sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Strach z letani
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cloo
kytky 5, meta: 5850

PostPosted: Mon 9.4.2007 5:51    Post subject: Reply with quote

Hmm, v Dublinu chteji u vsech sundat pasek i boty. Jednou jsem mela takovy pleteny pasek, ktery se blbe do kalhot daval i vyndaval, tak jsem ho schovala pod svetr a sundala jen boty. Ale na ramech jsem pipala, takze jsem se musela vratit a stejne ho sundat. Confused Ale je to silene, protoze jsem mela notebook, ktery se musi vytahovat z kabely, pak ten pruhledny sacek s tekutinami, k tomu sundat boty i pasek. A kabat samozrejme. A pak to vsechno davat zpatky do tasky a oblikat. uff

Ale radeji prisne kontroly, nez aby neco podcenili, nooo.
Back to top
View user's profile Send private message  
Court
kytky 4, meta: 3350

PostPosted: Mon 9.4.2007 9:24    Post subject: ed Reply with quote

edit
Koogi, neprihlasena
Guest

PostPosted: Mon 9.4.2007 11:03    Post subject: Reply with quote

Court wrote:
Souhlasim, ma to sve duvody a nadavat na to mi prijde hloupe.
Nevim, co je za problem si pasek sundat, nebo se proste do letadla obleknout jednoduse, kdyz vim co me ceka. To samy to prirucni zavazadlo - to tam fakt musite mit zele? Laughing Ja bych spis byla na miste kontroloru hotova z tech pasazeru, ze nejsou schopni odbavovani zjednodusit.

Court, odpust si aspon nekdy ty svy jedovaty pripominky. Želé byl dárek pro mamku a opravdu jsem netušila, že na palubu nesmí. Ty bys to samozřejmě věděla a nestalo by se ti to že.
Back to top

koogi, neprihlas.
Guest

PostPosted: Mon 9.4.2007 11:05    Post subject: Reply with quote

A to želé jsem koupila na letišti. Jinak bych ho bývala dala do kufru.
Back to top

cloo

PostPosted: Mon 9.4.2007 11:41    Post subject: Reply with quote

koogi, neprihlas. wrote:

Tak to je divne, ze ti ho vzali. To co koupis na letisti by melo normalne projit. Prece i alko se tam normalne prodava. Confused
Back to top
edit_no_90
kytky 4, meta: 4050
kytky 4, meta: 4050

PostPosted: Mon 9.4.2007 12:32    Post subject: Reply with quote

Theresa wrote:

no ja kdybych nehodila na aortu tak vubec tohle treba nevim Myslik

Asi tak.
Back to top
Berus
kytky 3, meta: 1750
kytky 3, meta: 1750

PostPosted: Mon 9.4.2007 12:35    Post subject: Reply with quote

Když jsme u těch pásků..
Šla jsem si vyřídit vízum na americkou ambasádu a netušila jsem, že to tam bude tak hlídané - rámy, vypnout a odevzdat mobil a podobně. A vzala jsem si kalhoty, kde byl pásek už přidělaný, tudíž kdyby ten kontrolor chtěl, abych si sundala pásek, musela bych dát dolů celé kalhoty. Laughing Měla jsem teda štěstí, protože ačkoli jsem pod rámem pípala, ten kontrolor mě projel jen příručním detektorem a pustil dál.
Back to top
Court

PostPosted: Mon 9.4.2007 12:48    Post subject: ed Reply with quote

edit
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Mon 9.4.2007 14:30    Post subject: Reply with quote

cloo wrote:
koogi, neprihlas. wrote:

Tak to je divne, ze ti ho vzali. To co koupis na letisti by melo normalne projit. Prece i alko se tam normalne prodava. Confused

Já to taky nepochopila a přitom medvědi Haribo jim nevadili. Tohle byla tradiční řecká cukrovinka...

Jinak Court, já letěla teprve 4x něco jsem si před prvním letem zjišťovala, ale o želé jsem nic nečetla a nevěděla. A taky nikde nepsali, že je budou udivovat i klíče od bytu Wink
Mija
kytky 2, meta: 700
kytky 2, meta: 700

PostPosted: Mon 9.4.2007 14:35    Post subject: Reply with quote

Court - když jsem měla já tu pečlivou kontrolu, sponky, pásek, brož, spona na botech apod., to ještě takové bezpečnostní předpisy na letištích nebyly (a tenkrát mi to spíš připadalo, že si páni celníci krátí dlouhou chvíli)...
Teď samozřejmě vím, že v Praze si na kontoly moc nepotrpí, občas někoho berou namátkou podrobněji, ve Španělsku kontroly mají rádi, ve Vídni na to celkem také dbají, obzvlášť u letů do určitých destinací, v Londýně jsou pečliví apod...

Je dobré sledovat předpisy a popř. se zeptat, i když teď je jasné, co na letištích požadují... Plastikové pytlíky, vyhodí i lesk na rty, omezené množství orig. baleného pití atd...
Back to top
*Theuska*
Out of order
kytky 4, meta: 2150

PostPosted: Mon 9.4.2007 16:22    Post subject: Reply with quote

Když jsem odlítala z Londýna, tak při kontrole chtěli sundat pásky jen u chlapů Laughing . Ale pak nanátkou někoho šacovali a zrovna si ta baba vybrala mě, jako kdybych vypadala jako terorista Cool.

Koogi a to želé jsi koupila přesně kde? Jestli v letištní hale (ještě před kontrolou), pak chápu, že ho zabavili. Až když si to koupíš v prostoru pro odbavené a zkontrolavné cestující, tak tam ti to teprve dají do toho pytlíku a před vstupem do letadla ti to nevezmou. Teda alespoň takhle si myslím, že to je.
Felicity
Master

PostPosted: Mon 4.6.2007 14:12    Post subject: Reply with quote

Ja ted musel taky sundavat pasek u kalhot. Piti nebylo povoleny ani v omezenym mnozstvi, vsechno letelo do kose. Jidlo proslo v pohode. Akorat smejdi na Sicilii mi odmitli na palubu vzit stativ, tak to bylo lehce stresujici, nakonec dorazil kam mel, slusne odrenej a pomlacenej, ale funkcni Confused Doposud nikomu na palube nevadil. Ale to bylo tim, ze jsem narazil fakt na kravu, ktera probirala naprosto vse. Chudakovi prede mnou rozebrala celej fotak, sroubovala mu filtry z objektivu a na vse cumela jak tele na novy vrata Mad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
catherin
kytky 1, meta: 150
kytky 1, meta: 150

PostPosted: Tue 5.6.2007 17:28    Post subject: Reply with quote

No to mam radost. letim v pondeli z Anglie a je to prvni let, nebojim se letadla, ale letiste Laughing A kvuli odbavovani v prirucnim zavazadle povezu snad jen laptob pro jistotu Laughing
Back to top
Flowing_
kytky 8, meta: 24650
kytky 8, meta: 24650

PostPosted: Thu 13.9.2007 14:53    Post subject: Reply with quote

Zítrá ráno letím, mám strach Laughing Myslíte že si mám vzít ten Kinderyl? Confused
Vůbec nevim co si mám vzít do kabelky a co radši ne Very Happy ještě to musím pozjišťovat....
mucka
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Thu 13.9.2007 15:00    Post subject: Reply with quote

Jen snad žádné kovové, ostré předměty, nůžtičky, pilník, nožík... a pak je omezené množství tekutin, do nichž se počítá i parfém, pleť. voda atd. takže to si hoď spíš do kufru Smile
Bývá ti špatně třeba v buse? Pokud ne, tak bych si kinedryl ani nebrala Smile Nebo pokud nemáš hodně velký strach a nepotřebuješ utlumit
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 7 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum