|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 8.9.2007 13:10 Post subject: |
|
|
Hezký jsou, ale šmrc jim většinou chybí. V Praze je to už lepší, ale jinde nic moc. A prostě cizinky se umí oblíct krásně, jinak než ženský tady. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 8.9.2007 14:26 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sat 10.11.2007 13:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 8.9.2007 14:44 Post subject: |
|
|
tak to mě právě překvapilo, že drtivá většina jich je štíhlých (a všechny nosí úzké džíny a vysoké podpatky ) - protože se tak nějak říká, že Řekyně jsou tlustější...ale moc takových jsem teda neviděla. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 8.9.2007 14:50 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sat 10.11.2007 13:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 8.9.2007 20:08 Post subject: |
|
|
jj koogi to vystihla presne, ony maji proste smrnc. Umeji se nosit a je jim jedno kolik vazi A jaky problemy_
JA CHCI ZPATKY. Tady je to fakt desny, jeste mesic a 10 dnu a jsem tam zas, ale jen na dovolenou, ale mam pocit, ze me to tady zabije. |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Tue 11.9.2007 17:28 Post subject: |
|
|
Alunka wrote: | jj koogi to vystihla presne, ony maji proste smrnc. Umeji se nosit a je jim jedno kolik vazi A jaky problemy_
JA CHCI ZPATKY. Tady je to fakt desny, jeste mesic a 10 dnu a jsem tam zas, ale jen na dovolenou, ale mam pocit, ze me to tady zabije. |
Alu, tak sa mozem pridat do klubu, ja som dosla domov pred tyzdnom...po roku a pol. Mam pocit akoby som tam nechala vsetko, aj seba... velmi rychlo som zapadla do greckeho "systemu" hoci som zozaciatku trvdila ze su uplne sialeny narod a nikdy by som tam nemohla zit..a teraz...chcu späť _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 22.9.2007 13:46 Post subject: |
|
|
tak jsem zpet, ta Lefkada je tak nadherna!
dvakrat jsme si pujcili skutr a jezdili po celem ostrove, zastavili se na zapadnim pobrezi(tak krasne modre more jsem nikdy nevidela), pak jsme posedeli v taverne, ach jooo, chci zpet
Taky jsme byli ve Vestirne mrtvych a brodili jsme reku Acheron, ja v ni dokonce plavala, coz ted nechapu, protoze to bylo tak ledovy...ale nadhera.
Akorat ty Ateny nam nevysly , takze jsme domluveni na pristi rok |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Sat 22.9.2007 14:05 Post subject: |
|
|
Já jsem absolutně nezvládla pobrat řeckou povahu, speciálně mužskou Jsou šílení, nemají žádnou hrdost, o kráse tvých hlubokých očí tě budou přesvědčovat i když je desetkrát odmítneš a kdyby nezatroubili nebo nezamlaskali, tak by se asi necítili jako chlapi.. Po 14 dnech jsem byla zralá na blázinec
Alu, chodili jsme do Feveru a San Lorenza |
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Sat 29.9.2007 11:09 Post subject: |
|
|
Nejsou =) Jen v ty Leptokarii jsou nějáký jetý
A jinak se ti tam líbilo?
A fever znam =)_________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Grape Guest
|
Posted: Thu 18.10.2007 10:11 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 18.10.2007 10:17 Post subject: |
|
|
Lucrezia přesně tohle říkali naši. Před měsícem se vrátili z Lefkady a jsou z ní unešený. Taky bych se tam chtěla jednou podívat!!a taky měli půjčenej skůtr a projeli celej ostrov. Fakt ty fotky jsou úžasný!! |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Thu 18.10.2007 20:12 Post subject: |
|
|
no na rodose teda trubili ostosest, parkrat sa mi stalo, ze mi auto zastavilo, ze ci nechcem zviest a podobne navrhy, normalne ma prenasledovali...ked isli dvaja na motorke, tak ten druhy sa otocil a poslal mi pusu....a na slovensku??tu si vas nikto nevsimne...ten grecky zaujem bol na jednej strane trapny ale potesil |
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Sat 27.10.2007 22:40 Post subject: |
|
|
A ja jdu znova psát, že Řekové jsou úžasný
- pardon, pred par minutama jsem se vratila, jsem plná zážitků a hlavně plná strašně příjemných dojmů.
Na mě troubili a atd. jen Albanci - asi jsem nějáká jetá ˇa tyhle "Řeky" baliče moc neberu ... _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|