View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 27.2.2007 9:55 Post subject: |
|
|
Takováto "okouzlení" ve vztahu zažívám taky, tak jednou za rok...třeba jeden den na toho kluka myslím, představuju si, jaké by to s ním bylo
A druhý den si zas uvědomím a připomenu, jaké by to bylo bez přítele...hrozné situace, zvlášť proto, že ti, kterými jsem okouzlována, se rekrutují povětšinou z řad přítelových kamarádů ... a hrůůůůza! Tak se jen zastydím a zasměju se tomu...a zapomenu. Přítele bych nikdy nepodvedla (ani bych se s nikým jiným nelíbala). V dlouhodobém vztahu k tomu může dojít, pokud bych se opravdu zamilovala, a z té druhé strany by to bylo opětované, s přítelem bych to nejprve ukončila. Ale nikde není záruka, že bych si pak (a třeba brzy) nervala vlasy. Prostě jsem šťastná za to, co mám, a i když například teď jsem poznala spolužáka, se kterým si, zdá se, hodně rozumíme (nevím, jak to vnímá on, ale už jsme si párkrát napsali, ve škole kecáme, a je v tom i takové to "jiskření" ), nešla bych do něj, ptž si sesumíruju, že ho vlastně ještě moc neznám a pak...děsilo by mě to "neznámo"... musíš si sama rozmyslet, jestli ti na příteli záleží nebo chceš něco jiného. Ale to už je vození dříví do lesa |
|
Back to top |
|
|
*Lothorien Guest
|
Posted: Tue 27.2.2007 13:13 Post subject: |
|
|
Nj, tak to je tezke, leda ze bys zamezila jakymkoli kontaktu s jeho brachou.
Musis si ujasnit co chces, tohle mi prijde vuci priteli teda dost sprosty
A s tim ze je cilivy...nevim co chces poradit, co s tim asi tak ma delat? Spis si ujednot, jestli za jeho breceni treba nemuzes taky trochu ty (svym chovanim nebo tak, netusim) a povzbuzovat i jindy. (svym chovanim nebo tak).
Me nastesti nic podobnyho nehrozi |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 27.2.2007 13:28 Post subject: |
|
|
Asi bys ho nemela provokovat ani ze srandy. Kdyz vis, ze je na tohle citlivy a haklivy a ze ho to dokaze rozplakat, tak to proste nedelej. Nedavej mu duvody aby ho neco takoveho vubec napadlo, ze mu uteces... Muze mit malo sebeduvery a proste se opravdu boji, tak se mu snaz dokazat, ze ho milujes takoveho, jaky je, pokud to tak je. Je to beh na dlouhou trat, ale musis se snazit |
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Tue 27.2.2007 16:28 Post subject: Re: Priteluv bracha |
|
|
obcas jsem taky takhle poblouznena, takze si te dokazu predstavit, jak se muzes zblaznit radosti, kdyz se spolu bavite;-) ale jeho braska at je sebevic roztomilejsi by pro tebe mel byt tabu, jak dlouho uz ,ten "stav silenstvi" trva?
Kazdopadne by bylo lepsi zatnout zuby a maximalne si o tom nechat jen zdat;-) _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option'
Last edited by Misul on Tue 27.2.2007 16:38; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.2.2007 16:36 Post subject: |
|
|
Jj tahle citlivka je mi blizka..ale co ty vis, trebas ma nejaky spatny zkusenosti z drivejska.. _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.2.2007 17:38 Post subject: Re: Priteluv bracha |
|
|
a kdy ses teda u nej poprvy vzbudila? _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.2.2007 19:37 Post subject: |
|
|
zalezi jak a cim si do tebe clovek rejpne, aby te to rozhodilo... _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 28.2.2007 9:52 Post subject: |
|
|
Girlie promin, ale uz jen to, ze o jeho bratrovi pises jako "braskovi" o necem asi bude svedcit .
A hlavne jestli ten tvuj stav trva uz dva mesice, tak uprimne lituju tvyho pritele, jakyho hada si to hreje v posteli
Sry, ale vubec mi to vuci tvemu priteli neprijde fer, to uz bych se s nim radsi rozesla a zkusila to na toho bratra, nez takhle |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 28.2.2007 9:53 Post subject: |
|
|
takže tys začala s přítelem chodit už v době, kdy tě přitahoval jeho brácha? Tak tomu fakt nerozumim |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 28.2.2007 9:56 Post subject: |
|
|
Hlavne ta predstava, ze bych mela sestru a muj pritel by na ni takhle myslel, tak bych ho asi shodila z mostu
Ten tvuj pristup se mi fakt nelibi |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 28.2.2007 10:10 Post subject: |
|
|
Kluci takovouhle legraci neberou jako legraci. Po x letech vztahu dejme tomu, ale vzhledem k tomu, ze jste spolu tak kratce, bych si to nedovolila.... Ani po tech x letech bych mu takhle ublizovat nedokazala. Ublizujes mu tim. Neznamena to, ze by byl nestastny, ale ze ho ty poznamky a rejpani boli. |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 28.2.2007 10:38 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.2.2007 10:41 Post subject: |
|
|
no a cos girlie chtela slyset? Ze je to vlastne uplne normalni a spravny? Ze by ani tak nevadilo, kdyby sis zacala neco i s pritelovym brachou?
Jannie ma pravdu, život tě naučí |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.2.2007 10:48 Post subject: |
|
|
jj, mas pravdu, jsme tady totiž samy prudičky |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.2.2007 10:53 Post subject: |
|
|
Podle me je hlavne blbost to co delas ty, je prece neco jinyho, kdyz na ulici potkam peknyho chlapa, reknu si, ze je peknej a jdu dal a konec nez kdyz na nekoho myslim delsi dobu a jeste je to bracha myho pritele. Ale zas je to tvuj život, tvuj pritel a ty si muzes delat co chces ze |
|
Back to top |
|
|
|