|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Thu 2.6.2011 15:26 Post subject: |
|
|
holky prosímvás kde se dá koukat online na třetí season? já jsem ty první dvě sledovala na youtube, třetí tam není a nedaří se mi na netu nic zdarma najít _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 2.6.2011 15:28 Post subject: |
|
|
ja som to pozeravala na serialy.kinotip.cz ale neviem ci tam je uz dalsia seria |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Thu 2.6.2011 16:27 Post subject: |
|
|
vzdyt teprve minuly tyden skoncila druha? a imdb o treti taky nic nevi _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 3.6.2011 11:47 Post subject: |
|
|
aha, já myslela že po pauze bude logicky další řada, takže ona pokračuje teprve od toho března či jak druhá? to asi vysvětluje proč jsem ji nikde nenašla
sun dík kouknu se _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Fri 3.6.2011 12:02 Post subject: |
|
|
jojo, to byla porad 2. a ted jsem nekde nasla, ze 6. cervna by mela zacit 3. rada, ale nevim jestli to neni nejaka blbost:) _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Sat 10.9.2011 19:32 Post subject: |
|
|
nevíte, jestli bude někdy pokračování? Nikde nic nepíšou, to jako to skončilo takhle? |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Tue 13.9.2011 13:28 Post subject: |
|
|
někde jsem četla, že 3. série už nebude a jinde, že možná bude, ale nejdřív v březnu 2012. Takže těžko říct, každopádně do konce roku bych pokračování určitě nečekala..
je to škoda, byl to fajn seriál. Měla bych si zvyknout na to, že cokoli se mi líbí mi vždycky zruší, stejně jako life unexpected hlavně že se určitě dočkáme aspoň 8.sérií gossip girl |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 13.9.2011 18:29 Post subject: |
|
|
Quote: | nef, ale tam se pořád nevyřešil ten svět, přece celej seriál byl o mistrovství světa, skončilo to tím, že je tam nominovali. tak doufám, že třetí sérka bude, hlavně mě zajímá Emily! |
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 27.3.2012 15:52 Post subject: |
|
|
Jen připomínám, že včera večer odvysílali 1. díl 3. série:) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 17:43 Post subject: |
|
|
taky už stahuju, ale určitě ještě nebudou title |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 18:43 Post subject: |
|
|
no to nebudou určitě, jednak je teprv den po odvysílání (u nás ke stažení až dnes) a jednak vždycky čekají na aj titulky, který někdy vyjdou až odpoledne. Ten překlad trvá x hodin ( u mě to trvalo asi 10 hodin, jednou jsem titulky zkoušela a už to neudělám ) Je to dost nevděčná práce:/
Hlavně jsem teda na fóru četla, že minulí překladatelé už překládat nebudou... takže buď se toho ujme někdo nový a reálně budou titulky třeba během týdne nebo je třeba koukat s anglickýma..
jinak jsem si taky dřív říkávala "páni, už jsou to tři dny a ještě nejsou titulky", - dokud jsem si to nezkusila |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 19:26 Post subject: |
|
|
já vím, že je to nevděčná práce, proto obdivuju ty, který to dělaj - a zadarmo, pro potěšení jiných. Ten smajlík byl smutnej z toho důvodu, že budu muset čekat.
a zkoušela jsem na to koukat v aj a skončila jsem u třetí věty
tady to vypadá ale brzo na slovenské
http://make-it-or-break-it.blog.cz/ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 19:42 Post subject: |
|
|
no, oni mluví dost rychle, bohužel. Někdy to nestihnu ani přečíst Uvidíme Na titulky.com jsem četla, že český někdo překládá a že budou asi zítra |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 28.3.2012 11:35 Post subject: |
|
|
no a neni lepsi si to protrpet par dilu a clovek se do toho dostane i bez tech titulku? kdyz si vzpomenu, jak jsem kdysi ani nerozumela pratelum v anglictine. ale prvnich par dilu jsem si pustila dvakrat a ono to jde desne rychle.
stejne ted v nemcine. a nemecky umim mnohem min nez tehdy anglicky. par dilu jsem protrpela (a pokazdy, kdyz si pustim serial z jineho prostredi, tak to drhne, nez naposloucham tu terminologii), ale ono je to fakt jednoduchy, jenom to chce zatnout zuby a vydrzet tu chvilku.
jinak ten dil, no nevim. jako jsem rada, ze to zase pustili a je to neco novyho, ale proste.. na druhou stranu to neni horsi jak glee, coz je uspech _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.3.2012 12:45 Post subject: |
|
|
já se většinou koukám s anglickýma:)
ale dost záleží na seriálu, třeba chucka jsem s anglickýma nedala, protože hrozně mlel a už vůbec bych to nedala bez nich. Ale pretty little liars nebo VD se dají bez titulků
jinak souhlas s tím, že je to super na zlepšování angličtiny. co takhle koukám tak mnohem líp rozumím. ačkoliv teda reagovat rychle stále neumím, ale s tím mi seriál asi nepomůže
mně se ten díl docela líbil, akorát jsem čekala, že se taky nějak zmíní Quote: | o Emily, ačkoliv jsem věděla, že v další řadě nebude. (a fakt jsem ji neměla ráda). Navíc mě teda dost mrzí že tam už asi nebude Sasha | ale třeba to nebude špatný |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 8 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|