|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 10.3.2007 14:55 Post subject: |
|
|
mě se to stalo párkrát, ale nebylo to nijak dramatický, stalo se mi to vždy při vstávání, když sem ještě byla ztuhlá,...jednou za ticha v 6 ráno spadl z hrozným řachotem odšťavnovač (no, spadl, asi sem mu předtím trochu pomohla )..já sem rychle trhla hlavou směrem k hluku a pak už sem nemohla den krkem otočit na prostější stranu..ale za dva dny to samo zmizlo, nic sem s tím nedelala....podruhé sem si ráno oblíkala nový džíny a chtěla se podívat jak v nich ypadá muj zadek v zrcadle a už sem s tím krkem taky ten den nepohla..
sluníčko počkej do zítřka, třeba to nic nebude=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 10.3.2007 19:30 Post subject: |
|
|
Stalo se mi to jednou a bolest to byla šílená, nemohla jsme se pohnout ani o milimetr. Šla jsem na pohotovost, napíchnuli mi do krku něco na uvolnění svalstva (obrovskou jehlou ), dali prášky, nosila jsem fixační límec a do týdne to bylo OK,ale musela jsem být hodně opatrná. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
andrea-lin kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 10.3.2007 19:37 Post subject: |
|
|
mne sa presne toto raz stalo asi pred 2 rokmi, len som sa natiahla a ruplo mi v krku a strasne to bolelo ale nic som s tym nerobila a same sa to spravilo uz na druhy den to bolo ovela lepsie. snad ti to prejde |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Sun 11.3.2007 8:30 Post subject: |
|
|
Takže jsem včera večer nakonec s přítelem šla na pohotovost... Tam mi dali 2 injekce na uvolnění svalstva,za dvě hodiny jsem cítila znatelný zlepšení Asi jak se mi to uvolnilo tak se to samo srovnalo... V noci jsem spala v pohodě..Dneska hlavou můžu hejbat o moc víc,akorát to v těch krajních mezích ještě pobolívá.Tak se to snad už dalo dohromady |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 15.3.2007 11:23 Post subject: |
|
|
Hm tak se mi to teda stalo dneska taky. Poprvé.
Vnoci jsem sundávala psa z postele, asi moc silně škubla hlavou a od te doby s ni nemuzu pohnout na jednu stranu, jinak bych se asi bolestí po*****.
Mám jít k doktorce nebo si myslíte, že to odejde samo? v sobotu mám docela důležitou akci a nerada bych byla indisponovaná díky _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Thu 15.3.2007 17:28 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ wrote: | Hm tak se mi to teda stalo dneska taky. Poprvé.
Vnoci jsem sundávala psa z postele, asi moc silně škubla hlavou a od te doby s ni nemuzu pohnout na jednu stranu, jinak bych se asi bolestí po*****.
Mám jít k doktorce nebo si myslíte, že to odejde samo? v sobotu mám docela důležitou akci a nerada bych byla indisponovaná díky |
U mě už je to celkem v pohodě...Trošku to pobolívá při nějakym většim otočení hlavy,ale říkám si,že už s tim nic neni,jinak bych přece s tou hlavou nehla vůbec...
Kdyžtak si zajdi k doktorce na tu injekci.Nevěřila sem tomu,ale fakt to zabírá.Přítel mi to popsal tak,že v momentě,kdy si ten krk blokneš,ti zatuhnou svaly okolo a drží ti to v křeči.A právě tahle injekce na uvolnění svalstva to povolí,takže i kdybys tam měla třeba mírně vychýlenej obratel,vrátí se ti to do normálu. |
|
Back to top |
|
|
Potvurka kytky 1, meta: 175
|
Posted: Fri 16.3.2007 16:16 Post subject: |
|
|
tohle se mi taky jednou stalo, z niceho nic. doktorka mi dala takovej ten limec, ale myslim, ze kdyz s tim proste nebudes hybat, tak to vyjde nastejno. hlavne se to NESNAZ rozhybavat. Mne to ustoupilo tak po 5 dnech. No ale hruza, ze zacatku jsem se strasne bala, pac jsem nevedela, co to je |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|