sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Bezpecnost
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Alshwarya
kytky 8, meta: 21650
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Wed 22.8.2007 17:30    Post subject: Bezpecnost Reply with quote

edit

Last edited by Alshwarya on Mon 1.8.2011 19:38; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
indulona
kytky 6, meta: 7450
kytky 6, meta: 7450

PostPosted: Wed 22.8.2007 17:37    Post subject: Reply with quote

Já se tady u nás ve čtvrti bojím chodit za tmy, hlavně večer, tak kolem 19 hodiny se tady začnou scházet takové divné bandy, cikáni, flákači, chlastaj v parku, okolo kterého chodím, kouří, hulí, rvou se, pokřikujou. Je to takový divný pocit, když jdu prázdnou ulicí, kde jsou jen tahle individua. Přemýšlím o opatření aspon pepřáku, když už nic jiného.
Jinak tady ve čtvrti se nic moc neděje, my teda máme v baráku asi nějakého pyromana, protože tu neustále hoří nějaké papíry, minulý rok tu někoho zastřelili, ochomejtaj se tu občas úchyláci a fetáci, ale jinak to jde. Cool
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Wed 22.8.2007 17:47    Post subject: Reply with quote

Celkově v Brně je bezpečnost asi stejná jako ve kterémkoli jiném městě, konkrétně v naší čtvrti, bydlím na kraji, je úplný klid, někdy teda až moc=)) ještě když se porouchají večer lampy..jinak se moc nedostávám do nepříjemných situací, podezřelé skupinky většinou obcházím obloukem, a když mě přece jen začně někdo otravovat, jsem ostrá, většinou se leknou a zaměří se na jinou oběť.
Moc nebezpečí nevnímám.

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
culotes
kytky 5, meta: 4950

PostPosted: Wed 22.8.2007 17:47    Post subject: Reply with quote

Já se vůbec nebojím.. ani být sama v celém domě, ani jít v noci domů.. ať už je to v devět nebo v jednu.. Ale nedávno tu za bílého dne vykradli pár domů, tak si řikám.. sakra, měla bych být trochu obezřetnější Cool
Back to top
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Wed 22.8.2007 18:45    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Mon 10.9.2007 11:54; edited 1 time in total
Back to top
culotes

PostPosted: Wed 22.8.2007 18:59    Post subject: Reply with quote

Theresa wrote:
Ja se v Praze bojim.Po par vecech co s emi v posledni dobe stali.Se bojim sude.Protoze kdyz se neco deje nikdo nepomuze.

.. a co se ti stalo, jestli to smim vědět?..
Back to top
Kyo
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Wed 22.8.2007 19:36    Post subject: Reply with quote

ja se nebojim.. nechodim po nijak rizikovejch mistech a myslim ze se o sebe dovedu docela postarat - pokud me zrovna neprepadne nejaka banda stokilovejch skinhedu samozrejme Smile i kdyz ten pocit bezpeci je vzdycky relativni.. nikdo at vypada jak vypada, vazi kolik vazi a je ozbrojenej jak chce neni v bezpeci, u holek je to navic urcite neco jinyho ale ja to proste nehrotim. kdybych bydlel v jiny ctvrti mozna bych se choval jinak.
Suny
..........................

PostPosted: Wed 22.8.2007 20:31    Post subject: Reply with quote

žádná, když jdu večer, bojím se jak blázen, a když nemám v ruce pepřák (i když pochybuju, že by mi pomohl), tak volám kamarádům, aby pro mě přijeli a dovezli mě domů Laughing Embarassed

U nás se prostě bojím hodně a když jde proti mě cikán, nebo polák/slovák, okamžitě odbočuju nebo vehementně mávám a dělám, že na mě někdo někde čeká.

