Lothórien wrote: |
Hm aha no. To vysvetluje vitezny oblouk
Nevim co by me mohla dat za vseobecny prehled napr. knizka typu "lode a ponorky 2. svetove valky" Ja si prijdu s tema chybama jak magor, jak ti to mam jeste rict... |
no dobre..
Jo myslel jsem ze ty chyby cilis na me, protoze - ty taky pravidelne nectes - to zni.. ja myslim ze ctu dost, a pisu normalne, urcite nejsem zadnej expert.. ale dotyka se me to taky.. protoze podle ty logiky teda sem asi blbej Ale to je jedno.. Kdyz nemyslis me tak ok.. na boardu neni snad nikdo kdo by psal vic chyb nez aby se to nedalo svyst na nejaky prepsani, tak nevim proc se to tak vubec resi
no tak jasne ze sem taky cet spousta knih o letadlech , mozna proto jsem pak sel na leteckyho mechanika. Ale to v podstate neni literatura faktu.. To je nejaka technicka literatura ne? Ja si pamatuju jak sem si uplne liboval v udajich o vykonu, maximalni rychlosti, technickejch detailech vyzbroje a tak a ty sis necetla v patnacti neco.. na urovni veku ?
Literaturou faktu ale myslim treba knizky o ruznejch bitvach, frontach, udalostech.. A treba to co sem ti doporucoval .. Tu knizku nemecka armada 1933-1945 , to je fakt hodne ctivy i kdyz to jsou vlastne jenom udeje, a je to hodne zajmavy, ale mas holt predsudky
A co s Viteznym obloukem? Kdyz sem ho cet poprve tak jsem ho v polovine odlozil.. a napodruhy nekdy po roce ho precet.. ale vis ze tam bylo docela dost zajmavejch myslenek? A myslim ze to docela dobre vyobrazovalo tu tehdejsi situaci uprchliku.. A treba u takovejch trech kamaradu a nebe mi fakt tekly slzy, to s tebou nehlo nijak, me se to fakt libilo.
Pisu to malym aby to nezabiralo tolik mista, a nijak na to prosimte nereaguj, protoze nema cenu v tomhle OT pokracovat