|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Wed 22.8.2007 17:30 Post subject: Bezpecnost |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Mon 1.8.2011 19:38; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 22.8.2007 17:37 Post subject: |
|
|
Já se tady u nás ve čtvrti bojím chodit za tmy, hlavně večer, tak kolem 19 hodiny se tady začnou scházet takové divné bandy, cikáni, flákači, chlastaj v parku, okolo kterého chodím, kouří, hulí, rvou se, pokřikujou. Je to takový divný pocit, když jdu prázdnou ulicí, kde jsou jen tahle individua. Přemýšlím o opatření aspon pepřáku, když už nic jiného.
Jinak tady ve čtvrti se nic moc neděje, my teda máme v baráku asi nějakého pyromana, protože tu neustále hoří nějaké papíry, minulý rok tu někoho zastřelili, ochomejtaj se tu občas úchyláci a fetáci, ale jinak to jde. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 22.8.2007 17:47 Post subject: |
|
|
Celkově v Brně je bezpečnost asi stejná jako ve kterémkoli jiném městě, konkrétně v naší čtvrti, bydlím na kraji, je úplný klid, někdy teda až moc=)) ještě když se porouchají večer lampy..jinak se moc nedostávám do nepříjemných situací, podezřelé skupinky většinou obcházím obloukem, a když mě přece jen začně někdo otravovat, jsem ostrá, většinou se leknou a zaměří se na jinou oběť.
Moc nebezpečí nevnímám. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Wed 22.8.2007 17:47 Post subject: |
|
|
Já se vůbec nebojím.. ani být sama v celém domě, ani jít v noci domů.. ať už je to v devět nebo v jednu.. Ale nedávno tu za bílého dne vykradli pár domů, tak si řikám.. sakra, měla bych být trochu obezřetnější |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 22.8.2007 18:45 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 10.9.2007 11:54; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Wed 22.8.2007 18:59 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Ja se v Praze bojim.Po par vecech co s emi v posledni dobe stali.Se bojim sude.Protoze kdyz se neco deje nikdo nepomuze. |
.. a co se ti stalo, jestli to smim vědět?.. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 22.8.2007 19:36 Post subject: |
|
|
ja se nebojim.. nechodim po nijak rizikovejch mistech a myslim ze se o sebe dovedu docela postarat - pokud me zrovna neprepadne nejaka banda stokilovejch skinhedu samozrejme i kdyz ten pocit bezpeci je vzdycky relativni.. nikdo at vypada jak vypada, vazi kolik vazi a je ozbrojenej jak chce neni v bezpeci, u holek je to navic urcite neco jinyho ale ja to proste nehrotim. kdybych bydlel v jiny ctvrti mozna bych se choval jinak. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 22.8.2007 20:31 Post subject: |
|
|
žádná, když jdu večer, bojím se jak blázen, a když nemám v ruce pepřák (i když pochybuju, že by mi pomohl), tak volám kamarádům, aby pro mě přijeli a dovezli mě domů
U nás se prostě bojím hodně a když jde proti mě cikán, nebo polák/slovák, okamžitě odbočuju nebo vehementně mávám a dělám, že na mě někdo někde čeká. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 22.8.2007 20:34 Post subject: |
|
|
Ve Zlíně se nic neděje, takže nevidím důvod, proč se tam bát. Tam se cítím naprosto bezpečně, ani v trolejbuse si nedávám takový pozor na tašku a tak.
V Brně se taky necítím nějak ohrožená, naše čtvrť je klidná a v centru se snažím problémovým individuím vyhýbat. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 22.8.2007 20:38 Post subject: |
|
|
Já se bojím docela hodně, když vidím ty různé případy v televizi . A i přesto, že bydlím v jedné z těch bezpečných částí, kde nejsou žádní cikáni. Nechápu jak jsem kdysi mohla chodit přes celé město sama někdy ve čtyři ráno, byla jsem blázen . Když vím, že jdu s kámoškou pařit a přijdu někdy k ránu, tak si beru sebou pepřák, jinak ho moc nenosím.
Jinak cikánskou kolonií bych neprošla ani přes den . |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 22.8.2007 20:40 Post subject: |
|
|
Tím myslím, že se bojím v noci. Přes den vůbec ne. Ale třeba v Praze se bojím i přes den. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Wed 22.8.2007 21:15 Post subject: |
|
|
Dellores wrote: | Ale třeba v Praze se bojím i přes den. |
čeho proboha?
žiju v praze už docela dost dlouho(i kdžy ted bydlím kousek za Prahou) a jediné co jsem kdy zažil bylo že někdo když jsem byl s kamarádkou na obědě jí vybral kabelku kterou měla pověšenou na židli. V životě jsme nebyl svědkem ničeho horšéího a ani jsem nic takového nezažil.A to se pohybuju všude možně.
A třeba noční Brno mi přijde jako pohádka,úplný klid.
Jak píše Kyo myslím že se o sebe umím taky docela postarat a kdyby přece jen ne,tak umím i velmi rychle běhat _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 22.8.2007 21:54 Post subject: |
|
|
U nás se nebojím, jsme celkem malý město a teď navíc vystěhovali problémové obyvatele z centra za město, takže je tam úplný klid. A v noci i přes den chodím rychle, koukám do země a nezastavuju se.
Akorát párkrát jsem u sebe měla pepřák, ale to bylo kvůli bývalému-násilnickému psychopatovi. A stejně bych se bála, že mi ho někdo vytrhne a spíš použije proti mně.
Ale teď budu v Ově a každý mě straší, že je to nebezpečný město, hlavně proto, že je tam strašně moc Cikánů, tak uvidím. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Wed 22.8.2007 22:10 Post subject: |
|
|
Já se u nás bojim příšerně V noci to tu máme fakt hnusný, než dojdu od zastávky kolem hospody do naší ulice, která je v noci fakt ponurá a okolo všude keře... Před několika lety zavraždili o pár ulic dál nějakou ženskou, to jsem se ohlížela i ve dne. Často radši u někoho přespim jenom proto, abych nemusela v noci domů
Nedávno jsem takhle v noci šla, za mnou pár kroků nějakej chlap a začal mluvit: "Já si tady vždycky představim", pokračovala jsem v chůzi a s hrůzou čekala, co z něj vypadne, "svoji přítelkyni, vždycky řiká, jak se tu u nás bojí, když za ní někdo jde." To jsem si oddechla.
Jsem z Prahy, ale totální zapadákov. _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|