Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 16.5.2007 13:34 Post subject: |
|
|
villete wrote: | Tak ja myslim, ze Court mluvi z duse vice lidem. Ja terba kolikrat jen ziram, jak dokaze vystihnout to, co ja mam na mysli, ale nedokazu to tak dobre formulovat. |
No to je fakt, že umí dobře vystihnout podstatu věci. Ale stejně mi Terrynka přijde dost odlišná, tak mě to tak trochu překvapilo. No nic, to asi bylo stejně OT, tak to neřešte _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 16.5.2007 13:40 Post subject: |
|
|
Koogi -> myslela jsem to tak, jako Villet, hlavne posledni dobou s ni v hodne vecech souhlasim. Libi se mi to, jak sve nazory umi vyjadrit a podat. Samozrejme nesouhlasim ve vsem ale i tak je to pro me proste osobnost. Jsem to asi mela trosku vic rozepsat |
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 16.5.2007 13:41 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a wrote: | mexxie Tak já to beru podle sebe a myslela jsem, že to tak mají i ostatní-jakože mi připadá hloupost psát, že je mi někdo sympatický když není. A změna názoru-tobě se to ještě na boardu nestalo? Určitě jo (třeba na mě )
|
Ale jo, to víš, že stalo Nakonec, každý bychom si měli zamést nejdřív přes svým vlastním prahem, že jo ?
Mně jenom celé tohle chování přijde jako... metoda cukru a biče? Nejdřív někoho zdrbe, pak se o něm vyjádří pochvalně a dotyčný je celý na výši z toho, jak ho zlá Max má najednou ráda. To samé Court. Lidi si holt vždycky cení víc toho, co není snadno dosažitelné. Velice specifický způsob získávání přízně.
Ty dvě musí mít velkou srandu z toho, jak snadno jsme zmanipulovatelné _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 16.5.2007 13:53 Post subject: |
|
|
|
|