Ahoj aorto
Byla bych moc vděčná, pokud by mi někdo byl ochoten poradit (klidně i anonymně) ohledně bydlení v Praze (popř. pokud byste měli přímo typ na byt
Prahu absolutně neznám a potřebovala bych se tam přestěhovat (dojíždět budu v 1. fázi hlavně denně na Irkutskou (u Nemocnice Vinohrady), ale nevím, kam mě osud zavane dál)..
1. známý se mi zmiňoval, že bude pronajímat na Zličíně (bohužel zatím nevím bližší info než to, že je v blízkosti park (to je hodně konkrétní, vím ) a je to hodina cesty do práce (asi mi řeknete, že na Prahu je to pořád ok ? Ale nakolik je to zrovna pro vás snesitelné v praxi?
Bydlím teď na 2. straně republiky, tak je pro mě naprosto vyčerpávající jezdit na prohlídky. Proto musím jet na jistotu. Mít ošéfované, kterou lokalitu ano a které se vyhnout.
Strop ceny nájmu vč. veškerých poplatků mám takových 15 tisíc (vím - nic moc garsonka maximum, co mohu dostat asi : )
Od bytu očekávám, aby byl KLIDNÝ (už fakt nechci poslouchat vibrující mobil a sex sousedů :/ ), slunný, ve slušné čtvrti. Se zelení v docházkové vzdálenosti. Ale zároveň nechci strávit život v mhd a satelitu, to mi už stačilo.
Chci bydlet v malebné čtvrti, kde bych po práci mohla vyběhnout ven jako Janeira a další osazenstvo
Opravdu budu moc a moc vděčná za tipy, kde se Vám dobře bydlí a zároveň, kde se Vám bydlelo špatně.
P.S. Jsem tu jediná, komu nepřirostl k srdci život v Brně?
Žije někdo z vás spokojený v paneláku?
Zabijete mě, když sem vysypu dalších x dotazů?
Děkuji moc!