|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 9.12.2010 22:29 Post subject: Kenzie vs. mamba: umění, profesionalita, pokora a LOL |
|
|
kenzucha reaguje na odpověď mamby v tématu Fotim, fotis, fotime, odkud je tato diskuse oddělena. Tam se kenzucha předtím příspěvkem "LOL" postavila do čela předpokládané mlčící opozice vůči mambě a nastolila téma vztahu pokory, umělecké úrovně a profesionality. --che
me to nepoburuje, ale prislo mi to vtipny. jak se uz vidis jako profesionalni fotograf. mas vlastni "znacku". co na tom poburuje tebe? na mem LOL?
pokud ti clovek nenapise odu na tve fotky, tak je hned mimo, ze : ) Kdyby se te to nedotklo, vubec nereagujes.
abych teda vyjadrila svuj nazor:
kdybys fotila lidi ve snehu v kremove nebo telove barve, asi to na tech fotkach ve snehu sumak vynikne.. a kdyz uz teda zvolis cernou barvu, tak prihod aspon poradne obleceni. samozrejme - ma ciste nezaujata amaterska rada. ale co jsem koukala na jine lidi, ze kterych cca 70% foti v cernem obleceni, tak mi tvoje "znacka" prisla k pousmani.
dalsi vec, ktera se mi nezda, jsou zvlastni postoje modelek. "stoupni si rovne pred kameru a tvar se odusevnele" ne, bohuzel me to nechytlo. |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:03 Post subject: |
|
|
protoze se trosku precenuje? Videla jsem od ni jen fotky hezkych holek, takze me nedokazala presvedcit, ze umi i neco jineho.
a jinak, ano, delala jsem nekdy neco vytvarnyho a nemam Nikon, takze nefotim:) Jen kdyz me neco zaujme, rozhodne to neni jako 'umeni' mamby.
jeste nejaka dalsi otazka v podobnem stylu?
ze se nekomu libi jeji prostoduchy (aka jeji fotky pro me nemaji dusi) styl foceni zenskych, naposledy tedy v kombinaci s konem, me neprekvapuje. ale neni to nic originalniho ani kreativniho a uz vubec to pro me neni umeni, protoze jsem od ni videla zatim max. jednu momentku a nebudu se opakovat, na foceni 'krasavic' se neda nic zkazit. malokomu by se povedlo je zosklivit.
ale jinak velky LOL opet. za vase reakce.
jako by clovek ani nemohl mit vlastni pocity a nazory z jejich fotek jen proto, ze je laik. foti tedy pro sebe nebo i pro ostatni? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:10 Post subject: |
|
|
jasne, to je super. clovek si ma verit v tom, co dela. ale ne byt namysleny a az dokonce se precenovat, to neni zdravy a vede to vetsinou k upadku, ne k vyvolenymu cili. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:13 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:15 Post subject: |
|
|
tak to vyzkousej, villete : ) |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:20 Post subject: |
|
|
mamby fotky jsou skvely a nejvic me bavi tady sledovat ten pokrok.. kdyz sem tenkrat zacala hazet svoje prvni fotky a pak dalsi, dalsi a je to cim dal lepsi:) _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:23 Post subject: |
|
|
od skromny a pokorny osoby bych rozhodne necekala jeji reakci, asi spatna chvilka:) jen mi tim potvrdila, co jsem si myslela uz predtim.
plus je velkej rozdil v "falesne" pokornym a skutecne pokornym clovekem, ten druhy pripad by takove fotky nedal nikdy do "fotim, fotis..", protoze by mu neprisly dostatecne profesionalni. ale tak proc ne, at si dela co chce, ja jsem rekla, co jsem chtela uz delsi dobu a zalezi na ni, jestli se zamysli nad tim, co dela. hodne stesti u zkousek, ale mozna by to chtelo i jine fotky, nez jen ty s hlavnim bodem krasne zeny v prirode.
pro me tu vasen a cit ma napriklad jiva (+ ta kreativita!) a libi se mi i fotky wewe (ta foti dele nez mamba a rekla bych, ze je skutecne pokorna). o 'vetsich' fotografech nemluvim, to je samozrejmy.
kdyz uz jsme u toho, parkrat jsem cetla mambiny clanky a byly az moc COOL. ale treba uz vylepsila styl psani. |
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:28 Post subject: |
|
|
Kenzie, takže podstatou sdělení je že dle tvého estetického hodnocení mambina práce za nic nestojí a měla by se tudíž pěkně plazit? Nebo to chápu blbě? |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 9.12.2010 23:30 Post subject: |
|
|
kenzucha wrote: | plus je velkej rozdil v "falesne" pokornym a skutecne pokornym clovekem, ten druhy pripad by takove fotky nedal nikdy do "fotim, fotis..", protoze by mu neprisly dostatecne profesionalni |
O to tu prece ale vubec nejde. Tohle prece neni "fotim fotis fotime profesionalne". A i kdyby, tak by sem mamby fotky patrily. Naopak by se mi libilo, kdyby tu bylo fotek vic, i od amateru:)_________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
|
Page 1 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|