jako dovolena s rodici a ted sama poznavam Anglii... Mam stesti,ze moji rodice toho chteji hodne videt takze mi nevadi jezdit s nima....
Ted jsme se dohodli,ze me prijedou vyzvednout az budu koncit a pak zamirime nahoru do Skotska(vcera jsem mluvila s tatou a uplne me prekvapil jak je z toho vyletu strasne nadseny) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 21.9.2007 19:13 Post subject: |
|
|
ja chci taky do anglieeeee |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 21.9.2007 19:16 Post subject: |
|
|
nejde to mam skolu, ale az ji dodelam tak tam urcite zajedu na nejakou dobu, |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Fri 21.9.2007 20:02 Post subject: |
|
|
poznala jsem spousta míst. Narodila jsem se jinde, tady v čechách žiji už cca 16 let. žila jsem měsíc v praze, v německu jsem bydlela také... mám tedy možnost porovnávat mentalitu národů. A nejraději bych opravdu odjela pryč...asi se některých nacionalistů dotknu, ale byli to většinou češi kdo mi vráželi za zády kudlu do zad tak proto mam blbé zkušenosti _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|