|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 15.3.2007 21:36 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 17:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Thu 15.3.2007 22:03 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 15.3.2007 22:15 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 17:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Thu 15.3.2007 22:54 Post subject: |
|
|
Slunicko Na tvojom mieste by som tomu celemu dala cas. Motyliky nie su podmienkou a zarukou stastia vo vztahu, o tom svedcia aj svedectva v duchu " pokazde kdyz jsem byla zamilovana..." U nas s mojim drahym najprv motyliky neboli, ani som nevedela ci s nim chcem chodit, potom naklonnost, potom mat rad, potom par motylikov, potom mat este radsej a napokon lubit, velmi lubit a potom prezivat pocit oddanosti, istoty a lasky. Takze to nevzdavaj, kazdy lasku preziva inak - u niekoho pride ako stado motylikov, u niekoho vyrastie pomaly ako kvietok Podla mna sa netreba znepokojovat. Laska nie je len vecou osudu, ale aj vecou volby. |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Fri 16.3.2007 13:57 Post subject: |
|
|
melly- presne tak, vo veciach lasky sa netreba riadit, nejakymi sablonami typu, takto by to malo byt, inak to nie je laska _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Fri 16.3.2007 14:03 Post subject: |
|
|
Hm, tak nevim ale nestává se mi, že bych se rozplívala při očekávání na polibek (možná na ten první v 16) anebo se mi nějak třásla kolena, tlouklo srdce, ani u současnýho přítele ani u kohokoliv jinýho. |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Fri 16.3.2007 14:17 Post subject: |
|
|
Jste spolu relativně krátce na to, aby motýlci nepřiletli . Já jsem ze začátku vůbec nevěděla, jestli s ním chci být, dokonce jsem se s ním chtěla rozejít, protože mi vadilo jeho chování (jenže on nepřijal mou nabídku ) Asi až po těch dvou, třech měsících mi na něm skutečně záleželo, nebylo to jen něco ve smyslu "něco mě k němu táhne". A teď? po roce a půl se mi stává, že jsem z něj nervózní.
Ale neboj, lepší je, aby byl na Tebe hodnej a měl Tě rád, než aby babočky ve Tvém břichu měly diskotéku, ale jinak by stál za starou bačkoru. |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 16.3.2007 19:35 Post subject: |
|
|
Ja se vetsinou opravdu zamiluju az po nekolika mesicich chozeni..potrebuju toho kluka dele znat a teprve potom ve mne preskoci ta zamilovanost a jsem jako mala holcina,klepu se,srdce silene bije a motylky mam taky..
Treba trpis taky tim problemem,ze se nezamilujes hned po kratke chvili.U me vzdy prijde jeden okamzik,kdy se ve mne neco zlomi a koukam uz na toho cloveka trosku jinak. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 16.3.2007 21:55 Post subject: |
|
|
holky já jsem asi divná,já to se současným přítelem mám do ted.. motýlky..někdy se mi třesou kolena...ztráta vědomí ne vážně.. nikdy dřív jsem to nepoznala, je to divný.. nevim čim to je. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Fri 16.3.2007 22:04 Post subject: |
|
|
to ja je mam taky doted...ne vzdycky,tak ve vlnach se objevi...a to v tech nejobycejnejsich chvilkach, kdyz treba na nej koukam,jak si cte,nebo jak spi... _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Fri 16.3.2007 22:13 Post subject: |
|
|
Přesně, souhlas s greenwood. Jsou dny, kdy na sebe štěkáme a říkám si, proč s ním jsem, a pak dny, kdy na něj jenom koukám a uvědomuju si, co všechno pro mě znamená Tyhle chvíle mě vždycky hrozně nakopnou. _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sat 17.3.2007 9:51 Post subject: |
|
|
Axioma wrote: | Přesně, souhlas s greenwood. Jsou dny, kdy na sebe štěkáme a říkám si, proč s ním jsem, a pak dny, kdy na něj jenom koukám a uvědomuju si, co všechno pro mě znamená Tyhle chvíle mě vždycky hrozně nakopnou. |
No tak to ma podla mna vela ludi, inak by spolu neboli. Niekedy si uplne uvedomim ako moc ho lubim a ze by to bez neho stalo za staru backoru, ale to neznamena, ze musim citit stado motylov. Ale musim sa pochvalit, ze po veeelmi dlhom case zase motyliky nedavno na chvilku prileteli ked sme sa celkom necakane bozkavali na lavicke v parku |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|