View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirka ...
|
Posted: Tue 1.5.2007 15:51 Post subject: |
|
|
ja teda nevim, ale ja oslavuji maximalne tak svoje narozky _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 1.5.2007 15:53 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 1.5.2007 15:54 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 20.8.2007 13:27; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Tue 1.5.2007 15:59 Post subject: |
|
|
Co se týče demonstrací...
PŘIJĎTE POKOJNĚ VYJÁDŘIT SVŮJ NESOUHLAS SE ŠÍŘENÍM NEONACISMU, RASISMU A NESNÁŠENLIVOSTI!
Neonacistická a xenofobní organizace Národní odpor svolala do Brna "prvomájový pochod". Na 1.máje se v Brně na hlavním nádraží kolem poledne sejde několik stovek neonacistů. Dle dostupných informací půjde snad o největší neonacistickou demonstraci od listopadu 1989.
Ve spolupráci s občanskými iniciativami a organizacemi národnostních a dalších menšin jsme se proto rozhodli uspořádat pokojné shromáždění na podporu multikulturního soužití, lidských práv, jehož cílem je veřejné vyjádření nesouhlasu s šířením neonacismu.
Akce bude mít mít charakter happeningu s cílem očistit dobrou pověst města Brna. Vezměte si proto s sebou březová košťata, velikonoční řehtačky a jiné atributy.
..tahle pozvánka mi přišla na mail. Brňačky, nevíte o tom něco? Docela by mě zajímalo, co bylo. _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Tue 1.5.2007 17:16 Post subject: |
|
|
No já šla dneska s kamarádkou na Špilas, ale když jsme viděly policajty tak jsme se zašly podívat i na ten hlavák, co se děje...je fakt že to bylo asi o půl třetí, ale nedělo se nic, je moooc policajtů a "čumilů", pak se začal přesouvat dav směrem od Ronda na hlavák, za doprovodu policie...nevím ani co to bylo zač, ale vzhladem k tomu že volali cosi jako "ha ha, antifa", tak trochu tuším...celé mi to přišlo absolutně zbytečné, akorát jedno velké divadlo (to, co jsem viděla já)... |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Tue 1.5.2007 23:54 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Wed 2.5.2007 0:02 Post subject: |
|
|
Tak jako... trosku jsem to oslavila, ale tresen jsem diky cestovni vytizenosti bohuzel nestihla. Stejne tak jsem ale nestihla Paroubkovo prohlaseni, sraz komunistu s anarchisty a jinou zajimavou pakazi a spoustu dalsich prvomajove dulezitych veci, takze si pockam napresrok. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 2.5.2007 6:10 Post subject: |
|
|
Vždycky, když jsem někoho měla, byla na 1. máje romantika No a včera nic. T. si beze mě domluvil kolo s kámošema, slíbil, že dorazí brzo, abysme mohli někam vyjít. No nedorazil, tak jsem se sebrala a odjela k babičce domlouvat svatbu. Přijel až večer (po mě) a koukal jak vejr, nevěděl, že 1. máj se takhle "slaví". Chtěl si mě udobřovat kytkou z Kauflandu, kam bych ho ještě musela odvýzt autem (má to pár set metrů). No nakonec šel ven a vrátil se s kradenym tulipánem z něčí udržovaný zahrady |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Wed 2.5.2007 8:46 Post subject: |
|
|
mně dal pusu Jirka Macháček z Migu a předslaveno na 10 let dopředu, sice tam nebyla větev od třešně, ale křišťálovej lustr ale i tak se to musí počítat ...
Jinak to byl pěkně hnusnej den a byla zima (alespoň tady). |
|
Back to top |
|
|
|