|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Seventh Sister 11

|
Posted: Sun 8.2.2009 15:07 Post subject: |
|
|
Jj, třeba pečivo bylo dost drahé (kromě toastového chleba, že  ). Já jsem téměř každý den zkoušla novou sladkost - většinou s oranžovým logem Sainsbury. A pak jsem se vždycky dívala na ty dorty tam  _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
 |
spanish.eyes vi, ale nedba

|
Posted: Sun 8.2.2009 15:12 Post subject: |
|
|
tak to specialne ty dorty jsem si nejen prohlizela, kupovaly jsme si je na holcici party  _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
 |
Seventh Sister 11

|
Posted: Sun 8.2.2009 15:19 Post subject: |
|
|
My jsme kupovaly jen cheescaky, ježiš, já bych si taak dala!  _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
 |
gigli kytky 7, meta: 14150

|
Posted: Sun 8.2.2009 15:19 Post subject: |
|
|
anika wrote: | já mám nejraději specializované obchody typu Pekařství, řeznictví, ovoce a zelenina. Je mi to nejpříjemnější. |
já taky. jenže mě prostě strašně točí, že to je hrozně daleko.
tady na sídlišti je prostě prd - tj. billa a albert. ani blbý řeznictví tady neni. |
|
Back to top |
|
 |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050

|
Posted: Sun 8.2.2009 18:10 Post subject: |
|
|
jo no, to je taky muj problem na sidlisti - pekarstvi ani zelenina atd. tady neni, a z mesta se mi to tahat v taskach nechce
Mame tu taky Billu a Albert - jednoznacne lepsi je u nas Billa. Hlavne tam maji velky vyber ovoce a zeleniny, bio veci, hezke maso...
Do Alberta chodim akorat na vyborny celozrnny chleba, ktery se da jist i treti den, a krabi koktejl. |
|
Back to top |
|
 |
Dellores kytky 6, meta: 8250

|
|
Back to top |
|
 |
Cavendish mňau

|
Posted: Mon 9.2.2009 13:29 Post subject: |
|
|
Chanteau wrote: | miluju interspar, ale opravdu, obzvlášť jeden v Liberci. má hrozně zvláštní atmosféru, tkové úplně jiné osvětlení a nikdy v něm nikdo není. někdy se tam jdeme jen tak projít a koukat na ovoce a zeleninu.  |
mluvíme o stejném sparu? asi jo, u bazénu, já myslím, že v lbc jiný ani není. To je tam snad můj nejoblíbenějí obchod, ale tyhle dojmy jsem z něj ještě nikdy neměla a mají tam dobrej bufet, tam vždycky musíme
ještě mám v LBC celkem ráda Globus a dobrý jsou ty potraviny Alexander Kendik na Soukenáku, jako jinak nic moc, ale dělají tam dobrý chlebíčky  _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
 |
Lolita konec

|
Posted: Mon 9.2.2009 15:25 Post subject: |
|
|
Chanteau wrote: | miluju interspar, ale opravdu, obzvlášť jeden v Liberci. má hrozně zvláštní atmosféru, tkové úplně jiné osvětlení a nikdy v něm nikdo není. někdy se tam jdeme jen tak projít a koukat na ovoce a zeleninu.  |
tak tohle je vazne trhly. hypermarket je to posledni misto, kam bych se sla "jen tak projit"
jinak a nejsem moc vybirava. nejbliz mam albert, tak chodim tam a mam to i rychle z krku. penny me celkem bavi, sice tam neni skoro nic, co potrebuju, ale ja tam hromada neznamych veci za nizky ceny a to me ukaji. nejlepsi sortiment je asi v globu, ale tam to zabere pul dne, takze se tam objevim max 2x za rok. s delvitou mi taky urvali srdce, ale billa je vpohode. nesnasim julius meinel, jesteze ho zrusili. a tesco je fajn, vyber celkem veliky, akorat je to zase na dlouho, tak tomu moc neholduju. |
|
Back to top |
|
 |
Chanteau kytky 8, meta: 21650

|
Posted: Mon 9.2.2009 15:39 Post subject: |
|
|
no dobře dobře, asi to není úplně normální ...prostě je takový zvláštní, obzvlášť večer
cav jj myslím ten u bazénu, v Kendikovi maj skvělý jahodový dort zase  a nesnáším Tesco na Soukenáku, tam je vzdycky preplneno a hrozný fronty....ale zas mají levné demižony červeného  |
|
Back to top |
|
 |
Cavendish mňau

|
Posted: Mon 9.2.2009 19:09 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650

|
Posted: Sat 21.2.2009 20:24 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Sebelítost v nešťastné lásce ja úžasná, fantastický pocit. Jen v tom člověk nesmí zůstat dlouho, to pak sám sebe ničí. |
|
Back to top |
|
 |
mmargaret tralalalalala

|
Posted: Sun 22.2.2009 18:58 Post subject: |
|
|
Chanteau s tím sparem v Lbc souhlasím, byla jsem tam asi jen dvakrát, ale působí to tam zvláštně, až jsem se skoro bála
ale že bych chodila do supermarketů dobrovolně se říci nedá. V Praze se snažím odbýt nákup co nejrychleji v bille nebo ve specializovaných krámcích, přestože je to někdy dost drahé.
Raději mám kaufland nebo tesco, ale nákup tam trvá až moc dlouho, tak tam moc často nechodím. V kauflandu se mi navíc často stává, že nakoupím díky nepozornosti prodavaček o několik desítek korun levnějí  |
|
Back to top |
|
 |
Flowing_ kytky 8, meta: 24650

|
Posted: Sun 22.2.2009 19:17 Post subject: |
|
|
Uplně miluju malý obchůdky. Jít pro věci do zeleniny, pro něco do drogerie a tad.. postupně to všechno nakoupit v malých obchodech.
Z těch velkých supermarketů se mně nejlíp nakupuje asi v Globusu a Kauflandu a to hlavně díký velkýmu výběru. V Kauflandu se mně taky hodně líbí, že mají hodně ovoce a zeleniny a hlavně jejich cena.
Nemám ráda Billu, tam skoro nechodím, v každé Bille je mně to celkově nepříjemný a nevim, proč bych měla platit za některý ovoce 2x tolik, než jinde. _________________ . |
|
Back to top |
|
 |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.

|
Posted: Sun 22.2.2009 19:59 Post subject: |
|
|
Ja mam rada insterspar a billu kvuli vyrobkum clever. Hodne tam kupujeme musli, ale ovoce a zeleninu v bille urcite ne. Nemam rada Kaufland, Plus a lidl. Hlavne kvuli duchodcum. Do prace jezdim busem, ktery ma na trase vsechny tyhle tri obchody kousicek od sebe a jsem rada, ze s tema duchodcema se sejdu jen v tom buse. Chovaj se jak zvirata. Zeleninu kupuju spis u vietnamcu. |
|
Back to top |
|
 |
LadyCroft bojovnice!!!

Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 24.3.2009 15:25 Post subject: |
|
|
já chodím do tesca.mam ho kousek, je tam dobrý výběr, mam tam už vyhlídnuté a očíhané výrobky co mam ráda a kupuji je dokola. ale poslední dobou se hrozně zhoršili.
nemám ráda lidl, alberta a hypernovu protože se mi zdá že tam nic nemají...a lidl a penny nemam ráda kvůli tomu že je to diskont a já tyhle typy prodeje nemusím... _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
 |
|
|