sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
Oblíbený obchod s potravinami
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Seventh Sister
11

PostPosted: Sun 8.2.2009 15:07    Post subject: Reply with quote

Jj, třeba pečivo bylo dost drahé (kromě toastového chleba, že Zvracik ). Já jsem téměř každý den zkoušla novou sladkost - většinou s oranžovým logem Sainsbury. A pak jsem se vždycky dívala na ty dorty tam Razz
View user's profile Send private message  
spanish.eyes
vi, ale nedba

PostPosted: Sun 8.2.2009 15:12    Post subject: Reply with quote

tak to specialne ty dorty jsem si nejen prohlizela, kupovaly jsme si je na holcici party Mr. Green
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK)
Back to top
Seventh Sister
11

PostPosted: Sun 8.2.2009 15:19    Post subject: Reply with quote

My jsme kupovaly jen cheescaky, ježiš, já bych si taak dala! Love
gigli
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Sun 8.2.2009 15:19    Post subject: Reply with quote

anika wrote:
já mám nejraději specializované obchody typu Pekařství, řeznictví, ovoce a zelenina. Je mi to nejpříjemnější.

já taky. jenže mě prostě strašně točí, že to je hrozně daleko.
tady na sídlišti je prostě prd - tj. billa a albert. ani blbý řeznictví tady neni.
Back to top
Lucrezia
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Sun 8.2.2009 18:10    Post subject: Reply with quote

jo no, to je taky muj problem na sidlisti - pekarstvi ani zelenina atd. tady neni, a z mesta se mi to tahat v taskach nechce Confused

Mame tu taky Billu a Albert - jednoznacne lepsi je u nas Billa. Hlavne tam maji velky vyber ovoce a zeleniny, bio veci, hezke maso...
Do Alberta chodim akorat na vyborny celozrnny chleba, ktery se da jist i treti den, a krabi koktejl.
Back to top
Dellores
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Mon 9.2.2009 13:22    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Cavendish
mňau

PostPosted: Mon 9.2.2009 13:29    Post subject: Reply with quote

Chanteau wrote:
miluju interspar, ale opravdu, obzvlášť jeden v Liberci. má hrozně zvláštní atmosféru, tkové úplně jiné osvětlení a nikdy v něm nikdo není. někdy se tam jdeme jen tak projít a koukat na ovoce a zeleninu. Mr. Green

mluvíme o stejném sparu? asi jo, u bazénu, já myslím, že v lbc jiný ani není. To je tam snad můj nejoblíbenějí obchod, ale tyhle dojmy jsem z něj ještě nikdy neměla Paranoidnik Laughing a mají tam dobrej bufet, tam vždycky musíme Laughing

ještě mám v LBC celkem ráda Globus a dobrý jsou ty potraviny Alexander Kendik na Soukenáku, jako jinak nic moc, ale dělají tam dobrý chlebíčky Razz Mr. Green
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme.
Back to top
Lolita
konec

PostPosted: Mon 9.2.2009 15:25    Post subject: Reply with quote

Chanteau wrote:
miluju interspar, ale opravdu, obzvlášť jeden v Liberci. má hrozně zvláštní atmosféru, tkové úplně jiné osvětlení a nikdy v něm nikdo není. někdy se tam jdeme jen tak projít a koukat na ovoce a zeleninu. Mr. Green

tak tohle je vazne trhly. hypermarket je to posledni misto, kam bych se sla "jen tak projit"

jinak a nejsem moc vybirava. nejbliz mam albert, tak chodim tam a mam to i rychle z krku. penny me celkem bavi, sice tam neni skoro nic, co potrebuju, ale ja tam hromada neznamych veci za nizky ceny a to me ukaji. nejlepsi sortiment je asi v globu, ale tam to zabere pul dne, takze se tam objevim max 2x za rok. s delvitou mi taky urvali srdce, ale billa je vpohode. nesnasim julius meinel, jesteze ho zrusili. a tesco je fajn, vyber celkem veliky, akorat je to zase na dlouho, tak tomu moc neholduju.
Back to top
Chanteau
kytky 8, meta: 21650
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Mon 9.2.2009 15:39    Post subject: Reply with quote

no dobře dobře, asi to není úplně normální ...prostě je takový zvláštní, obzvlášť večer Mr. Green

cav jj myslím ten u bazénu, v Kendikovi maj skvělý jahodový dort zase Smile a nesnáším Tesco na Soukenáku, tam je vzdycky preplneno a hrozný fronty....ale zas mají levné demižony červeného Smile
Back to top
Cavendish
mňau

PostPosted: Mon 9.2.2009 19:09    Post subject: Reply with quote

Chanteau wrote:
no dobře dobře, asi to není úplně normální ...prostě je takový zvláštní, obzvlášť večer Mr. Green

cav jj myslím ten u bazénu, v Kendikovi maj skvělý jahodový dort zase Smile a nesnáším Tesco na Soukenáku, tam je vzdycky preplneno a hrozný fronty....ale zas mají levné demižony červeného Smile

tam to taky nesnáším a ze stejných důvodů Laughing
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme.
Back to top
rohypnol--ka
kytky 3, meta: 1650
kytky 3, meta: 1650

PostPosted: Sat 21.2.2009 20:24    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
mmargaret
tralalalalala

PostPosted: Sun 22.2.2009 18:58    Post subject: Reply with quote

Chanteau s tím sparem v Lbc souhlasím, byla jsem tam asi jen dvakrát, ale působí to tam zvláštně, až jsem se skoro bála Smile
ale že bych chodila do supermarketů dobrovolně se říci nedá. V Praze se snažím odbýt nákup co nejrychleji v bille nebo ve specializovaných krámcích, přestože je to někdy dost drahé.
Raději mám kaufland nebo tesco, ale nákup tam trvá až moc dlouho, tak tam moc často nechodím. V kauflandu se mi navíc často stává, že nakoupím díky nepozornosti prodavaček o několik desítek korun levnějí Smile
Back to top
Flowing_
kytky 8, meta: 24650
kytky 8, meta: 24650

PostPosted: Sun 22.2.2009 19:17    Post subject: Reply with quote

Uplně miluju malý obchůdky. Jít pro věci do zeleniny, pro něco do drogerie a tad.. postupně to všechno nakoupit v malých obchodech.

Z těch velkých supermarketů se mně nejlíp nakupuje asi v Globusu a Kauflandu a to hlavně díký velkýmu výběru. V Kauflandu se mně taky hodně líbí, že mají hodně ovoce a zeleniny a hlavně jejich cena.
Nemám ráda Billu, tam skoro nechodím, v každé Bille je mně to celkově nepříjemný a nevim, proč bych měla platit za některý ovoce 2x tolik, než jinde.
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Sun 22.2.2009 19:59    Post subject: Reply with quote

Ja mam rada insterspar a billu kvuli vyrobkum clever. Hodne tam kupujeme musli, ale ovoce a zeleninu v bille urcite ne. Nemam rada Kaufland, Plus a lidl. Hlavne kvuli duchodcum. Do prace jezdim busem, ktery ma na trase vsechny tyhle tri obchody kousicek od sebe a jsem rada, ze s tema duchodcema se sejdu jen v tom buse. Chovaj se jak zvirata. Zeleninu kupuju spis u vietnamcu.
Back to top
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Tue 24.3.2009 15:25    Post subject: Reply with quote

já chodím do tesca.mam ho kousek, je tam dobrý výběr, mam tam už vyhlídnuté a očíhané výrobky co mam ráda a kupuji je dokola. ale poslední dobou se hrozně zhoršili.

nemám ráda lidl, alberta a hypernovu protože se mi zdá že tam nic nemají...a lidl a penny nemam ráda kvůli tomu že je to diskont a já tyhle typy prodeje nemusím...
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 6 of 7

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum