sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Proč je všechno na chlapech?
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Suny
..........................

PostPosted: Tue 24.7.2007 21:27    Post subject: Reply with quote

já s tím moc nesouhlasím, co vidím v okolí tak spíš teda holky mají ty svoje chlapy těžce na háku Laughing
Ale je pravda že zatím nikdo děti nebo svatbu neřešil Smile každopádně si myslím, že to je věc obou dvou a že se na tom prostě shodnou.
Já bych určitě nechtěla chlapa, kterej bude skákat, jak já pískám, takže mně by to vůbec nevadilo, aby takový věci rozhodoval, ale samozřejmě vztah je o toleranci a i kompromisech a u našich jsem teda nikdy neviděla, že by něco rozhodl táta a máma to přitom nechtěla ... prostě se vždycky dohodnou a tak to má podle mě být.

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
View user's profile Send private message  
Zorka
kytky 4, meta: 2550

PostPosted: Tue 24.7.2007 21:37    Post subject: Reply with quote

edit
Back to top
Lothórien
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Tue 24.7.2007 21:38    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 11:03; edited 1 time in total
Back to top
sun Topic
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Tue 24.7.2007 21:47    Post subject: Reply with quote

Suga wrote:
Hope.. tvůj názor bohužel nesdílím, jelikož u nás, je naprosto VŠECHNO na mě.... Wink

jj asi tak Rolling Eyes
Back to top
Zorka

PostPosted: Tue 24.7.2007 21:56    Post subject: Reply with quote

edit
Back to top
Grapefruita
believes in a perfect love

PostPosted: Tue 24.7.2007 22:52    Post subject: Reply with quote

Já souhlasím se Zorkou. Pravdu má taky mexxie, že na začátku vztahu víc rozhodují ženský, ale pak, když už je ten vztah "jistej", tak se hrozně rychle přizpůsobují a stávají se z nich takový ty slepičky, který ustrašeně opečovávají hnízdo Smile A já nejsem výjimkou...
Pokud jde o takový ty akce apod., tak v tomto stejně jako Suga VŠECHNO organizuju a rozhoduju já, ptž jemu by stačilo sedět doma na zadku, ale jinak vše dost visí na něm a jeho náladách Rolling Eyes Confused Říká se, že muž je sice hlava rodiny, ale žena je krkem, který může tou hlavou hýbat, jak se jí zlíbí. Musí se to ale činit asi jaksi nenápadně...prostě chlapa manipulovat tam, kde ho chceme mít. Jak se to ale nenápadně a nenásilně dělá, to je mi dosud záhadou Myslik Embarassed
Back to top
Christine
kytky 4, meta: 3550
kytky 4, meta: 3550

PostPosted: Tue 24.7.2007 23:29    Post subject: Reply with quote

myslím si, že nejlépe se hýbe, když se mile poprosí a usměje..ale v praxi jsem to zatím nezkusila .....
Back to top
mexxie
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Wed 25.7.2007 6:06    Post subject: Reply with quote

Grapefruita wrote:
Pokud jde o takový ty akce apod., tak v tomto stejně jako Suga VŠECHNO organizuju a rozhoduju já, ptž jemu by stačilo sedět doma na zadku, ale jinak vše dost visí na něm a jeho náladách Rolling Eyes Confused Říká se, že muž je sice hlava rodiny, ale žena je krkem, který může tou hlavou hýbat, jak se jí zlíbí. Musí se to ale činit asi jaksi nenápadně...prostě chlapa manipulovat tam, kde ho chceme mít. Jak se to ale nenápadně a nenásilně dělá, to je mi dosud záhadou Myslik Embarassed

Tohle myslím není obecně chyba chlapů, ale konkrétních mužů. Můj bývalý byl to samé Rolling Eyes Všechno jsem musela naplánovat, on to systematicky bojkotoval, nechtělo se mu, a když už jsem ho náhodou k něčemu donutila, tak to pak stejně zkritizoval. Málem mě z toho kleplo Laughing Přítel je úplně jiný, proto říkám, není chyba v chlapech, ale v chlapovi.

A s tou manipulací bych zacházela opatrně, ono se to může pěkně obrátit proti vám. Mně se nechce s partnerem zacházet jako s nesvéprávným debilem. Prostě mu řeknu, co chci, on řekne, co chce on, a najdeme kompromis. Manipulace je ošemetná, může se snadno proměnit v partnerský boj o převahu, a přes ty taktiky a strategie zapomenete, proč spolu vlastně chodíte. To už jsem taky zažila a znova nechci.
Back to top
Lothórien

PostPosted: Wed 25.7.2007 6:18    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 11:03; edited 1 time in total
Back to top
mexxie

PostPosted: Wed 25.7.2007 6:35    Post subject: Reply with quote

Zorka wrote:
Ale proste, kdyz ma chlap slepici mozek a mysli si, ze je pan uzasnak, tak s nim proste nic nenadelas. Kor..kdyz ti kolikrat rekne, tohle se bude resit az ja budu chtit apod.

Tak hlavně proč si hledat chlapa se slepičím mozkem, že jo? Já bych teda vedle sebe člověka, co se ke mně chová jako k nesvéprávné náně nesnesla. Ale tak zase málokterý chlap by snesl vedle sebe ženskou jako já, takže je to fifty fifty Laughing
Back to top
Dellores
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Wed 25.7.2007 8:49    Post subject: Reply with quote

Nemyslím si, že je všechno na chlapech jako ta svatba atd. Vztah je o kompromisech a když dva lidi spolu chtějí zůstat, tak přece potom o budoucnosti mluví, takže ví co od toho druhého čekat.
Back to top
mamba
Alexithymia

PostPosted: Wed 25.7.2007 10:30    Post subject: ed Reply with quote

edit
Back to top
Man of the world
caballero

PostPosted: Wed 25.7.2007 10:55    Post subject: Reply with quote

nechápu to, když se někomu nelíbí že je vše na chlapech tak at to u sebe třeba změní,když to tak vadí.
Vše je přeci v normálním vztahu o tom jak se ti dva dohodnou,to jestli bude dítě,jaké si koupí auto(vydělávají přeci oba ne), o otm kam pojedou na dovolenou,jestli někam půjdou na procházku....
Jasně občas se někomu z nich nechce,ale to je přece na obou stranách. Pokud se chce někdo nechat vláčet tak mu to vyhovuje. Mylsím že každý z té dvojeice je třeba v něčem iniciativnější,mě by odrazovala holka která by sama nebyla schopná ničeho a neuměl aby si prosadit svou,samozřejmě ne za kadžou cenu,ale kompromisy ke vztahu dvou lidí patří.
A i ta zminovaná svatba nakonec závisí na holce,protože chlap ji může požádat o ruku,ale ona může říci ne a když jsme u toho tak vlastně i žena může partnera požádat o ruku ne? proč ne,mě by se to docela líbilo.
Court
kytky 4, meta: 3350
kytky 4, meta: 3350

PostPosted: Sat 28.7.2007 22:43    Post subject: ed Reply with quote

edit
Back to top
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sat 28.7.2007 22:52    Post subject: Re: Proč je všechno na chlapech? Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek

Last edited by maxmiliana on Mon 5.5.2008 12:47; edited 1 time in total
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum