|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .
|
Posted: Sun 12.7.2009 16:44 Post subject: 90210 |
|
|
http://www.cwtv.com/shows/90210
Koukáte? Koho máte nejradši? atd. atd. atd. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sun 12.7.2009 17:43 Post subject: |
|
|
Ach, téma přesně pro mě
Pokud se tím ale myslí ten nový seriál, tak na ten nekoukám. Nechci si zkazit iluzi a vzpomínky na klasické BéHáčko, což je samozřejmě jediné, co uznávám Ale viděla jsem pár klipů na youtube a musím uznat, že jediné, proč bych koukala, je již trochu vyžilá Shannen Doherty a ještě stále dobřevypadající Jennie Garth ve vedlejších rolích. Jelikož by ale pro mě tento seriál jinak byl spíš deprivací, nekoukám a tímto diskuzi přenechávám vám mladším |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 12.7.2009 18:20 Post subject: |
|
|
Zkoukla jsem asi jedenáct dílů a průměr. Koukám z nudy a taky mi příjde, že mluví pro mě snadnou angličtinou, takže spíš poslouchám a koukám na hadry. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 12.7.2009 18:39 Post subject: |
|
|
Ja mam za sebou asi desaty dil (mozna 11. ted nevim). Prvni 2 dily serialu jsem si rikala COZE, coz si obcas reknu i ted, ale uz je tam moc zapletek, ktery me proste zajimaj.
Mam rada Silver a Adrianu.. hlavne jsou krasny Na hlavni hrdinku Annie mam neskutecnou alergii, nejradsi bych ji dala pesti, hrozne se ksichti a ja nevim. Ona treba ani neni oskliva, ale tak silene protivna, jeji hlas a hlavne ty grimasy a celkove jeji postava je hrozna. A Naomi mi nevadi. Jeste nemusim Dixona...
spoiler do 10. dilu
Quote: | Nejvic me sere, ze se Annie vykaslala na Tye a je s Ethanem.
A pak taky nechapu proc se Annie tak nasrala, ze nasla Naomi s Jasonem v posteli na tech narozkam. Jako ja se ani Naomi nedivim, ze to udelala, protoze by me taky totalne vytocilo, kdybych kamaradku poprosila at nechodi s mym bejvalym a ona s nim byla a ke vsemu tajne. Annie si hraje jak je svata, pritom je to svine svinuta. A jak se pak k ni chovala, pomlouvala jeji boty a tak... No nesnasim ji |
_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Sun 12.7.2009 20:35 Post subject: |
|
|
Annie je nejvetsi krava, to teprv pockej co prijde Shuk:))
Mne vadi ty jeji oci jak ma vnejsi koutky dolu nebo ma neco s vickama, ja uz si to presne nevybavaju. Ale presne ty grimasy jsou hrozny.
Nejradsi mam Adrianu. |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sun 12.7.2009 20:54 Post subject: |
|
|
presouvam sem svuj dotaz z Filmu a serialu:)
kdo jste videli celou prvni serii 90210
Quote: |
jak jste pochopili ten konec, jak annie jela tim autem? to melo neco znacit? jak tam byl zaber na tu spz auta? |
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sun 12.7.2009 21:08 Post subject: |
|
|
tracy
Quote: | já na to teď koukala znovu a taky jsem to nepochopila... |
_________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 14.7.2009 12:03 Post subject: |
|
|
_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Mon 20.7.2009 14:29 Post subject: |
|
|
ja zacla taky koukat, po tom, co uz mam dvakrat sjety gossipky
zatim jsem u 10. dilu, docela se mi to libi, ty zapletky jsou zajimavy, porad se tam "neco" deje
nemam rada Annie, presne jak psala shuki, ty jeji grimasy a prehravani
mam rada Silver
jinak na strankach, kde sleduju je jen jedna serie, budou se natacet nejake dalsi, nevite? _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Mon 20.7.2009 16:19 Post subject: |
|
|
dalsi bude zaroven s gossipkama _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 22.7.2009 17:34 Post subject: |
|
|
tracy, vysvětlení k poslednímu dílu.
Quote: | Já sem to pochopila jenom tak, že to je někdo taky z té školy, je to tam vedle té SPZ.
Jinak prostě někoho srazila, uvědomila si, že tam má chlast, tak ujela. |
_________________ . |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Fri 24.7.2009 9:39 Post subject: |
|
|
flow
Quote: | no ja jsem prave vubec nepochopila, ze annie nekoho srazila, tam neslo nic poznat, jen nejak zastavila, bylo to tam blbe ukazane podle me.. takze ona opila ridila, nekoho srazila a nekdo ze skoly (zaber na spz) ji u toho videl?
to se mne zda uz docela prehnane:) a cely ten hystericky zachvat annie na te party mne prisel prehnany.. |
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Fri 24.7.2009 9:52 Post subject: |
|
|
Annie byla celou serii cela prehnana Mit takhle protivnou holku na skole, tak ji brzo zabiju asi Jak si porad hrala na tu nejhodnejsi, uzasnou a pritom to byla celou dobu nejvetsi krava... _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sat 25.7.2009 17:17 Post subject: |
|
|
tracy, Quote: | já mám pocit, že tam je to tělo pak i vidět jak odjíždí |
A Annie je mně taky dost nesympatická._________________ . |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 27.7.2009 11:57 Post subject: |
|
|
Podle mě je to tak, jak píše Flow, ale musela jsem si to vrátit, abych se přesvědčila, fakt to šlo blbě vidět. A nesympatická je strašně. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 14, 15, 16 Next
|
Page 1 of 16
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|