|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 26.1.2011 16:33 Post subject: |
|
|
Mlíko vůbec nedávám, jen to podmáslí, ale ne nijak moc. Plus teda maliny, borůvky nebo nějaký takový bobulovitý ovoce, ze kterýho je hodně šťávy, takže to je taky další tekutina.
honey, jo dám, možná někde vyhrabu i fotku... kdyžtak mi to připomeň, protože na to nejspíš zapomenu (vlastně ještě dlužím terinas recept na kuře s datlema, dokonce jsem ho kdysi sepsala, ale zapomněla poslat) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Bruillard ....
|
Posted: Wed 26.1.2011 16:42 Post subject: |
|
|
Koogi: až upečeš to brownies na fotce, ráda bych tě navštívila A ráda bych, abys na moje narozeniny byla královna i přes tento dezert a mohla mi ho dát místo dortu. Vypadá to super! |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 26.1.2011 16:52 Post subject: |
|
|
Bru /to je tak divny se takhle oslovovat/, tak to mam jeste pul roku na trenovani, takze beru
Lenore, diky moc:) Ja mam prave nejradeji tmave, k tomu hodne cokolady/marshmallow a ted me okouzlil ten tvaroh. Ale ty kombinace jsou uz pak v pohode-da se toho vymyslet tisice, kdyz ma clovek vypiplane to zakladni testo _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Sun 30.1.2011 17:15 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | Lenore, dekuju! Takze zkusim obyc podmasli. A davas ho tam jako plnou nahradu mleka (zkousela jsem kdysi i par varek se zakysanou smetanou, ale mleko je lepsi) nebo v nejakem pomeru? |
Koogi, taky používám hlavně podmáslí nebo acidofilní mléko a je to pak krásné mokré _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 30.1.2011 18:37 Post subject: |
|
|
Oběd vařil tchán a já dnes jen vajíčkovou pomazánku |
|
Back to top |
|
|
Iv15 bikerka
|
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 31.1.2011 14:02 Post subject: |
|
|
včera jsem taky dělala mufiny s lesním ovocem, z jednoduchýho hrníčkovýho receptu, měla jsem dost ovoce, nějaké jsem dala dovnitř a ze zbylého jsem udělala omáčku, kterou jsem je polila, a bylo to výborný _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Mon 31.1.2011 16:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Iv15 bikerka
|
Posted: Tue 1.2.2011 17:26 Post subject: |
|
|
zbrody wrote: | Ivanka wrote: | Iv15 wrote: | maxmiliana wrote: | hmmm ta je vyborna! mnam:) diky za odkaz, ale dala jsem tam jeste pul hrnicku masla navic, zdalo se mi to suche a taky na to asi nebudu davat tu polevu (sice tu mam pripravenou philadephii, ale jsem lina a buchta je tak dobra ) |
tak mě to ani moc suché nepřišlo, spíš takové příjemně vláčné...asi díky té mrkvi...jinak není zač |
Včera jsem ho zkoušela a těsto podle receptu bylo hodně vláčné a šlo hezky vylít na plech, jen je ten koláč hrozně sladký a ta poleva, to je koncentrovaná cukrovka. |
Ja ho taky vcera delala Dala jsem ale jen pulku cukru, spaldovou mouku, vic mrkve, misto oleje Heru a polevu z tvarohu a bylo to bezva. Plus teda mandle a hrozinky dovnitr. |
njn, je potřeba trochu upravit recept |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 8.2.2011 11:49 Post subject: |
|
|
já budu dneska dělat panna cottu a vypadá to tka jednoduše, až se bojím, že to nějak zmrvím _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 8.2.2011 11:54 Post subject: |
|
|
panna cotta je fakt jednoduchá
já pořád chci vyzkoušet tu bez želatiny, už jsem to myslím jednou dělala, ale nějak si to nepamatuju
anny, určitě je naprosto zásadní mít to přesně zvážený a správně našlehaný bílek a pak ještě to nezmrvit při smíchávání (toho se vždycky bojim)
jo a máš hodně jemně namletý ty mandle? to je taky důležitý (já to teda dělám tak, že dám mandlový lupínky s cukrem do robota a rozmixuju to spolu, až vznikne homogenní prášek) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Tue 8.2.2011 12:00 Post subject: |
|
|
lenore, jojo, davala jsem uz namlety mandle s cukrem do sekacku, takze to byl uplne homogenni prasek.
Mam pocit, ze jsem asi preslehala ten bilek neboco.. Delala jsem to tou technikou s Italian meringue, pry je to spolehlivejsi, nezkousela jsi to treba taky? Jestli nevis, o co jde, tak se tady udela cukrovy syrup, primicha se do snehu a pak se to vsechno smicha s mandlema s cukrem.. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 427, 428, 429 Next
|
Page 334 of 429
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|