|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 13.2.2007 11:26 Post subject: |
|
|
velvet, vim, jak se citis.. taky jsem mela takovehle pocity a mam, kdykoliv se Vojta zmini o Sandre- jeho byvale..
ale ona je fajn, kdyz si s ni pisu, neni videt, ze by ho chtela, ma sveho pritele a je s nim statna..
dneska mi napsala, at jsem v klidu, ze tamto po tom msn byla zase jedna z vojtovych nalad, ze on takovy nekdy je.. ze ona si na to tenkrat blbe zvykala taky.. takze me uklidnila..
fakt je to o duvere, nezbyde nam nic jineho, nez tem nasim klukum verit..
jinak to fakt nebude mit cenu.. |
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
Posted: Tue 13.2.2007 18:33 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | znám tolik chlapů, co nepoznají, že po nich ženská jede, oni to prostě asi neřeší |
To je pravda, to je třeba ten můj Vadí mi, když se baví s holkama, co po něm vyloženě jedou, ale on se s nima baví jen jako s kamarádkama a pak se ještě diví a tvrdí, že ho nebalí Je hodně kamarádskej, s nikým nemá problémy a vyjde se všema, taky to nemam nejlehčí no |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 13.2.2007 19:32 Post subject: |
|
|
Velvet, přiznávám, že jsem reagovala neuvážlivě - resp. jsem nad tím, co píšu, neuvažovala. Tímto se Ti chci omluvit za Tvé pocity blbce a hysterky
(ne, nepíšu to proto,že jsem nezapadla do tohoto tématu,ale že jsem nad tím zpětně přemýšlela ....~) |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Tue 13.2.2007 19:49 Post subject: |
|
|
honey Však už jsem ti včera napsala že se nic neděje Já už napsala mnohem horší věci kterých jsem zpětně litovala. Neřeš to už
Byzzy Jo, to mě právě štve že do ní byl zamilovaný a vzniklo to už v té době, když jsme spolu ještě chodili. Nemám jí ráda z toho že mi ho vlastně "ukradla". Snažila se mu zalíbit, psala mu, volala a on se nechal zlákat. Asi za to vlastně nemohl že se zamiloval, ale mě tajil že u něj spala, že s ní byl častěji než se mnou, že city k ní přebily city ke mě. Taky mě znepokojuje fakt, že kdyby ho ona bývala chtěla, tak by teď byl s ní. Jo, to je fakt. Chlapi jsou vážně někdy úplně tupí k tomu poznat jestli je holka balí. Mates taky říká že ho nikdy nebalila A my holky jsme to viděly na vlastní oči. Pak jsem byla ještě nařčena že jsem šílená žárlivka, přitom holky nemohly pochopit jaktože nedám tu žárlivost najevo a něco s tím neudělám. Teď už jsem jiná. Jedeme o víkendu na chalupu k Matesovi. Bude tam nejspíš i ona (i když to není úplně jistý) a jestli uvidim nějaký flirtíčky s Matesem, tak si jí ve vhodnou chvíli vezmu stranou a vysvětlim jí, že by bylo velmi vhodný, aby zachovávala určitý meze když se baví se zadaným klukem.
Jinak za ten postoj mě neobdivuj, to já si tohle pořád vsugerovávám Ale je fakt že mě to co jsem si prožila asi posílilo. Ale co já vím. Stejně si myslím že kdyby zas byly problémy, že budu hysterčit. Minimálně uvnitř jo. Ale snažím se mu teď nedávat žádnou jistotu. Snažím se aby se pořád cítil že nejsem "ulovená", ale aby měl pocit že se musí pořád snažit.
Jinak kamarádit s ní nemůžu. Prostě to nejde. Je mi tak protivná, že to prostě neskousnu. Možná bych byla ochotná to zkusit jen kdyby ona sama za mnou přišla. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Fri 9.3.2007 14:57 Post subject: |
|
|
Velvet tohle přesně je můj případ, táhne se to už půl roku. on má kamarádku se kterou nejdřív něco měl a chtěl jí, ale teď jsou prý jenom kamarádi. ona ho nechce, to vim. ale prostě on mně kvůli ní lže a celkově mi zatajuje to že se s ní baví, i když jsem se ho ptala co je mezi nima tak mi pokaždé říkal že nic že se spolu nebaví a pak stejně zjistim že spolu kecaj....
a když už si mladej ode mně půjčil auto jako že chce spát (byl u mně) a nechce se mu tramvají domů a tajně jel v noci MÝM AUTEM za ní, tak už jsem fakt byla vytočená.... _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Fri 9.3.2007 15:06 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Fri 9.3.2007 15:31 Post subject: |
|
|
Lady No, to mu na tobě strašně záleží, když ti udělá takovou sviňárnu a pak tě ještě pošle do prdele když mu to vyčteš. A co čtu, tak takhle sprostě se k tobě chová často, viď? Neříkám, že má i světlý chvilky, to nevím, ale myslím, že si od něj necháš až moc líbit a jeho otřesné chování omlouváš tím, že jinak pro tebe dělá strašně moc. Myslím, že bys byla mnohem šťastnější kdyby sis konečně našla někoho kdo se k tobě bude chvoat hezky a uctivě, ale obávám, že u tebe, je to stejně jako např.u Laly a Furbiny, které taky sleduju, jak mluvit do dubu |
|
Back to top |
|
|
Blondie 007 kytky 1, meta: 150
|
Posted: Fri 9.3.2007 20:04 Post subject: |
|
|
Ladycroft musim souhlasit s Exilii. To si te ten tvuj pritel asi moc nevazi, kdyz mu opravnene vyctes jeho chovani a on te posle do prdele. Nevim no, ale s takovym clovekem bych nemohla byt stastna. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sat 10.3.2007 11:51 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Tornado_Lou on Fri 31.8.2007 7:59; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sat 10.3.2007 15:59 Post subject: |
|
|
Vždycky sem slýchávala že v takovým případě je nejlepší řešení se s tou holkou skamarádit nebo aspoň pořádně seznámit. A zjistila sem že je to pravda. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|