|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suny ..........................
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:27 Post subject: |
|
|
já s tím moc nesouhlasím, co vidím v okolí tak spíš teda holky mají ty svoje chlapy těžce na háku
Ale je pravda že zatím nikdo děti nebo svatbu neřešil každopádně si myslím, že to je věc obou dvou a že se na tom prostě shodnou.
Já bych určitě nechtěla chlapa, kterej bude skákat, jak já pískám, takže mně by to vůbec nevadilo, aby takový věci rozhodoval, ale samozřejmě vztah je o toleranci a i kompromisech a u našich jsem teda nikdy neviděla, že by něco rozhodl táta a máma to přitom nechtěla ... prostě se vždycky dohodnou a tak to má podle mě být. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Zorka kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:37 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:38 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 11:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
Zorka kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:56 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 24.7.2007 22:52 Post subject: |
|
|
Já souhlasím se Zorkou. Pravdu má taky mexxie, že na začátku vztahu víc rozhodují ženský, ale pak, když už je ten vztah "jistej", tak se hrozně rychle přizpůsobují a stávají se z nich takový ty slepičky, který ustrašeně opečovávají hnízdo A já nejsem výjimkou...
Pokud jde o takový ty akce apod., tak v tomto stejně jako Suga VŠECHNO organizuju a rozhoduju já, ptž jemu by stačilo sedět doma na zadku, ale jinak vše dost visí na něm a jeho náladách Říká se, že muž je sice hlava rodiny, ale žena je krkem, který může tou hlavou hýbat, jak se jí zlíbí. Musí se to ale činit asi jaksi nenápadně...prostě chlapa manipulovat tam, kde ho chceme mít. Jak se to ale nenápadně a nenásilně dělá, to je mi dosud záhadou |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Tue 24.7.2007 23:29 Post subject: |
|
|
myslím si, že nejlépe se hýbe, když se mile poprosí a usměje..ale v praxi jsem to zatím nezkusila ..... |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 25.7.2007 6:06 Post subject: |
|
|
Grapefruita wrote: | Pokud jde o takový ty akce apod., tak v tomto stejně jako Suga VŠECHNO organizuju a rozhoduju já, ptž jemu by stačilo sedět doma na zadku, ale jinak vše dost visí na něm a jeho náladách Říká se, že muž je sice hlava rodiny, ale žena je krkem, který může tou hlavou hýbat, jak se jí zlíbí. Musí se to ale činit asi jaksi nenápadně...prostě chlapa manipulovat tam, kde ho chceme mít. Jak se to ale nenápadně a nenásilně dělá, to je mi dosud záhadou |
Tohle myslím není obecně chyba chlapů, ale konkrétních mužů. Můj bývalý byl to samé Všechno jsem musela naplánovat, on to systematicky bojkotoval, nechtělo se mu, a když už jsem ho náhodou k něčemu donutila, tak to pak stejně zkritizoval. Málem mě z toho kleplo Přítel je úplně jiný, proto říkám, není chyba v chlapech, ale v chlapovi.
A s tou manipulací bych zacházela opatrně, ono se to může pěkně obrátit proti vám. Mně se nechce s partnerem zacházet jako s nesvéprávným debilem. Prostě mu řeknu, co chci, on řekne, co chce on, a najdeme kompromis. Manipulace je ošemetná, může se snadno proměnit v partnerský boj o převahu, a přes ty taktiky a strategie zapomenete, proč spolu vlastně chodíte. To už jsem taky zažila a znova nechci. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 25.7.2007 6:18 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 11:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 25.7.2007 8:49 Post subject: |
|
|
Nemyslím si, že je všechno na chlapech jako ta svatba atd. Vztah je o kompromisech a když dva lidi spolu chtějí zůstat, tak přece potom o budoucnosti mluví, takže ví co od toho druhého čekat. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Wed 25.7.2007 10:30 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Wed 25.7.2007 10:55 Post subject: |
|
|
nechápu to, když se někomu nelíbí že je vše na chlapech tak at to u sebe třeba změní,když to tak vadí.
Vše je přeci v normálním vztahu o tom jak se ti dva dohodnou,to jestli bude dítě,jaké si koupí auto(vydělávají přeci oba ne), o otm kam pojedou na dovolenou,jestli někam půjdou na procházku....
Jasně občas se někomu z nich nechce,ale to je přece na obou stranách. Pokud se chce někdo nechat vláčet tak mu to vyhovuje. Mylsím že každý z té dvojeice je třeba v něčem iniciativnější,mě by odrazovala holka která by sama nebyla schopná ničeho a neuměl aby si prosadit svou,samozřejmě ne za kadžou cenu,ale kompromisy ke vztahu dvou lidí patří.
A i ta zminovaná svatba nakonec závisí na holce,protože chlap ji může požádat o ruku,ale ona může říci ne a když jsme u toho tak vlastně i žena může partnera požádat o ruku ne? proč ne,mě by se to docela líbilo. _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sat 28.7.2007 22:43 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|