|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 13.4.2007 5:53 Post subject: |
|
|
S bráchou jsme chytali mouchy v kurníku a házeli je mezi složený dřevo do pavučin pavoukům Ted už bych to nedělala.. Těm nejvykrmenějším mouchám jsme řikali kuchanky A taky jsem měla svojí oblíbenou slepici a řikala jí Konývek A měla jsem křečka Mydlinku A křečkovi Šmudlovi jsem řikala Kudla
U babičky jsme taky s bráchou chodili na hřbitov a brali zpoza hrobů a z kompostu starý svíčky a na poli to nad ohněm všechno roztavili a dělali si velký svíčky. A jednou jsme zrovna brali svíčky (ale nikdy z hrobů) a slyšeli houkat policajty a strašně se lekli a začali utíkat co nám nohy stačily (samozřejmě to nebylo kvůli nám ) |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Fri 13.4.2007 16:59 Post subject: |
|
|
Asi ve 4 letech jsem strčila do ručního mlýnku na maso svůj levý ukazováček (snažila jsem se tam nacpat cibuli) a brácha zatočil tou kličkou ....
Jo, bolelo to hodně. A jelikož mi to umlelo kus prstového polštářku, tak už ten prst nikdy nevypadal jako předtím. Ale délkový rozdíl s pravým ukazováčkem je jenom pár mm
Asi si pamatuju ještě starší věci (hlavně teda úrazy, na ty jsem byla nepřekonatelná), ale nepamatuju si, jak šly chronologicky po sobě, tohle byl takový vztyčný bod _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Fri 13.4.2007 17:11 Post subject: |
|
|
Matyldo tys mela koukam zajimavy jmena pro zvirata Libi se mi mydlinka |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 13.4.2007 17:30 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Thu 5.6.2008 17:31; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 13.4.2007 18:15 Post subject: |
|
|
Jeste jsem si vzpoměl, že jsem se jako maly snažil namichat super jed na mravence To jsem do sklenky od přesnidavky nalil všechny cistici připravky, sampony, olej, ocet, cukr, kakao, sul pepr, vejce, proste uplne vsechno co jsem doma našel a pak sesm to nechal schovane za lednickou, aby to "dozralo" a taky proto, aby to mama nenasla a nevyhodila mi to ... no a nakonec to stejne nasla a vyhodila, takze jsme to ani neotestoval _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Fri 13.4.2007 18:18 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Fri 13.4.2007 18:47 Post subject: |
|
|
ja jsem jako mala nalila zelvam do akvarka sampon - chtela jsem, aby se umyli
no, pochcipali _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.4.2007 6:11 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 16.4.2007 23:00 Post subject: |
|
|
Kindrvajička a sačky s vodou jsou klasika Jinak jake jste použivali zbraně ? My měli na venek sirkomety, samostřily a takove ty hajzlpapirove trubičky s balonkem na konci a ve škole převladaly flustačky a skobičaky _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 17.4.2007 5:53 Post subject: |
|
|
No flusačku jsme měly taky, z verzatilky, a flusaly jsme se spolužačkou nasliněný papírky po zdi, a jsou tam snad dodnes (na stropě v učebně fyziky) Pak jsme taky měly ty velký injekční stříkačky naplněný vodou a stříkaly jima po klukách, ale oni nás vždycky nějak zpacifikovali Oni zase měli hopiky, jednou mě trefili tak, že mi odlítly brejle
S těma sáčkama s vodou - jednou jsme jeden hodily z toho našeho 11. patra a spadnul přímo vedle malýho dítěte Od tý doby jsme to nikdy neudělaly.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Tue 17.4.2007 7:29 Post subject: |
|
|
mám jednu šílenou vzpomínku zu doby kdy se narodil můj bratr, když mu byly tak 3 měsíce, mi 4 roky...
strašně mě štvalo, že se všechno začalo točit kolem něj, že si mě nikdo nevšmá, nikdo mě neobdivuje ( ). Jednou jsem stála nad jeho postýlkou (takovou se "šprušlema") a přemýšla jsem, že mu narvu hlavu mezi ty šprušle _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|