|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Monday kytky 1, meta: 50
|
Posted: Sat 7.7.2007 8:50 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | ale on je státník, on vede naši zemi, je veřejná osoba a nemůže si dělat co chce. To by si pak mohl náš pan prezident zvát na hrad prostitutky aby mu ho po práci vykouřily v kuřáckým salonku, protože je to jeho soukromá věc
prostě lidé, kteří chtějí vést naši zemi se podle toho musí chovat. |
No, když si je pozve po pracovní době proč ne?!
Ne, vážně, vůbec se mi nelíbí, že se pořád propírají v médiích rozvody a milenky/milenci politiků, mně přece vůbec nezajímá, jak se bude jmenovat Topolánkovo nemanželské dítě,
ale to, že je to všude medializováno je vina pouze novinářů, kteří chtějí prodávat svoje noviny a píšou o soukromých věcěch politiků, navíc mi vadí, že je to mimo všechny bulváry i v novinách, který se považují za seriozní... kdyby raději ti novináři seděli ve sněmovně a sledovali, co se tam ne/schvaluje... |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 10.7.2007 12:08 Post subject: |
|
|
Chlapi v prechodu... mozna to ty jejich mladice taky brzo omrzi, az jim budou muset davat na noc "bažanta"
prijde mi, ze v posledni dobe je vymena manzelky za mladou kocku stale rozsirenejsi...stava se z toho fenomen. Muzi si tak asi zvysuji sebevedomi...proc by vedle sebe meli mit povisloum, svrastelou, vycerpanou manzelku...kdyz muzou mit dobre stavenou, hladkou a pevnou 20tku.
ach jo...no way |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Tue 10.7.2007 14:11 Post subject: |
|
|
[quote="mexxie"] Rose Madder wrote: | Nechci skončit v 50 opuštěná a nechtěná, jenomže ono se to děje tak často, že je snad lepší s tou možností smířit |
Zase nemůžeš házet všechny do jednoho pytle. Já ztoho strach nemám. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
Page 9 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|