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
mexxie
kytky 5, meta: 5250
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Wed 22.8.2007 20:34    Post subject: Reply with quote

Ve Zlíně se nic neděje, takže nevidím důvod, proč se tam bát. Tam se cítím naprosto bezpečně, ani v trolejbuse si nedávám takový pozor na tašku a tak.
V Brně se taky necítím nějak ohrožená, naše čtvrť je klidná a v centru se snažím problémovým individuím vyhýbat.
Back to top
Dellores
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Wed 22.8.2007 20:38    Post subject: Reply with quote

Já se bojím docela hodně, když vidím ty různé případy v televizi Dogeyes. A i přesto, že bydlím v jedné z těch bezpečných částí, kde nejsou žádní cikáni. Nechápu jak jsem kdysi mohla chodit přes celé město sama někdy ve čtyři ráno, byla jsem blázen Cvoknik. Když vím, že jdu s kámoškou pařit a přijdu někdy k ránu, tak si beru sebou pepřák, jinak ho moc nenosím.

Jinak cikánskou kolonií bych neprošla ani přes den Bojik.
Back to top
Dellores

PostPosted: Wed 22.8.2007 20:40    Post subject: Reply with quote

Tím myslím, že se bojím v noci. Přes den vůbec ne. Ale třeba v Praze se bojím i přes den.
Back to top
Man of the world
caballero

PostPosted: Wed 22.8.2007 21:15    Post subject: Reply with quote

Dellores wrote:
Ale třeba v Praze se bojím i přes den.

čeho proboha?
žiju v praze už docela dost dlouho(i kdžy ted bydlím kousek za Prahou) a jediné co jsem kdy zažil bylo že někdo když jsem byl s kamarádkou na obědě jí vybral kabelku kterou měla pověšenou na židli. V životě jsme nebyl svědkem ničeho horšéího a ani jsem nic takového nezažil.A to se pohybuju všude možně.
A třeba noční Brno mi přijde jako pohádka,úplný klid.

Jak píše Kyo myslím že se o sebe umím taky docela postarat a kdyby přece jen ne,tak umím i velmi rychle běhat Laughing
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 22.8.2007 21:54    Post subject: Reply with quote

U nás se nebojím, jsme celkem malý město a teď navíc vystěhovali problémové obyvatele z centra za město, takže je tam úplný klid. A v noci i přes den chodím rychle, koukám do země a nezastavuju se.
Akorát párkrát jsem u sebe měla pepřák, ale to bylo kvůli bývalému-násilnickému psychopatovi. A stejně bych se bála, že mi ho někdo vytrhne a spíš použije proti mně.
Ale teď budu v Ově a každý mě straší, že je to nebezpečný město, hlavně proto, že je tam strašně moc Cikánů, tak uvidím.
Back to top
Mishaaa
Love dogs <3

PostPosted: Wed 22.8.2007 22:00    Post subject: Reply with quote

ja se v noci bojim vsude...a my este byvame na okraji mesta a tam bych nesla sama v noci ani za nic,vsude same krovi atd Embarassed a navic nad nama je chatova oblast z kama ted v lete hlavne chodija ozralci a tech ja sa strasne bojim a ciganu taky Confused su v tomto strasne paranoidni Embarassed
a v Kosicach kde su ve skole se bojim vzdy a vsude,pres den aj v noci (teda v noci pro jistotu nikam nevychazim),sama i s kamosema pac je to mafianske velkomesto Bojik Laughing Laughing
Mantis_religiosa
kytky 4, meta: 2750
kytky 4, meta: 2750

PostPosted: Wed 22.8.2007 22:10    Post subject: Reply with quote

Já se u nás bojim příšerně Bojik V noci to tu máme fakt hnusný, než dojdu od zastávky kolem hospody do naší ulice, která je v noci fakt ponurá a okolo všude keře... Bojik Před několika lety zavraždili o pár ulic dál nějakou ženskou, to jsem se ohlížela i ve dne. Často radši u někoho přespim jenom proto, abych nemusela v noci domů
Nedávno jsem takhle v noci šla, za mnou pár kroků nějakej chlap a začal mluvit: "Já si tady vždycky představim", pokračovala jsem v chůzi a s hrůzou čekala, co z něj vypadne, "svoji přítelkyni, vždycky řiká, jak se tu u nás bojí, když za ní někdo jde." To jsem si oddechla.
Jsem z Prahy, ale totální zapadákov.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 1 of 7

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum