View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .

|
Posted: Sun 12.7.2009 16:44 Post subject: 90210 |
|
|
http://www.cwtv.com/shows/90210
Koukáte? Koho máte nejradši?  atd. atd. atd. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
 |
Grapefruita believes in a perfect love

|
Posted: Sun 12.7.2009 17:43 Post subject: |
|
|
Ach, téma přesně pro mě
Pokud se tím ale myslí ten nový seriál, tak na ten nekoukám. Nechci si zkazit iluzi a vzpomínky na klasické BéHáčko, což je samozřejmě jediné, co uznávám  Ale viděla jsem pár klipů na youtube a musím uznat, že jediné, proč bych koukala, je již trochu vyžilá Shannen Doherty a ještě stále dobřevypadající Jennie Garth ve vedlejších rolích. Jelikož by ale pro mě tento seriál jinak byl spíš deprivací, nekoukám a tímto diskuzi přenechávám vám mladším  |
|
Back to top |
|
 |
Byzzy kytky 8, meta: 20650

|
Posted: Sun 12.7.2009 18:20 Post subject: |
|
|
Zkoukla jsem asi jedenáct dílů a průměr. Koukám z nudy a taky mi příjde, že mluví pro mě snadnou angličtinou, takže spíš poslouchám a koukám na hadry. |
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 12.7.2009 18:39 Post subject: |
|
|
Ja mam za sebou asi desaty dil (mozna 11. ted nevim). Prvni 2 dily serialu jsem si rikala COZE, coz si obcas reknu i ted, ale uz je tam moc zapletek, ktery me proste zajimaj.
Mam rada Silver a Adrianu.. hlavne jsou krasny  Na hlavni hrdinku Annie mam neskutecnou alergii, nejradsi bych ji dala pesti, hrozne se ksichti a ja nevim. Ona treba ani neni oskliva, ale tak silene protivna, jeji hlas a hlavne ty grimasy a celkove jeji postava je hrozna. A Naomi mi nevadi. Jeste nemusim Dixona...
spoiler do 10. dilu
Quote: | Nejvic me sere, ze se Annie vykaslala na Tye a je s Ethanem.
A pak taky nechapu proc se Annie tak nasrala, ze nasla Naomi s Jasonem v posteli na tech narozkam. Jako ja se ani Naomi nedivim, ze to udelala, protoze by me taky totalne vytocilo, kdybych kamaradku poprosila at nechodi s mym bejvalym a ona s nim byla a ke vsemu tajne. Annie si hraje jak je svata, pritom je to svine svinuta. A jak se pak k ni chovala, pomlouvala jeji boty a tak... No nesnasim ji |
_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |
Cassie serendipity

|
Posted: Sun 12.7.2009 20:35 Post subject: |
|
|
Annie je nejvetsi krava, to teprv pockej co prijde Shuk:))
Mne vadi ty jeji oci jak ma vnejsi koutky dolu nebo ma neco s vickama, ja uz si to presne nevybavaju. Ale presne ty grimasy jsou hrozny.
Nejradsi mam Adrianu. |
|
Back to top |
|
 |
tracy kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Sun 12.7.2009 20:54 Post subject: |
|
|
presouvam sem svuj dotaz z Filmu a serialu:)
kdo jste videli celou prvni serii 90210
Quote: |
jak jste pochopili ten konec, jak annie jela tim autem? to melo neco znacit? jak tam byl zaber na tu spz auta? |
|
|
Back to top |
|
 |
la fraise .

|
Posted: Sun 12.7.2009 21:08 Post subject: |
|
|
tracy
Quote: | já na to teď koukala znovu a taky jsem to nepochopila... |
_________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 14.7.2009 12:03 Post subject: |
|
|
_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |
Mari addicted..

|
Posted: Mon 20.7.2009 14:29 Post subject: |
|
|
ja zacla taky koukat, po tom, co uz mam dvakrat sjety gossipky
zatim jsem u 10. dilu, docela se mi to libi, ty zapletky jsou zajimavy, porad se tam "neco" deje
nemam rada Annie, presne jak psala shuki, ty jeji grimasy a prehravani
mam rada Silver
jinak na strankach, kde sleduju je jen jedna serie, budou se natacet nejake dalsi, nevite? _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
 |
la fraise .

|
Posted: Mon 20.7.2009 16:19 Post subject: |
|
|
dalsi bude zaroven s gossipkama  _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
 |
Flowing_ kytky 8, meta: 24650

|
Posted: Wed 22.7.2009 17:34 Post subject: |
|
|
tracy, vysvětlení k poslednímu dílu.
Quote: | Já sem to pochopila jenom tak, že to je někdo taky z té školy, je to tam vedle té SPZ.
Jinak prostě někoho srazila, uvědomila si, že tam má chlast, tak ujela. |
_________________ . |
|
Back to top |
|
 |
tracy kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Fri 24.7.2009 9:39 Post subject: |
|
|
flow
Quote: | no ja jsem prave vubec nepochopila, ze annie nekoho srazila, tam neslo nic poznat, jen nejak zastavila, bylo to tam blbe ukazane podle me.. takze ona opila ridila, nekoho srazila a nekdo ze skoly (zaber na spz) ji u toho videl?
to se mne zda uz docela prehnane:) a cely ten hystericky zachvat annie na te party mne prisel prehnany.. |
|
|
Back to top |
|
 |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Fri 24.7.2009 9:52 Post subject: |
|
|
Annie byla celou serii cela prehnana  Mit takhle protivnou holku na skole, tak ji brzo zabiju asi  Jak si porad hrala na tu nejhodnejsi, uzasnou a pritom to byla celou dobu nejvetsi krava... _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
 |
Flowing_ kytky 8, meta: 24650

|
Posted: Sat 25.7.2009 17:17 Post subject: |
|
|
tracy, Quote: | já mám pocit, že tam je to tělo pak i vidět jak odjíždí  |
A Annie je mně taky dost nesympatická._________________ . |
|
Back to top |
|
 |
mucka kytky 5, meta: 4650

|
Posted: Mon 27.7.2009 11:57 Post subject: |
|
|
Podle mě je to tak, jak píše Flow, ale musela jsem si to vrátit, abych se přesvědčila, fakt to šlo blbě vidět. A nesympatická je strašně. |
|
Back to top |
|
 |
|