Lothórien wrote: |
Hm aha no. To vysvetluje vitezny oblouk ![]() Nevim co by me mohla dat za vseobecny prehled napr. knizka typu "lode a ponorky 2. svetove valky" ![]() Ja si prijdu s tema chybama jak magor, jak ti to mam jeste rict... |
no dobre..
Jo myslel jsem ze ty chyby cilis na me, protoze - ty taky pravidelne nectes - to zni.. ja myslim ze ctu dost, a pisu normalne, urcite nejsem zadnej expert.. ale dotyka se me to taky.. protoze podle ty logiky teda sem asi blbej

no tak jasne ze sem taky cet spousta knih o letadlech , mozna proto jsem pak sel na leteckyho mechanika. Ale to v podstate neni literatura faktu.. To je nejaka technicka literatura ne? Ja si pamatuju jak sem si uplne liboval v udajich o vykonu, maximalni rychlosti, technickejch detailech vyzbroje a tak

Literaturou faktu ale myslim treba knizky o ruznejch bitvach, frontach, udalostech.. A treba to co sem ti doporucoval .. Tu knizku nemecka armada 1933-1945 , to je fakt hodne ctivy i kdyz to jsou vlastne jenom udeje, a je to hodne zajmavy, ale mas holt predsudky

A co s Viteznym obloukem? Kdyz sem ho cet poprve tak jsem ho v polovine odlozil.. a napodruhy nekdy po roce ho precet.. ale vis ze tam bylo docela dost zajmavejch myslenek? A myslim ze to docela dobre vyobrazovalo tu tehdejsi situaci uprchliku.. A treba u takovejch trech kamaradu a nebe mi fakt tekly slzy, to s tebou nehlo nijak, me se to fakt libilo.
Pisu to malym aby to nezabiralo tolik mista, a nijak na to prosimte nereaguj, protoze nema cenu v tomhle OT pokracovat