sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Řecko
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Sat 8.9.2007 13:10    Post subject: Reply with quote

Hezký jsou, ale šmrc jim většinou chybí. V Praze je to už lepší, ale jinde nic moc. A prostě cizinky se umí oblíct krásně, jinak než ženský tady.
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Sat 8.9.2007 14:26    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Sat 10.11.2007 13:03; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Sat 8.9.2007 14:44    Post subject: Reply with quote

tak to mě právě překvapilo, že drtivá většina jich je štíhlých (a všechny nosí úzké džíny a vysoké podpatky Laughing Rolling Eyes ) - protože se tak nějak říká, že Řekyně jsou tlustější...ale moc takových jsem teda neviděla.
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Sat 8.9.2007 14:50    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Sat 10.11.2007 13:03; edited 1 time in total
Back to top
Alunka
kytky 6, meta: 9450
kytky 6, meta: 9450

PostPosted: Sat 8.9.2007 20:08    Post subject: Reply with quote

jj koogi to vystihla presne, ony maji proste smrnc. Umeji se nosit a je jim jedno kolik vazi Wink A jaky problemy_

JA CHCI ZPATKY. Tady je to fakt desny, jeste mesic a 10 dnu a jsem tam zas, ale jen na dovolenou, ale mam pocit, ze me to tady zabije. Mad
Back to top
Bea
kytky 1, meta: 300
kytky 1, meta: 300

PostPosted: Tue 11.9.2007 17:28    Post subject: Reply with quote

Alunka wrote:
jj koogi to vystihla presne, ony maji proste smrnc. Umeji se nosit a je jim jedno kolik vazi Wink A jaky problemy_

JA CHCI ZPATKY. Tady je to fakt desny, jeste mesic a 10 dnu a jsem tam zas, ale jen na dovolenou, ale mam pocit, ze me to tady zabije. Mad

Alu, tak sa mozem pridat do klubu, ja som dosla domov pred tyzdnom...po roku a pol. Mam pocit akoby som tam nechala vsetko, aj seba... velmi rychlo som zapadla do greckeho "systemu" hoci som zozaciatku trvdila ze su uplne sialeny narod a nikdy by som tam nemohla zit..a teraz...chcu späť Exclamation
Lucrezia
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Sat 22.9.2007 13:46    Post subject: Reply with quote

tak jsem zpet, ta Lefkada je tak nadherna! Razz
dvakrat jsme si pujcili skutr a jezdili po celem ostrove, zastavili se na zapadnim pobrezi(tak krasne modre more jsem nikdy nevidela), pak jsme posedeli v taverne, ach jooo, chci zpet Cool

Taky jsme byli ve Vestirne mrtvych a brodili jsme reku Acheron, ja v ni dokonce plavala, coz ted nechapu, protoze to bylo tak ledovy...ale nadhera.

Akorat ty Ateny nam nevysly Crying or Very sad , takze jsme domluveni na pristi rok Laughing
Back to top
BaBetka
není svatá, je jen žena

PostPosted: Sat 22.9.2007 14:05    Post subject: Reply with quote

Já jsem absolutně nezvládla pobrat řeckou povahu, speciálně mužskou Laughing Jsou šílení, nemají žádnou hrdost, o kráse tvých hlubokých očí tě budou přesvědčovat i když je desetkrát odmítneš a kdyby nezatroubili nebo nezamlaskali, tak by se asi necítili jako chlapi.. Po 14 dnech jsem byla zralá na blázinec Embarassed Laughing
Alu, chodili jsme do Feveru a San Lorenza Smile
Back to top
Shetire
ne to fakt nejsem já..

PostPosted: Sat 29.9.2007 11:09    Post subject: Reply with quote

Nejsou =) Very Happy Jen v ty Leptokarii jsou nějáký jetý Confused Laughing
A jinak se ti tam líbilo?

A fever znam =)
Grape
Guest

PostPosted: Thu 18.10.2007 10:11    Post subject: Reply with quote

S tim co psala BaBetka teda nesouhlasim, mně přišli Řekové oproti Italům třeba (o Arabech nemluvě Embarassed Laughing ) takoví klidní, až asexuální...nikdo na mě nepískal...ale možná je to tim, že jsem byla na Thassosu, to je takovej nudnej "chcíplej" ostrov Laughing Myslik
Back to top

Nikky
kytky 5, meta: 6650
kytky 5, meta: 6650

PostPosted: Thu 18.10.2007 10:17    Post subject: Reply with quote

Lucrezia Arrow přesně tohle říkali naši. Před měsícem se vrátili z Lefkady a jsou z ní unešený. Taky bych se tam chtěla jednou podívat!!a taky měli půjčenej skůtr a projeli celej ostrov. Fakt ty fotky jsou úžasný!!
Back to top
Lucrezia

PostPosted: Thu 18.10.2007 18:31    Post subject: Reply with quote

Nikky wrote:
Lucrezia Arrow přesně tohle říkali naši. Před měsícem se vrátili z Lefkady a jsou z ní unešený. Taky bych se tam chtěla jednou podívat!!a taky měli půjčenej skůtr a projeli celej ostrov. Fakt ty fotky jsou úžasný!!

jj, ja na ty fotky prilezitostne ziram a chci tam zas Twisted Evil zatim nejkrasnejsi dovolena
Back to top
josie
Chcem sa smiať navždy!
kytky 6, meta: 9050

PostPosted: Thu 18.10.2007 20:12    Post subject: Reply with quote

no na rodose teda trubili ostosest, parkrat sa mi stalo, ze mi auto zastavilo, ze ci nechcem zviest a podobne navrhy, normalne ma prenasledovali...ked isli dvaja na motorke, tak ten druhy sa otocil a poslal mi pusu....a na slovensku??tu si vas nikto nevsimne...ten grecky zaujem bol na jednej strane trapny ale potesil Cool
Back to top
Shetire
ne to fakt nejsem já..

PostPosted: Sat 27.10.2007 22:40    Post subject: Reply with quote

A ja jdu znova psát, že Řekové jsou úžasný Embarassed Laughing

- pardon, pred par minutama jsem se vratila, jsem plná zážitků a hlavně plná strašně příjemných dojmů.

Na mě troubili a atd. jen Albanci - asi jsem nějáká jetá ˇa tyhle "Řeky" baliče moc neberu Very Happy ...
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 8 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum