|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Mon 9.4.2007 5:51 Post subject: |
|
|
Hmm, v Dublinu chteji u vsech sundat pasek i boty. Jednou jsem mela takovy pleteny pasek, ktery se blbe do kalhot daval i vyndaval, tak jsem ho schovala pod svetr a sundala jen boty. Ale na ramech jsem pipala, takze jsem se musela vratit a stejne ho sundat. Ale je to silene, protoze jsem mela notebook, ktery se musi vytahovat z kabely, pak ten pruhledny sacek s tekutinami, k tomu sundat boty i pasek. A kabat samozrejme. A pak to vsechno davat zpatky do tasky a oblikat. uff
Ale radeji prisne kontroly, nez aby neco podcenili, nooo. |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Mon 9.4.2007 9:24 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Koogi, neprihlasena Guest
|
|
Back to top |
|
|
koogi, neprihlas. Guest
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:05 Post subject: |
|
|
A to želé jsem koupila na letišti. Jinak bych ho bývala dala do kufru. |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
|
Back to top |
|
|
Berus kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Mon 9.4.2007 12:35 Post subject: |
|
|
Když jsme u těch pásků..
Šla jsem si vyřídit vízum na americkou ambasádu a netušila jsem, že to tam bude tak hlídané - rámy, vypnout a odevzdat mobil a podobně. A vzala jsem si kalhoty, kde byl pásek už přidělaný, tudíž kdyby ten kontrolor chtěl, abych si sundala pásek, musela bych dát dolů celé kalhoty. Měla jsem teda štěstí, protože ačkoli jsem pod rámem pípala, ten kontrolor mě projel jen příručním detektorem a pustil dál. |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Mon 9.4.2007 12:48 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
|
Back to top |
|
|
Mija kytky 2, meta: 700
|
Posted: Mon 9.4.2007 14:35 Post subject: |
|
|
Court - když jsem měla já tu pečlivou kontrolu, sponky, pásek, brož, spona na botech apod., to ještě takové bezpečnostní předpisy na letištích nebyly (a tenkrát mi to spíš připadalo, že si páni celníci krátí dlouhou chvíli)...
Teď samozřejmě vím, že v Praze si na kontoly moc nepotrpí, občas někoho berou namátkou podrobněji, ve Španělsku kontroly mají rádi, ve Vídni na to celkem také dbají, obzvlášť u letů do určitých destinací, v Londýně jsou pečliví apod...
Je dobré sledovat předpisy a popř. se zeptat, i když teď je jasné, co na letištích požadují... Plastikové pytlíky, vyhodí i lesk na rty, omezené množství orig. baleného pití atd... |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Mon 9.4.2007 16:22 Post subject: |
|
|
Když jsem odlítala z Londýna, tak při kontrole chtěli sundat pásky jen u chlapů . Ale pak nanátkou někoho šacovali a zrovna si ta baba vybrala mě, jako kdybych vypadala jako terorista .
Koogi a to želé jsi koupila přesně kde? Jestli v letištní hale (ještě před kontrolou), pak chápu, že ho zabavili. Až když si to koupíš v prostoru pro odbavené a zkontrolavné cestující, tak tam ti to teprve dají do toho pytlíku a před vstupem do letadla ti to nevezmou. Teda alespoň takhle si myslím, že to je. _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 4.6.2007 14:12 Post subject: |
|
|
Ja ted musel taky sundavat pasek u kalhot. Piti nebylo povoleny ani v omezenym mnozstvi, vsechno letelo do kose. Jidlo proslo v pohode. Akorat smejdi na Sicilii mi odmitli na palubu vzit stativ, tak to bylo lehce stresujici, nakonec dorazil kam mel, slusne odrenej a pomlacenej, ale funkcni Doposud nikomu na palube nevadil. Ale to bylo tim, ze jsem narazil fakt na kravu, ktera probirala naprosto vse. Chudakovi prede mnou rozebrala celej fotak, sroubovala mu filtry z objektivu a na vse cumela jak tele na novy vrata |
|
Back to top |
|
|
catherin kytky 1, meta: 150
|
Posted: Tue 5.6.2007 17:28 Post subject: |
|
|
No to mam radost. letim v pondeli z Anglie a je to prvni let, nebojim se letadla, ale letiste A kvuli odbavovani v prirucnim zavazadle povezu snad jen laptob pro jistotu |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Thu 13.9.2007 14:53 Post subject: |
|
|
Zítrá ráno letím, mám strach Myslíte že si mám vzít ten Kinderyl?
Vůbec nevim co si mám vzít do kabelky a co radši ne ještě to musím pozjišťovat.... _________________ . |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 13.9.2007 15:00 Post subject: |
|
|
Jen snad žádné kovové, ostré předměty, nůžtičky, pilník, nožík... a pak je omezené množství tekutin, do nichž se počítá i parfém, pleť. voda atd. takže to si hoď spíš do kufru
Bývá ti špatně třeba v buse? Pokud ne, tak bych si kinedryl ani nebrala Nebo pokud nemáš hodně velký strach a nepotřebuješ utlumit |
|
Back to top |
|
|
|
|