|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Wed 8.12.2010 19:53 Post subject: |
|
|
mambi diky za vysvetleni _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Thu 9.12.2010 10:30 Post subject: |
|
|
kenzucha wrote: | mamba wrote: | To, ze maji vsichni na sobe neco cerneho, tak je predevsim neco jako moje znacka. | LOL |
OMG?
co te na tom poburuje nebo co je na tom k smichu?
Nektery tvoje reakce jsou fakt mimo,kenz.
Jestli chces nejaky lepsi vysvetleni, tak se podivej na nejaky portfolia fotografu, kazdy (vyjima tech, co foti nejaky reklamni fotky) tak ma nejakou svoji specifickou "znacku", cit a pohled na danou vec. Ja fotim v cernem obleceni, protoze presne v tom clovek vynikne. Kdybych fotila vsechny treba ve zlutem, tak automaticky ta fotka ma naprsto jinou atmosferu.
Opravdu jsem nepochopila, co te na tom tak dostalo.
Gilt - vzdy a rada, vsak ja bych tebe s Babet moc rada nejaky zneuzila.
Dekuju
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 9.12.2010 11:08 Post subject: |
|
|
a co ja? _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Thu 9.12.2010 17:41 Post subject: |
|
|
BaBetka wrote: | mamba wrote: | Gilt - vzdy a rada, vsak ja bych tebe s Babet moc rada nejaky zneuzila. |
jé, to bych se nechala ráda! |
Udelame si vylet?_________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 10.12.2010 21:34 Post subject: |
|
|
_________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 11.12.2010 0:08 Post subject: |
|
|
Zapálenou diskusi řešící témata charakteristických prvků, profesionality, pokory, slušné kritiky, umělecké úrovně a zla jsem oddělil do tématu Kenzie vs. mamba: umění, profesionalita, pokora a LOL. Pokud tyto otázky hodláte nadále řešit prosím pokračujte tam.
Leňulo díky za oddělení fotkama :-) Asi je fakt něco na tom že na koncertě se nedá nafotit nic moc víc než řvoucí chlápek pod barevnými světly, je vidět že s portrétama se dá vyhrát o dost víc, pokud máš na výběr tak určitě jdi spíš tím směrem (a jestli chceš kritiky tam by o obou možná stálo za to zabrat i víc okolí, myslím že to pak dá i časopisu víc prostoru k použití na stránce). |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 11.12.2010 0:14 Post subject: |
|
|
ano, chci kritiku ale nemusite na me byt zli. ta prvni bude pouzita trochu specificky... mam ho nafocenyho i zdalky, jak opisuje pulkruh... sekvenci... vysledne to bude kruh jeho podobizen v pozadi a pred tim tenhle dali... takze proto takhle zblizka
a co se tyce te druhe, tak tam se mi hrozne libi, jak to pozadi koresponduje s tou diskokouli (ten clovek zpiva v queens of everything - pasek, a hraje v discoballs - koule). ale vic prostoru bych asi zkusit mela... je fakt, ze mam vetsinu fotek takhle nablizko, protoze se bojim, ze mi to na dalku nezaostri poradne... se mi stava s tim setakem hlavne... sakra, potrebuju lepsi vybavu.
edit - a nahodou to treti je rvouci chlapek pres kameramana. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Sun 12.12.2010 1:58 Post subject: |
|
|
Na par fotkach ti ujizdi pletovka. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Sun 12.12.2010 1:58 Post subject: |
|
|
lenul.
u prvni mi osobne vadi, zes nezabrala vic mista
u druhe zas malo kreativnost, mela jsi super namet fotit s discokouli, v tom pripade bych si pohrala nejak se svetlem a zkusila to treba s bleskem. Tohle mi prijde nevyuzity potencial.
a ty dalsi takovy klasicky koncertovky:) |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Sun 12.12.2010 2:00 Post subject: |
|
|
feli, na te predposledni, to jo, ale uz me to nebavilo se v tom stourat, tak jsem to nechala, ale asi ji vymazu, furt mi na ni neco vadi. Hlavne me stve, ze se v tom dlouho hrabu a pak to cely stejne zhatim |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.12.2010 11:29 Post subject: |
|
|
Mambi - já nemám blesk ani světla. A měli jsme na to asi dvacet minut.. Asi mě to neomlouvá, ale tohle je maximum, co jsem zvládla. Díky za názor. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Sun 12.12.2010 11:32 Post subject: |
|
|
lenul, ja myslela blesk jako bles, jako blesk na fotaku, co by odrazel svetla z ty koule pak. |
|
Back to top |
|
|
|
|