sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Proc holky neprdi...
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ephelides
*louloute*

PostPosted: Mon 3.3.2008 12:48    Post subject: Reply with quote

ad teplakova diskuze - ja za ne dam klidne i pres 1000 pokud jsou z ok materialu....
Back to top
View user's profile Send private message  
Matylda
kytky 6, meta: 8650
kytky 6, meta: 8650

PostPosted: Mon 3.3.2008 15:33    Post subject: Reply with quote

Jinak k tomu malování atd., doma se nemaluju a nohy si před nim holim, stejně jako všechno ostatní.
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Mon 3.3.2008 15:55    Post subject: Reply with quote

No já myslím že dnes už dělají pěkný tepláčky, vůbec by mě nenapadlo nosit doma džíny Shocked Třeba dneska jsem prala a měla jsem ještě něco nevyžehlenýho, tak jsem si půjčila tepláky přítele, vypadala jsem opravdu kouzelně Laughing Doma se chci cítit hlavně pohodlně, nelíčím se a jelikož spolu bydlíme, tak nechápu jak bych to s maskou dělala, nebo když si pomačkám pupínky a vypadám děsivě, to mám být zalezlá v koupelně? Laughing
Ale prdění ne, samozřejmě to někdy ujede, tak se tomu zasmějeme a neřešíme to, ale že bych se nekontrolovala, to ne. A kdyby přítel přede mnou beze studu prděl, tak by se mi to nelíbilo, na první schůzce by to přece taky neudělal.
Co se týče krkání, tak po coca cole musím Laughing , ale taky se snažím.
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Mon 3.3.2008 15:58    Post subject: Reply with quote

já mám za HM taky za 800 - ale jsou obeplé jako litexy, nevím jaká značka, ale vydržely moje všemožné sportovní aktivity přes kickbox v tělocvičně po běh v lese už asi 3 roky, a perfektně sedí. ale taky mám jedny ze spacího oddělení jak píše Loth asi za 400? jedny svetlé šedé na spaní na druhé černé jako tepláky - vytáhnou se, protože tam není elestický materiál, ale ne nejak moc. a za další tepláky jsem dala přes 1200 - od Niku - a ty se vytahaly skoro hned, cože jsem teda nečekala Confused

jo vlastně jedny od tamanů za 250,- mám asi osm let, ale ty jsou fakt perfektní. nejsou z teplákoviny, ale vydrží všechno, splývaj, a prostě je budu nosit min. dalších osm let (poprvé jsem je zašívala po až po pěti!)

no, hodně k tématu=)

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Lothórien
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Mon 3.3.2008 16:16    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 11:56; edited 1 time in total
Back to top
Lenore

PostPosted: Mon 3.3.2008 16:47    Post subject: Reply with quote

Tak to já sice nemám problém před ním čůrat, ale masku nebo holení čehokoli fakt ne... na to mám takovou úchylku, nesnáším, když mě někdo vidí, i třeba když se maluju.
Taky když se jenom mažu krémem, tak už na mě divně kouká, jako co to dělám, protože to u mě není zrovna obvyklý Laughing
mucka

PostPosted: Mon 3.3.2008 16:56    Post subject: Reply with quote

A nesmyješ si jí v tý sprše když si myješ vlasy? Paranoidnik Tak my se často sprchujeme spolu a klidně se oholím, nebo když se koupeme, tak my kolikrát nohy holí on, já na tom nic špatnýho nevidím. Ale s tím čůráním bych asi měla problém, i když kdyby byla krize Laughing
Back to top
Rose Madder
kytky 4, meta: 2950
kytky 4, meta: 2950

PostPosted: Mon 3.3.2008 16:58    Post subject: Reply with quote

To mně by ani tak nevadilo, kdyby mě viděl v masce. Myslím, že bych mu tím docela zlepšila náladu Laughing .
Shrew

PostPosted: Mon 3.3.2008 17:00    Post subject: Reply with quote

tak čůrat bych před ním asi nemohla, zato kmalování, holeníatd. nemám problém..
mexxie
kytky 5, meta: 5250
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Mon 3.3.2008 17:06    Post subject: Reply with quote

Mně se teda ještě nikdy nepodařilo uspokojivě osprchovat zároveň s partnerem, natož si tak u toho oholit nohy Paranoidnik Většinou skončila půlka koupelny pod vodou a my dva poloumytí. Jako předehra dobré, ale to je tak všechno Laughing

Já většinou jednou za čas pořádám celkovou údržbu: hodím si peeling, masku, vyškubu/oholím nohy, udělám pedikúru... Vzhledem k tomu, že tím tak na 3/4 hodinu zablokuju koupelnu, vybírám si čas, kdy jsem sama. Když mě u toho někdo vidí, tak se nehroutím, ale radši u toho mám klid Laughing
mucka

PostPosted: Mon 3.3.2008 17:12    Post subject: Reply with quote

No tak koupelna je pod vodou vždycky, ale to je i když se sprchuje přítel sám Laughing
Back to top
Lucrezia
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Mon 3.3.2008 17:12    Post subject: Reply with quote

mexxie wrote:

Já většinou jednou za čas pořádám celkovou údržbu: hodím si peeling, masku, vyškubu/oholím nohy, udělám pedikúru... Vzhledem k tomu, že tím tak na 3/4 hodinu zablokuju koupelnu, vybírám si čas, kdy jsem sama. Když mě u toho někdo vidí, tak se nehroutím, ale radši u toho mám klid Laughing

to mam stejne, chci na to byt radsi sama Embarassed ne ze bych se zamykala, nevadi mi, ze si prijde treba umyt ruce, ale nemusim to no.
on se furt pta: a na co je tohle? a na co tohle? a proc to delas? Laughing
Back to top
Rhiannon
Mrs. Bunny

PostPosted: Mon 3.3.2008 17:14    Post subject: Reply with quote

tak stran toho curani to snad jedine v lese, kdyz po nem chci aby hlidal jestli nekdo nejde, ale i tak ho nutim, aby se otocil Laughing ale zas na druhou stranu se mnou pritel zazil i jine legrace, jako napriklad kdyz mi pomahal z invalidniho vozicku na zachod, nebo kdyz mi chudak musel pred operaci oholit zadek Laughing ale tak to jsou prece jen situace, ktere nejsou bezne Cool
mucka

PostPosted: Mon 3.3.2008 17:45    Post subject: Reply with quote

Rhiannon wrote:
tak stran toho curani to snad jedine v lese, kdyz po nem chci aby hlidal jestli nekdo nejde, ale i tak ho nutim, aby se otocil Laughing

Přesně Laughing Taky mě měl hlídat za stromem a pořád jsem na něj štěkala, ať neočumuje Laughing Jinak v krizi je to moc hezký, když ti takhle pomůže Smile
Back to top
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Mon 3.3.2008 18:08    Post subject: Reply with quote

tak s čůráním nemáme problém, nohy i všechno ostatní mi holí on.. ale ty mě nemusí zrovna vidět při věcech jako je trhání obočí, mačkání beďarů a podobně, krémem mě maže taky on a masky si dáváme spolu, takže je to fiftyfifty.. nenávidim jeho projevy prasáctví.. jako když dělá divný pohyby a já se zeptám co děláš a on odlepuju koule od stehen Rolling Eyes a podobně..a na tyhle věci a hlavně kecy kolem je expert..
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Next
Page 20 of 22

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum