Vím, že už to není aktuální, ale je zvláštní, že se vždycky sejdou dvě takové fajn akce v jeden den...dlouho nic a pak zákon schválnosti zafunguje:?
Třeba na minulý týden jsem byla domluvená s kamarádkou a její kámoškou, že spolu půjdem pařit na koncert jedné kapely
Chtěla jsem to napsat další kamarádce, ale ona mě předběhla - prý že jde se známými do klubíku na jednu akci a jestli nechci jít s nima, ten samý den
Takže jsem byla nucena si vybrat - a v tomto případě nešlo se ukázat na obou akcích, jelikož ten klub té druhé kámošky byl na periferii Prahy
Tak jsem dala přednost jí a těm druhým holkám se omluvila (byť je mám stejně ráda
), taky proto, že jsem tu druhou kámošku déle neviděla a rozhodla jsem se čas mezi kamarády dělit spravedlivě
No a dobře jsem udělala, páč jsem se teď dozvěděla, že odjíždí za týden na Sicílii a do té doby se už určitě neuvidíme. S tou jednou z těch dvou kámošek jsem byla dneska a bylo to super
A příští týden jsem k nim pozvaná domů na večeři
Takže to bylo dobré rozhodnutí, páč tahle nikam neodjíždí, zůstává tady a tak se můžem vidět častěji.
No není to vždy tak prosté...život je otázkou priorit