|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zuzla kytky 1, meta: 150
|
Posted: Sat 27.1.2007 23:47 Post subject: Re: Jídlo v závislosti na čase |
|
|
Ruth A. wrote: | Menší průzkum...
Věříte a dodržujete pravidlo 5-6 jídel denně?
Řídíte se radami typu sladké a ovoce dopoledne, zelenina odpoledne apod? Co si o tom myslíte?
Kdy jíte první a kdy poslední jídlo dne?
Jak často jíte? (průměrně) |
1, neverim, ked som tak jedla pravidelne, vzdy som sa s prepacenim hrozne rozozrala a nasledne pribrala haha
2, nie, ani omylom, myslim si, ze clovek ma jest to, na co ma akurat chut, pokial teda skutocne nie je obezny, alebo nema nejake ine zdravotne problemy. Ak ma clovek prirodzene pestru stravu, tak si myslim, ze podobne pravidla su k nicomu.
3, to zalezi snazim sa do deviatej zjest aspon nieco male akoze na ranajky, jogurt, alebo nejake sladke keksy, po osmej uz obycajne nejem (pokial nejdem na nejaku dobru veceru
4, 3-4 krat denne, ale cez tyzdne skor 3 |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Mon 29.1.2007 19:20 Post subject: |
|
|
Ja ted jim treba 6-7X denne, ale staci mi mala porce nebo jen kousek ovoce a trosku sem zhubla, a to jim i dost sladkeho, na cemz ujizdim. Ta pravidelnost a nevycitani kazdeho jidla je hrozne fajn:) _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 30.1.2007 12:23 Post subject: |
|
|
když jsem doma tak to dodržuju - mám asi 5 - 6 jídel, snažíms e moc nepřecpávat a je to fajn.
Ale když jsem někde mimo tak to flákám, no vlastně jím uplně strašně. Většinou nemám hlad ani si na jídlo nevzpomenu a když si pak vzpomenu zaplácnu to nějakým šmejdem ( koblihy, něco hodně slanýho )
Snažím se polepšit a nosím sebou aspon hodně ovoce.
a Rokkan dosvědčuji _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 11.7.2010 19:17 Post subject: Re: Jídlo v závislosti na čase |
|
|
Ruth A. wrote: | Menší průzkum...
Řídíte se radami typu sladké a ovoce dopoledne, zelenina odpoledne apod? Co si o tom myslíte?
Jak často jíte? (průměrně) |
1. věřím, teď v létě dodržuju málokdy, ale snažím se to dodržovat..
2. já sladké dopoledne nemůžu ani vidět..snídani potřebuju slanou, netuším proč, ale sladký bych po ránu nepozřela:D
3. první jídlo do sebe dostanu hodinu po probuzení, dřív ne a ideálně dvě hodiny po. poslední jím taky tak hodinu, dvě předem, než jdu spát, jsem noční jedlík¨a dost ponocuju
2. no tak ty 4 - 5 jídel denně_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Sun 11.7.2010 19:27 Post subject: |
|
|
ano, jim petkrat nekdy i sestkrat denne...
ne, kdyz mam chut na ovoce vecer (jako treba dnes), tak si ho dam...
prvni mam cca v osm, kolem pul sedme mam aspon sklenicku acidofila v sobe...a vecerim zhruba kolem seste, pul sedme vetsinou.
Jak často jíte? (průměrně)
5-6 x denne |
|
Back to top |
|
|
nia zavislost je utek
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|