|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ephelides *louloute*
|
Posted: Mon 3.3.2008 12:48 Post subject: |
|
|
ad teplakova diskuze - ja za ne dam klidne i pres 1000 pokud jsou z ok materialu.... |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 3.3.2008 15:33 Post subject: |
|
|
Jinak k tomu malování atd., doma se nemaluju a nohy si před nim holim, stejně jako všechno ostatní. _________________ |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 3.3.2008 15:55 Post subject: |
|
|
No já myslím že dnes už dělají pěkný tepláčky, vůbec by mě nenapadlo nosit doma džíny Třeba dneska jsem prala a měla jsem ještě něco nevyžehlenýho, tak jsem si půjčila tepláky přítele, vypadala jsem opravdu kouzelně Doma se chci cítit hlavně pohodlně, nelíčím se a jelikož spolu bydlíme, tak nechápu jak bych to s maskou dělala, nebo když si pomačkám pupínky a vypadám děsivě, to mám být zalezlá v koupelně?
Ale prdění ne, samozřejmě to někdy ujede, tak se tomu zasmějeme a neřešíme to, ale že bych se nekontrolovala, to ne. A kdyby přítel přede mnou beze studu prděl, tak by se mi to nelíbilo, na první schůzce by to přece taky neudělal.
Co se týče krkání, tak po coca cole musím , ale taky se snažím. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 3.3.2008 15:58 Post subject: |
|
|
já mám za HM taky za 800 - ale jsou obeplé jako litexy, nevím jaká značka, ale vydržely moje všemožné sportovní aktivity přes kickbox v tělocvičně po běh v lese už asi 3 roky, a perfektně sedí. ale taky mám jedny ze spacího oddělení jak píše Loth asi za 400? jedny svetlé šedé na spaní na druhé černé jako tepláky - vytáhnou se, protože tam není elestický materiál, ale ne nejak moc. a za další tepláky jsem dala přes 1200 - od Niku - a ty se vytahaly skoro hned, cože jsem teda nečekala
jo vlastně jedny od tamanů za 250,- mám asi osm let, ale ty jsou fakt perfektní. nejsou z teplákoviny, ale vydrží všechno, splývaj, a prostě je budu nosit min. dalších osm let (poprvé jsem je zašívala po až po pěti!)
no, hodně k tématu=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 3.3.2008 16:16 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 11:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 3.3.2008 16:47 Post subject: |
|
|
Tak to já sice nemám problém před ním čůrat, ale masku nebo holení čehokoli fakt ne... na to mám takovou úchylku, nesnáším, když mě někdo vidí, i třeba když se maluju.
Taky když se jenom mažu krémem, tak už na mě divně kouká, jako co to dělám, protože to u mě není zrovna obvyklý _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 3.3.2008 16:56 Post subject: |
|
|
A nesmyješ si jí v tý sprše když si myješ vlasy? Tak my se často sprchujeme spolu a klidně se oholím, nebo když se koupeme, tak my kolikrát nohy holí on, já na tom nic špatnýho nevidím. Ale s tím čůráním bych asi měla problém, i když kdyby byla krize |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 3.3.2008 16:58 Post subject: |
|
|
To mně by ani tak nevadilo, kdyby mě viděl v masce. Myslím, že bych mu tím docela zlepšila náladu . _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 3.3.2008 17:00 Post subject: |
|
|
tak čůrat bych před ním asi nemohla, zato kmalování, holeníatd. nemám problém.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 3.3.2008 17:06 Post subject: |
|
|
Mně se teda ještě nikdy nepodařilo uspokojivě osprchovat zároveň s partnerem, natož si tak u toho oholit nohy Většinou skončila půlka koupelny pod vodou a my dva poloumytí. Jako předehra dobré, ale to je tak všechno
Já většinou jednou za čas pořádám celkovou údržbu: hodím si peeling, masku, vyškubu/oholím nohy, udělám pedikúru... Vzhledem k tomu, že tím tak na 3/4 hodinu zablokuju koupelnu, vybírám si čas, kdy jsem sama. Když mě u toho někdo vidí, tak se nehroutím, ale radši u toho mám klid _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 3.3.2008 17:12 Post subject: |
|
|
No tak koupelna je pod vodou vždycky, ale to je i když se sprchuje přítel sám |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 3.3.2008 17:12 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: |
Já většinou jednou za čas pořádám celkovou údržbu: hodím si peeling, masku, vyškubu/oholím nohy, udělám pedikúru... Vzhledem k tomu, že tím tak na 3/4 hodinu zablokuju koupelnu, vybírám si čas, kdy jsem sama. Když mě u toho někdo vidí, tak se nehroutím, ale radši u toho mám klid |
to mam stejne, chci na to byt radsi sama ne ze bych se zamykala, nevadi mi, ze si prijde treba umyt ruce, ale nemusim to no.
on se furt pta: a na co je tohle? a na co tohle? a proc to delas? |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 3.3.2008 17:14 Post subject: |
|
|
tak stran toho curani to snad jedine v lese, kdyz po nem chci aby hlidal jestli nekdo nejde, ale i tak ho nutim, aby se otocil ale zas na druhou stranu se mnou pritel zazil i jine legrace, jako napriklad kdyz mi pomahal z invalidniho vozicku na zachod, nebo kdyz mi chudak musel pred operaci oholit zadek ale tak to jsou prece jen situace, ktere nejsou bezne _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 3.3.2008 17:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 3.3.2008 18:08 Post subject: |
|
|
tak s čůráním nemáme problém, nohy i všechno ostatní mi holí on.. ale ty mě nemusí zrovna vidět při věcech jako je trhání obočí, mačkání beďarů a podobně, krémem mě maže taky on a masky si dáváme spolu, takže je to fiftyfifty.. nenávidim jeho projevy prasáctví.. jako když dělá divný pohyby a já se zeptám co děláš a on odlepuju koule od stehen a podobně..a na tyhle věci a hlavně kecy kolem je expert.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|