|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Umíte udělat oprátku:)) ? |
Ano |
|
7% |
[ 3 ] |
Ne |
|
82% |
[ 32 ] |
Možná bych to zvládl(a), pokud si vzpomenu na uzlování ze Skauta... |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 39 |
|
Author |
Message |
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Mon 15.10.2007 16:36 Post subject: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
Tak další anketka na seminárku, tentokrát veselejší téma něž vlastenectví...
Předem dík za odpovědi
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 15.10.2007 16:41 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?Dikybohu ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?Ano,nekolikrat
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? dost-cca500?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?Ano[/b] _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Mon 15.10.2007 16:50 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
Ruth A. wrote: |
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ano.
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Ano.
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? Nemám ponětí, střelím 1500.
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Ano. |
|
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Mon 15.10.2007 16:56 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?Ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?Ne
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)9
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?1000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?Ne |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Mon 15.10.2007 16:56 Post subject: |
|
|
1. jo
2. asi ne
3. 1, jen teoreticky
4. tip třeba...700
5. ne (edit:vlastně možná jo) _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
Last edited by flambelle on Mon 15.10.2007 17:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 15.10.2007 16:58 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 2
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 1200
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ano
Ono je možná celkově rozdíl mezi "klasickou" sebevraždou a demostrativní, kdy chce člověk na sebe spíš upoutat než opravdu skončit se životem. Takových případů/pokusů je podlě mě většina..
Last edited by lucyynka on Mon 15.10.2007 17:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 15.10.2007 17:00 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ne.
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Ne.
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 1.
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? Netuším, tipnu 600.
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Nevím o tom. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 15.10.2007 17:01 Post subject: |
|
|
1.ne
2.ano
3. 1
4. nemam predstavu
5. ted si nevzpominam,asi ne _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 15.10.2007 17:26 Post subject: |
|
|
1. ano
2. ano
3. 0
4. netuším
5. ano |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Mon 15.10.2007 17:31 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ještě ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Taky ještě ne; viz níže
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) Hm, zhruba 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? Nemám představu, tak 1500?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Pokud nepočítám pokusy kámošky podřezat si žíly tak nic. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 15.10.2007 17:41 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ano
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) nekdy o tom premyslim jako o nejjednoussim vychodisku, asi tak 4
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 400
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? o nicem nevim |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Mon 15.10.2007 17:46 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 0.5
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?netusim, 2000?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?ano _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Smarionelle V království ledu vládne chlad.
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:20 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Ne
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku): ehm 4-5
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? strelim 2000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Ano |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:20 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ano, v rodině
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ano, spáchal (nejen pokus)
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 6
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? počítají se i pokusy nebo jen "vydařené" sebhevraždy? Těch pokusů jinak tipuju tak 15.000 ročně, sebevražd jako takových (vydařených) tipuju tak 3000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? v zaměstnání jsem relativně krátce a nikdo se zatím nechlubil, ve škole nikoho neznám._________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:23 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? nie nastastie
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? nie
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 asi 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? netusim 5000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? m yslim ze ano...pocula som o niecom este na strednej skole_________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|