|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cooky kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Tue 25.9.2007 16:56 Post subject: Nejlepší roky |
|
|
ed
Last edited by cooky on Wed 15.10.2008 13:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:06 Post subject: |
|
|
já bych řekla 16-20...bylo to strašně supr. Teď je mi 22 a připadá si stará _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:10 Post subject: |
|
|
Myslím, že každé období života má něco do sebe. Super jsem se bavila o prázdninách mezi devítkou a prvákem na střední - super akce, super zábava, super léto a zážitky - takové bezstarostné
Pak paradoxně pro mě přínosný rok, co jsem byli s přítelem od sebe - skvělé pařby s kámoškou, poznala jsem svého výborného kamaráda.
Možná je obobí do té 20 - střední škole opravdu takové bezstarostné (vím, jak pro koho) a pak to začne - práce nebo rodina atd.
Je mi příliš málo na to, abych to zhodnotila. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:11 Post subject: |
|
|
Asi dětství, ale tak do 1.třídy ZŠ. Jinak nevím, mně připadá, že na všech věkových kategoriích je něco blbýho-puberta zmatenost, první (nešťastné) lásky, první velké nároky a povinnosti, střední věk-krize středního věku, pořád něco řešit, taky nároky, povinnosti, stáří-nemoci, bližící se smrt....
(Hlavně mě neberte moc vážně, třeba někdy změním názor : ) navíc teď nejsem schopná moc nad tím přemýšlet, strašně mě bolí hlava) |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:17 Post subject: |
|
|
asi jak pro koho..vím že třeba máma, má nejlepší roky ted, že puberta a střední škola ještě moc nevedela kdo je a nebralo jí to, pak se starala o nás a ted se konečně realizuje v práci, je v tom dobrá a tak..
já nechci říkat, že nejlepší roky mám ted, znamenalo by to, že už budou jen horší=) ale je fakt, že přes různé veledůležité trápení, mám ted úžasné podmínky, jsem na střední, kde mě to celkem baví, ve třídě je to super, profesoři až na výjimky taky fajn, přátelé si nemuzu stěžovat, doma mám zázemí (mohlo by to být o dost lepší, ale nikdo me nemlátí, neterorizuje), mám jakýsi finanční standart, můžu si dovolit chodit do fitcenter, koupit si triko za dva litr a boty za dva, zaplatit si jazykový kurz..
prostě podmínky mám..to jak je využiju, jeslti se dokážu dostat na VŠ, najít si práci, prosadit se , najít si svoje místo, to už je jen na mně, a vím, že naši mi pomůžou trochu ze začátku finančně s bytem atd..pak už je to na mě a nikdo nemůže říct, že jsem neměla šanci..
takhle to beru objektvině..to že mě pořád neco sere a trápím se, je jen moje chyba.. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:24 Post subject: |
|
|
Nejlepší rok pro mě byl loni ve třeťáku. To už si člověk tak nějak uvědomuje svět kolem sebe, ale ještě si užívá bezstarostný život, kdy jediná starost je písemka ve škole. Ale myslím, že přijdou ještě lepší roky. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:31 Post subject: |
|
|
každej věk má asi svý kouzlo.. mě život baví furt.. ale asi nejlíp mi bylo poslední dva roky na střední.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:35 Post subject: |
|
|
Já jsem spokojená pořád, přijde mi to vyvážený; s věkem sice přibývá starostí a zodpovědnosti, ale taky přibývá možností a zkušeností.
Sice občas říkám, že se chci vrátit na gympl, ale asi by mě to hodně rychle přešlo, kdybych se tam opravdu vrátila _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:38 Post subject: |
|
|
rekla bych, ze mam zivot na ruzovem oblacku, takze jsem spokojena temer porad. delam, co chci delat a mam k tomu v okoli maximalni podporu.
obcas bych se teda chtela vratit do prvaku-druhaku, protoze jsem mela super chlapa, byla strasne krasna a vsechno mi slo , ale tak - starnu, lepsi uz to nebude _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 25.9.2007 17:39 Post subject: |
|
|
Pro mě byly nejlepší roky první dva na vysoký hned po maturitě. Jezdila jsem domů ve čtvrtek večer, škola mi šla lehce, žádná práce a stres, rodiče milí, dost peněz, nejlepší kamarádi ... Kdybych si to neotrávila "sháněním" chlapa, byly by to fakt moje nejlepší roky.
Teď už se tak dobře necítím, jak si musím všechno zařizovat a nikdo tu se mnou není Ale snad bude zase líp ... doufám ... |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:01 Post subject: |
|
|
krásný byly roky na střední. ale i teď co jsem na VŠ ve vyšším ročníku je to fajn.
začátky na vš byly blbé, ale to byla spíš shoda okolností...nevím. ale podle mě nejlepší období života je mezí 19 - 35 lety _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:07 Post subject: |
|
|
čím jsem starší, tím to je lepší Osobně se ale docela těším na 30tku..
Jinak si myslím, že jaký si to kdo udělá, takový to má Vadilo mi dětství a puberta, protože jsem nemohla ovlivnit určité věci.. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:18 Post subject: |
|
|
Taky myslím, že každý věk má něco do sebe, já jsem asi nejspokojenější teď, protože ačkoliv starostí je víc a víc, jsem víc svobodná a samostatná a prostě mi to vyhovuje víc, a ačkoliv gympl fajn byl, tak bych se určitě momentálně vracet nechtěla.
A myslím, že nejlepší léta mě teprve čekají a to ty, kdy se budu vdávat, budu čekat (doufám) svoje první dítě apod.
No a pak se budu těšit na vnoučátka, budu cestovat po světě ruku v ruce s mým manželem a budu vzpomínat na to, jak jsem měla krásnej život _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 25.9.2007 18:48 Post subject: |
|
|
to je individuální, já na ně určitě ještě čekám
Last edited by Ruth A. on Tue 25.9.2007 20:13; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|